Snel en kwaliteit

Snel geleverd en mooi volgens eigen ontwerp

• Kennis & Vakmanschap

Ik heb een op Etsy bestelde pdf laten drukken. Fantastische kwaliteit. Heel degelijk ingepakt en dat voor een heel laag bedrag. Ik ben er heel blij. Ee

Makkelijk en overzichtelijk

Helaas is het opslaan/bewaren van online ontwerpen niet meer te mogelijk. Hierdoor is de frequentie van mijn bestellingen afgenomen.

sneller als een raket

Vrijdag besteld maandag in huis supersnel geleverd

• Kennis & Vakmanschap N.v.t.

de kleur is steeds anders iedere bestelling weer

Naast dat de kleur anders is, is de transparente folie dunner dan de vorige proef order. Wil jullie aub zorgen dat de rest die besteld is, ook gelijk is met de kleur? anders klopt weer niet. Bedankt alvast!

• Kennis & Vakmanschap

Slechte kwaliteit drukwerk en slechte service

Er gaat regelmatig iets niet goed in het drukwerk (strepen over de foto's, beschadigd papier of een donkere zweem over de afbeeldingen). Klachtenafhandeling duurt eindeloos. Telefonisch sta je 15 minuten in de wacht en dan wordt het niet opgelost. Opvolging laat op zich wachten. Ik wacht nu al 6 dagen op afhandeling van een klacht en mijn bedrijf kan het drukwerk niet verzenden en loopt hiermee schade op. Benieuwd of ik nog iets zal horen.

Heel goed Degelijk drukwerk

• Kennis & Vakmanschap

Supersnelle levering en goeie kwaliteit!

Op donderdagochtend 1000 flyers offset drukwerk besteld; al op vrijdagochtend geleverd! Klasse, klant was er heel blij mee!

altijd goed.

Snel genoege reacties op de mail. duidelijke specificaties en aanlevering. Makkelijke website te orden, tikkie duurder maar waard voor je geld.

• Kennis & Vakmanschap N.v.t.

Met de oude website zat ik soms echt te worstelen om alles goed in de bestelling te krijgen. Soms moest ik het weer annuleren daar het niet goed lukte. met de nieuwe website had ik deze problemen helemaal niet meer en kun ik moeiteloos mijn bestelling plaatsen. Het materiaal ziet er goed uit en wordt netjes bezorgd.

• Communicatie N.v.t.

Prima stickers

Ik had 3 stickers besteld om op mijn bestelbus te plakken. Deze werden netjes op tijd geleverd en waren kwalitatief perfect

Ben niet tevreden.

Mijn bestelling 10148946 is niet gelukt. De visitekaartjes zijn niet gecentreerd. Heb jullie hierover al gemaild maar geen feedback gekregen.

Geweldig!

Product naar volle tevredenheid ontvangen! Was er een beetje bang voor; van je computerscherm naar werkelijke grootte van ruim 3 meter bij een kleine 2 meter. Maar t is prachtig geworden, bedankt!

• Communicatie N.v.t.
  • Kennis & Vakmanschap

De service en bereikbaarheid in de afgelopen maanden is waardeloos

De laatste maanden zijn wachttijden aan de telefoon ca. 15 tot 40 minuten. Echt belachelijk. Ook de reactie op het maken van een offerte duurde bijna 2 weken. De order was inmiddels elders gedrukt. Echt kansloos en niet wat we gewend zijn.

Geweldig!

Alles in een woord super!

Leveren goed werk snel!

Wanner ik doorschrijkbloks bestel zou ik willen dat de schutvel aan de onderkant is geplakt om te gebruiken tegen doorschrijven op andere vellen. Bij de doorschrijf bloks van mijn klant verliest de gebruiker steeds het schutvel.

Gewoon slecht

Het is beter om geen Next Day Delivery te verkopen als je niet daadwerkelijk op dezelfde dag in druk kunt gaan. Wij hebben op donderdag besteld en de boel is op zaterdag pas gedrukt. Dat klopt niet. Het was beter als jullie toen al contact met ons opgenomen hadden. Wij hebben hierdoor vertraging in ons productieproces opgelopen. Het webcare team heeft naderhand wel contact met ons opgenomen en het enigszins goedgemaakt.

Supersnelle levering

Prima ondersteuning via de chat. Snelle levering van de bestellingen.

Mooi drukwerk

Makkelijk te bestellen, bij vragen goede support per telefoon of chat, leveringtijd in lijn met wat bij bestellen wordt aangegeven, net drukwerk.

• Kennis & Vakmanschap

Prima kwaliteit en snel geleverd

De bestelde flyers en foamboarden zijn heel netjes en helder gedrukt. Het is ook snel geleverd. Wij zouden Drukwerkdeal aan iedereen aanraden.

Prima voor weinig geld

perfect resultaat

Het was mijn eerste opdracht aan drukwerkdeal. Het was een beetje lastig om de juiste benodigde informatie te vinden. Ik had na het uploaden informatie gekregen waardoor ik dacht dat mijn bestand niet goed was, terwijl mijn opdracht wel in productie genomen was. Toen heb ik contact opgenomen via chat en de verzekering ontvangen dat het bestand gecontroleerd en akkoord bevonden was. Vol spanning heb ik het resultaat afgewacht: een perfect product.

Gewoon goed!

Levertijd beter communiceeren

Snel en netjes

Posters snel gemaakt/ge-layout op de site voor de bestelling en ze zijn super snel bezorgd. Lay-out voor aankoop etiketten moet je eerst bestellen daarna kun je de lay-out pas maken, dat was jammer, want het bestand bleek niet te passen.de order kon wel gemakkelijk worden geannuleerd

Keulenstraat 4

7418 ET Deventer