Moest heel snel bedrukte tasjes hebben. Medewerkers hebben mij zo goed geholpem! Echt top! De volgende dag had ik ze in huis. Echt heel blij.
Heb een banner besteld bij drukwerkdeal. Snelle levering. Super kwaliteit, zelfs al bij de budget uitvoering. Zeker een aanrader.
ze zijn heel correct en snelle levering spandoeken voldoen zeer na mijn wensen
Gebruiksvriendelijk site, snelle levering en zeer goede kwaliteit!
Na een goede ervaring met drukwerkdeal voor visitekaartjes hebben we ervoor gekozen om hier voor een 2e keer te bestellen. Dit keer een groter aantal zodat we ruime tijd vooruit kunnen. Maar helaas werden we deze keer teleurgesteld en waren zo goed als alle kaartjes onbruikbaar. Een klacht ingediend en contact gehad met verschillende werknemers. Uiteindelijk zijn we samen tot een mooie oplossing gekomen. We kunnen niet wachten tot onze kaartjes geleverd worden :)
Dag Leshley, Bedankt voor het ontzettend prettige telefoongesprek, betreft de oplossing voor de kaartjes. Zoals besproken zijn we samen als nog tot een goede oplossing gekomen, met nieuwe bestanden. Ik wens je alvast veel plezier met je nieuwe kaartjes! Met vriendelijke groet, Priscilla Specialist Webcare
Originele beoordeling
Na een goede ervaring met drukwerkdeal voor visitekaartjes hebben we ervoor gekozen om hier voor een 2e keer te bestellen. Dit keer een groter aantal zodat we ruime tijd vooruit kunnen. Maar helaas zijn de kaartjes dit keer verkeerd afgesneden en dat zie je terug op elk kaartje. Gele randen, rode randen, tekst niet in het midden, teksten half afgesneden enzovoort. Na mijn idee hadden we alles precies goed in het midden neergezet maar blijkbaar is dat niet zo. En dat een tekst scheef is of dat we een witte rand hebben, tja dat zal dan misschien onze eigen schuld zijn. Maar dat op bijna elk kaartje ook rode en gele randen zitten, dat is zeker niet onze fout lijkt me. Zelf vinden ze dat de klacht is opgelost door ons wat korting op een herdrukking te geven. Wij zien dat anders, en zeker niet als een opgeloste klacht. We kunnen nu minimaal 90% van alle visitekaartjes weggooien en opzoek gaan naar een andere drukker. Erg jammer allemaal, maar wij besteden hier geen cent meer.
Makkelijk mijn flyer kunnen laten drukken op een zaterdag avond besteld en netjes op donderdag geleverd. Komen nog zeker meer orders voor bodyimprove
Mooie banners. Snel geleverd. Top!
Maakt je verwachting waar
Klantenservice denkt goed mee
Hi Annette, Wat een super review heb je geschreven, bedankt daarvoor! Je schrijft dat je graag een kortere levertijd zou willen. Wist je dat we deze ook aanbieden op onze website, voor de door jou laatst geplaatste order? Je kunt deze zelfs, de volgende dag al in huis hebben! De levertijd verschilt natuurlijk wel per product, maar de spoedleveringen staan er altijd bij indien mogelijk. Mocht je ooit vragen hebben over een levertijd of iets anders, dan ben je altijd welkom om deze vragen aan ons te stellen. Met vriendelijke groet, Priscilla Specialist Webcare
Had visitekaartjes besteld, werden na 2 werkdagen al geleverd. Toen bleek er een foutje in te zitten. Werd gewoon kosteloos opnieuw gedrukt, en weer binnen 2 dagen geleverd. Geweldig bedrijf! Hoge kwaliteit voor weinig geld!
van bestelling tot bezorging prima verlopen
Zeer tevreden over jullie Helaas de koeriersdienst van jullie niet zo over te spreken Waardoor jullie langere levertijd hebben gehad Voor de rest ... super Ook makkelijk programma voor zelf ontwerpen
Ik heb mooie visitekaartjes laten printen. Mooie kwaliteit! Echter - en dat heb ik zelf waarschijnlijk niet goed gecontroleerd - mijn tekst en logo staat niet in het midden van het kaartje. Dus ik ga ze helaas niet gebruiken. Dus zelf beter opletten waarschijnlijk.
Goedemiddag Indra, Bedankt voor je review. Vervelend dat je kaartjes hebt ontvangen die niet naar wens zijn en dat je ze niet wilt gebruiken. In de order zie ik geen klacht staan, nu klinkt een klacht heel zwaar, maar we willen altijd even kijken naar het resultaat om terug te koppelen wat de oorzaak is. Zou je mij dus wat foto's willen toesturen op de mail van de geleverde kaartjes? Ik zie ze graag tegemoet. Met vriendelijke groet, Harmen Webcare Specialist Drukwerkdeal
Bestelling zijn vrijwel altijd sneller binnen dan verwacht. En als ik vragen heb kan ik altijd bellen.
Wij hadden voor onze bruiloft handschoenen laten bedrukken zodat men ons toch zou kunnen feliciteren. Ten tijde van het bestellen zouden ze 2 dagen voor de bruiloft afgeleverd worden. Krap, maar te doen en eigen schuld. Toen ik de dag voor de verwachte leverdatum naar de status keek zag ik dat ze een dag ná de bruiloft afgeleverd zouden worden. Paniek dus! Ik heb direct een ‘klacht’ ingediend, want wat moest ik anders om 22.30 uur met het verzoek de order te stoppen, want ik had na mijn bruiloft natuurlijk niks aan 50 paar handschoenen met onze trouwdatum erop. De volgende dag meteen de klantenservice gebeld en ze hebben ervoor gezorgd dat ik mijn order netjes op tijd had. Het was fantastisch om in deze tijden toch Gefeliciteerd te kunnen worden, zij het op een grappige manier. En als klap op de vuurpijl een mooi bloemetje om de stress te verzachten. Drukwerkdeal heeft me nog nooit in de steek gelaten, zelfs de mooiste dag van mijn leven gered. Dank, dank, dank!
Jammer dat ik geen reactie krijg als ik aangeef dat ik niet tevreden ben. Wel ontvang ik mailtjes over wat ik van ze vind (algemeen en klantenservice). Nou ok, bij deze dan. # aanvulling; inmiddels contact gehad met Drukwerkdeal en er is een oplossing aangeboden die moet leiden tot een hogere kwaliteit van het drukwerk. Of dat daadwerkelijk zo is. Is dus nog even afwachten, maar het contact en de oplossing is tot zover prima!
Hi Martin, Bedankt voor het plaatsen van je review. Zojuist hebben wij contact gehad betreft jouw klacht. Zoals besproken zijn we samen tot een mooie oplossing gekomen, en daarmee wens ik jou alvast veel plezier met je nieuwe visitekaartjes! Met vriendelijke groet, Priscilla Specialist Webcare
Originele beoordeling
Problemen met levering vakkundig, professioneel en snel opgelost! Goede kwaliteit drukwerk!!
Ik heb net 2000 doosjes besteld maar blijkbaar sturen jullie niet standaard digitale proeven en moet ik hier speciaal naar vragen. Ook echte voorbeelden ontvang ik niet. Het is echt moeilijk om dan jullie kwaliteit te beoordelen want de levering is rechstreeks naar de klant gegaan. Spijtig want de levering was wel heel snel.
Goedemiddag, Bedankt voor je review! Het klopt inderdaad dat wij niet standaard een digitale proef sturen. Dit kan bij bepaalde producten wel op aanvraag bij een bestanden specialist. Zojuist heb ik je proberen te bellen om jouw review te bespreken, maar helaas zonder resultaat. Ik heb je daarom een mail gestuurd. Wellicht kun je daar op reageren zodat we contact kunnen hebben. Verder ben ik ook benieuwd of de postdozen wel naar wens zijn ontvangen. Met vriendelijke groet, Lynn Specialist Webcare
De bestelling van mijn banner ging vlot, zo ook de levering. De banner is van mooie kwaliteit en het drukwerk top! Dank hiervoor!
Hi Erwin, Jij bedankt voor je ontzettend leuke en vooral enthousiaste review! Ik wens je ontzettend veel plezier met jouw banner. Een fijne dag vandaag! Met vriendelijke groet, Priscilla Specialist Webcare
Vanwege een zwarte vlekje was ik genoodzaakt om een passe-partout te laten maken, zodat het vlekje niet zichtbaar zou zijn. Maar Drukwerkdeal heeft de foto direct opnieuw voor me afgedrukt, zodat ik geen extra kosten heb.
Dag Jurriaan, Bedankt voor het leuke telefoongesprek, na aanleiding van je review. Zoals besproken zat er helaas een inktvlek op de rand van de poster, en dit is natuurlijk absoluut niet de bedoeling. Ik wil hier dan ook graag nogmaals mijn oprecht gemeende excuses voor aanbieden. Gelukkig zijn we samen tot een goede oplossing gekomen, zodat jouw prachtige foto's weer mooi kunnen opvallen tussen de anderen! Mocht je toch nog vragen hebben, dan hoor ik dat graag. Met vriendelijke groet, Priscilla Specialist Webcare
Originele beoordeling
Vanwege het zwarte vlekje was ik genoodzaakt om een passe-partout te laten maken, zodat het vlekje niet zichtbaar zou zijn. Dit zijn extra kosten, die ik liever niet zou hebben gehad.
Mijn canvasfoto van 90x30 is 100% goed afgedrukt en was in recordtijd veŕzendklaar.
Snel en vakkundig geholpen voor een scherpe prijs
Zeer prettig “shoppen”
jullie zijn slecht bereikbaar maar ik ben over the moon met mijn mooie nieuwe T-shirts! thanks!
Hi Joop, Bedankt voor je mooie review! Ik ben ontzettend blij om te lezen dat je zo gelukkig bent met de nieuwe shirts. Daarnaast begrijp ik ook heel goed dat het frustrerend is dat we momenteel minder goed bereikbaar zijn vanwege de drukte, en dat je ons hierdoor minder snel te pakken krijgt. We zijn elke dag druk bezig dit te verbeteren, zodat we in de toekomst weer goed bereikbaar zijn. Mocht je nog vragen hebben, dan hoor ik het graag van je. Met vriendelijke groet, Priscilla Specialist Webcare
goede kwaliteit product en levering
Keulenstraat 4
7418 ET Deventer