alles prima gegaan
Als er onverhoopt problemen zijn, worden deze altijd naar tevredenheid opgelost. Heel prettig werken!
De bedrukte zitzakhoes voor buiten ziet er prachtig en stevig uit. Erg tevreden met het resultaat, de snelle levertijd en de schappelijke prijs.
Goede service, mooie kwaliteit en snelle levering!
Dat zou normaal moeten en zijn en bij Drukwerkdeal is dat ook zo. Ze doen gewoon wat ze beloven in de tijd die ze afspreken en in mijn geval zelfs sneller. Vandaag de dag is het weleens anders niet op tijd, anders dan afgesproken we hebben dat soort ervaringen allemaal wel eens. Dus is het en verademingen als mensen doen wat ze beloven. Top en bedankt dames en heren van Drukwerkdeal
Een hele prettige website met handige tools o.a. voor het samenstellen van flyers en visitekaartjes. En het resultaat mag er zijn! Van harte aanbevolen!
Wederom top producten ontvangen (speelkaarten sets). Ondanks dat de 1e levering niet volledig was vanwege een fout bij de pakketbezorger heeft men er alles aan gedaan om het ontbrekende pakket te traceren. Toen dit niet lukte is Drukwerkdeal een nieuwe productie gestart om de ontbrekende sets alsnog te leveren. Echt een super service. De communicatie met Drukwerkdeal is heel erg prettig. Er wordt snel gereageerd op vragen. Groot compliment aan Esther Tuinenga die mij steeds op de hoogte heeft gehouden van de levering en uiteindelijk de nieuwe productie in gang heeft gezet.
Uitstekende kwaliteit prijs verhouding en zeer snelle levering in een perfecte verpakking.
Een mooie brochure gemaakt om een product te verkopen. De kleuren van de foto’s vallen in de brochure veel donkerder uit dan aangeleverd. Het is nu een somber geheel, waardoor het product minder verkoopt. Jammer!
Hi Peter, Bedankt voor het plaatsen van je review. Zojuist hebben wij elkaar hier telefonisch over gesproken en willen we graag voor je uitzoeken waarom de afbeeldingen donkerder zijn geworden in het eindresultaat, dan je verwacht had. Hiervoor zullen we een kleurentest doen wanneer we een model retour hebben. Uiteraard zullen we aan de hand daarvan samen kijken naar een passende oplossing. Voor nu wens ik je een zonnige dag toe! Met vriendelijke groet, Priscilla Specialist Webcare
Mijn ervaringen tot nu toe met Drukwerkdeal.nl zijn eigenlijk altijd zeer positief. Er is een helder inzicht in je bestelling en de bezorgdatum. Mijn drukwerk ziet er altijd goed uit, zonder kleurverschillen en dergelijke. Kortom: een zeer tevreden klant!
In mijn ervaring is dit al jaren een prima bedrijf
Wat ik ook bestel, ik ben altijd weer verrast door de hoge kwaliteit, dezelfde leveringsbetrouwbaarheid en, als er iets is, vertrouwde service. Indrukwekkend!
Wij bestellen nu al een aantal jaren zo'n vier keer per jaar brochures bij Drukwerkdeal. Meestal gaat het prima, al blijft het me verbazen dat de kleur van de kaft soms verschilt. Eén keer zaten een aantal pagina's door elkaar. Het was jammer van al dat papier dat daar geen controle op zit. Toevallig deze keer vind ik de foto's erg donker uitgevallen waardoor bij voorbeeld op de voorkant gezichten nauwelijks te onderscheiden zijn. Dus over het algemeen: héél tevreden, maar er mág wel een betere eindcontrole komen.
Hoi Sylvia, Bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met onze diensten. Zojuist heb ik je proberen te bellen om jouw review te bespreken wat betreft de kleuren van de kaft wat niet helemaal naar wens is geleverd. Mocht je in de gelegenheid zijn wil je mij dan terugbellen op 088 88 55 701 om bovenstaande te bespreken. Uiteraard mag je ook reageren op mijn mailtje. Met vriendelijke groet, Lynn Specialist Webcare 088-8855703
Duidelijke website (na eerdere feedback), gemakkelijk bestellen, telefonische hulp indien nodig, snelle levering, goed verpakt - Voor herhaling vatbaar!
Ik bestel al jaren al mijn drukwerk bij Drukwerkdeal. En altijd naar volle tevredenheid! En als je vragen hebt, 1 telefoontje en ze helpen heel vriendelijk en snel verder. Echt een top team. Ik wil niet meer anders :-) En over de snelheid van leveren, van de week bestelde ik op een avond nieuwe visitekaartjes, welke de volgende dag al bezorgd werden. Hoe dan! Een super tevreden klant.
Hoi Anita, Bedankt voor je positieve review! Wat super fijn om te horen dat je zo tevreden bent met onze diensten. Uiteraard blijven wij ons best doen om deze tevredenheid te behouden. Fijne dag gewenst! Met vriendelijke groet, Lisa K. ^Webcare Specialist
goed en snel geholpen na een foutje (van mijn kant)
Canvasdoek besteld en was enorm snel binnen. Enorm goede kwaliteit
Hi Renée, Bedankt voor het plaatsen van je review en tip. Super tof om te horen dat je canvas doek zo naar wens is, dat krijg je natuurlijk wanneer je ook goede kwaliteit bij ons aanlevert! Wat betreft de andere maten ga ik intern uitzetten, uiteraard kun je ook altijd een offerte aanvragen voor een canvas doek op jouw gewenste maat. Mocht je nog vragen hebben dan horen we het natuurlijk ook graag. Een fijne dag gewenst! Met vriendelijke groet, Priscilla Specialist Webcare
Colors printed are not the same as what we had given in images. Not that happy with the printed flyers. Also it took so long to get quote and i had to contact many times to get the quote offer.
Goodmorning Deepti, I have tried to call you, but unfortunately I could not reach you to solve this problem right away. Can you reply on my email, so we can help you? Have a great day! Priscilla Specialist Webcare
Alles wordt naar tevredenheid afgehandeld.
Drukwerk uitbesteden vind ik spannend. Maar het is weer goed gekomen.
zie hierboven.
Bestelling en levering zijn vlot verlopen. Ik had graag advies/een signaal gehad dat het door mij aangeleverde logo qua kleur niet helemaal goed uitkomt op het product. Na overleg zijn we tot een goede oplossing gekomen. Perfecte service van Team Drukwerkdeal, dank je wel!
Hi Yvonne, Bedankt voor het plaatsen van jouw review. Eerder vandaag hebben wij elkaar hier over telefonisch gesproken en hebben we de klacht samen besproken. Het blijft altijd lastig wanneer een bepaalde verwachting anders is dan het uiteindelijke resultaat, maar gelukkig zijn we samen tot een goede oplossing gekomen. Mocht je nog vragen hebben, dan hoor ik het graag. Een zonnige dag toegewenst! Met vriendelijke groet, Priscilla
Originele beoordeling
Inmiddels twee keer visitekaartjes en twee keer folders besteld, voor zowel mezelf als voor een klant. Levering altijd keurig conform afspraak, de stappen netjes bevestigd per e-mail. Drukwerk is van uitstekende kwaliteit en dat alles voor een zeer schappelijke prijs. Ik ben daarom zeer tevreden over Drukwerkdeal en ga hier zeker vaker bestellen. Ook voor mijn eigen klanten.
Hi Hanny, Leuk je zojuist even gesproken te hebben! Zoals besproken is je bestand niet helemaal volgens de aanleverspecificaties aangeleverd en heb je ondanks de meldingen het bestand helaas toch zelf goedgekeurd. Hierdoor is de bestelling direct in productie genomen en niet meer gecontroleerd. We hebben samen doorgesproken hoe je dit bij een volgende bestelling het beste kunt aanpakken, en zijn we samen voor deze bestelling tot een mooie oplossing gekomen. Mocht je toch nog vragen hebben dan horen wij dat graag. Een fijne dag gewenst! Met vriendelijke groet, Priscilla Specialist Webcare
Originele beoordeling
Dit was de tweede en derde keer dat ik bij jullie iets bestelde. De eerste keer (een flyer) was ik super tevreden. Maar deze keer waren de bestelde visitekaartjes helaas niet goed uitgelijnd, waardoor de ruimte aan de rechterkant te krap was. Bij een partij viel daardoor een deel van de tekst weg. Ik heb ze wel goed aangeleverd, hoewel ik het werken met de marges heel onduidelijk vind op de site met dat rode en gele. Mijn advies is om zelf een laatste controle te doen op de bestanden. In dit geval had volstaan om de afbeeldingen een heel klein beetje naar links te schuiven, zodat de rechterkant goed was geweest.
Heel fijn om te bestellen. Heel gemakkelijk, en goed geleverd. Heel snel ook! In de toekomst zeker nog een keer!
Keulenstraat 4
7418 ET Deventer