altijd een goede kwaliteit
Inmiddels redelijk wat producten besteld en stuk voor stuk netjes en zeer snel geleverd
Heel tevreden over het product, levering en communicatie.
Een bestelling voor een T-shirt met opdruk. Zeer goed gelukt en een heel mooi kado voor onze zoon!! Superblij mee.
Gewoon goed
Bij verzending was mijn drukwerk beschadigd. Meteen contact opgenomen natuurlijk en ik werd heel vriendelijk geholpen. Ik kreeg binnen twee dagen kosteloos een herdruk toegestuurd.
Super kwaliteit, en super servis
De boekjes zien er weer mooi uit.
Na mijn opdracht werd deze precies volgens opgave uitgevoerd. De prijs was zeer concurrerend.
Ik raad aan om hier je drukwerk te bestellen!
Prima kwaliteit
Super !
Zeer goed geholpen!
Tijdens het bestelproces is al goed te zien hoe het eindproduct eruit komt te zien. De levertijd is meestal 3 a 4 dagen
Heel mooi product en ziet er goed uit. Snelle levering
Mijn zakelijke bestellingen worden altijd snel uitgevoerd en geleverd. Persoonlijke service staat voorop en dat is natuurlijk erg prettig. Prijs/ kwaliteit is goed.
Geen gedoe, altijd goed
Hi Marco, Bedankt voor het plaatsen van je toffe review. Mocht je ooit weer twijfelen over wat voor keuze je moet maken, dan mag je altijd even telefonisch contact met mij opnemen zodat ik je kan helpen met het maken van de juiste keuze. Ik wens je een hele fijne dag toe! Met vriendelijke groet, Priscilla Specialist Webcare
Snel en netjes onze stickers ontvangen
We hebben een kwartetspel samengesteld en het bij DWD laten drukken. Het heeft wel even geduurd (±7 werkdagen) maar het is prachtig geworden. Mooi gedrukt; zelfs de oude, vintage foto's zien er scherp uit.
Voor school een herinneringsboek gemaakt en vooraf ben ik enorm geholpen met mijn vragen. Toen het boek eindelijk klaar was, werd het heel snel gedrukt. Toen we hem kregen, bleek er een fout in te zitten. Flinke stress. Maar dankzij de snelle service het boek toch op tijd binnen. Top!
Eenvoudig te bestellen, snel geleverd en goede kwaliteit.
Snelle levering en goede kwaliteit
Werkt als altijd goed, alleen zou het handig zijn om de werktekening (pdf of PSD) bij stickers op rol in een eerder stadium te kunnen downloaden, zodat je met het ontwerpen rekening kunt houden met de marges. Nu zie je dit pas na het bestellen bij het uploaden van het bestand. De link eerder geeft alleen maar promotekst.
Als er eens een keer een beschadiging is dan lossen jullie het altijd heel snel op.
Via via op de site gekomen. Duidelijk en makkelijk in gebruik en de prijs is top. Dan komt het ook nog snel binnen en is de kwaliteit ook nog super. Dik tevreden
Hi Bianca, Wauw, wat een super enthousiast bericht, daar worden wij heel blij van! Er komt een kleinigheidje als bedankje jouw kant op! Fijn weekend! Hanneke Webcare Specialist
Keulenstraat 4
7418 ET Deventer