Prachtige vergroting op duobond. Bij de transporteur werd het product veel te laat en beschadigd afgeleverd. Al toen de levering door de transporteur maar uitbleef, bood drukwerkdeal aan om een kosteloze herdruk te leveren. Toen de levering uiteindelijk toch aankwam, maar beschadigd werd alsnog en met spoed een nieuw exemplaar afgeleverd. Ook werd steeds meteen contact met me opgenomen als ik een vraag had. Kortom DRUKWERKDEAL=SUPERDEAL
Beste Henk, Wij hebben elkaar inmiddels een aantal keer gesproken betreft de zending welke spijtig genoeg beschadigd is aangekomen via de bezorger. Daarom hebben we zoals besproken een herdruk voor je geplaatst zodat je als nog het prachtige bord kan ontvangen. Heb je nog vragen ? Stel ze gerust! Met vriendelijke groet, Priscilla Specialist webcare
Jullie hebben het product naar het verkeerde adres gestuurd. Graag zsm contact opnemen met ons
Beste Martijn, Bedankt voor het plaatsen van je review. Ik heb je naar aanleiding hiervan telefonisch geprobeerd te bereiken, maar helaas zonder resultaat. Ik zie dat mijn collega een deel van jouw order nog heeft kunnen wijzigen naar het juiste adres, en dat de andere twee delen al verzonden waren naar het adres wat bij de order was ingegeven. Zodra deze bestellingen retour zijn gekomen zullen we deze meteen doorsturen naar het juiste afleveradres. Door de corona situatie hebben we momenteel aangepaste openingstijden, vanwege het thuis werken. Telefonisch zijn we van 09:00 - 17:00 bereikbaar, daarnaast zijn we nog tot 18:30 bereikbaar op de chat voor directe vragen. Mocht je nog vragen hebben, dan horen wij het graag! Met vriendelijke groet, Priscilla Specialist Webcare
Slechte kwaliteit geen reactie op klacht ontvangen
Beste Bjorn, Bedankt voor het plaatsen van je review. Wat spijtig om te horen dat je nog geen respons hebt gehad op je klacht. Ik kan helaas niet direct een account van je vinden, waardoor ik jou niet telefonisch kan bereiken. Ik zou toch graag de review telefonisch met je willen bespreken. Zou je mij willen terug bellen op : 088 88 55 706. Ik hoor graag van je! Met vriendelijke groet, Priscilla Specialist webcare
Uitstekende kwaliteit drukwerk, ontzettend snel geleverd zelfs zonder de extra snelle levering al na 2 dagen ontvangen. en dit alles voor een eerlijke prijs.
Ziet er keurig en professioneel uit.
Hi Ceciel, Bedankt voor het plaatsen van je toffe review! Super om te horen dat alles zo goed is bevallen, mocht je ooit weer onze hulp nodig zijn dan hoor ik het graag natuurlijk. Een hele fijne dag gewenst vandaag, Met vriendelijke groet, Priscilla Specialist Webcare
Op een gemakkelijke manier is er snel iets leuks te maken. De website is duidelijk en overzichtelijk.
Ik had gehoopt dat het mooier zou zijn, maar helaas. Er was geen keuze om het op wit papier te laten afdrukken, dus ik nam de gok met dat craft papier ( bruin). De cadeaubon is veel te donker geworden. Niet gezellig. Jammer, doe ik dus niet meer. Ligt niet aan jullie snelheid of kwaliteit hoor, maar ik vind het gewoon niet mooi. Vriendelijke groet, Annette
Originele beoordeling
Mooie visitekaartjes die eerder kwamen dan verwacht.
Mijn foto op aluminium kwam met een kras bij mij aan. Ik heb direct gebeld en de service was zó vriendelijk en klantgericht dat ik dit heel graag hier wil vermelden. Je leert een bedrijf kennen door hoe ze omgaan met klachten. Een dikke 10!
Snelle verwerking van mijn bestelling en ik werd goed op de hoogte gehouden.
Zoals verwacht heeft Drukwerkdeal alweer mijn opdracht uitstekend uitgevoerd!
Ik had een eigen ontwerp gemaakt voor mijn visitekaartjes. Deze zijn precies zo als ik ze wou gedrukt! Daarnaast werden de visitekaartjes ook nog eens een dag eerder geleverd dan dat ik verwachte. Al met al super!!!
Snel, goedkoop en goede kwaliteit.
prettig
Uitstekende site voor iedereen toegankelijk om professioneel drukwerk te laten maken. Snelle behulpzame communicatie via chat. Ben al menigmaal uit de brand geholpen door de super snelle levertijd van Drukwerkdeal. Ik ben super tevreden met Drukwerkdeal!
Super, snelle levering en mooi drukwerk. Tevreden klant!
Makkelijk, snel en voordelig drukwerk bestellen. Altijd op tijd en vaak zelfs eerder geleverd. En als het een enkele keer niet helemaal naar wens is dan lost de klantenservice het perfect op.
Heb een klacht ingediend, waar niet op wordt gereageerd. Telefonisch volstrekt onbereikbaar
Goedemorgen Carel, Vervelend om te lezen dat je order niet naar wens is geleverd. Zoals besproken heb je helaas het foutieve formaat folder besteld op onze website. Je kiest namelijk altijd het gevouwen formaat, waardoor er nu drie keer een A4 is geleverd, in plaats van een A4 in drieën gevouwen. Omdat ik begrijp dat je niets aan deze folders hebt, heb ik eenmalig een kosteloze herdruk voor je ingezet. Hopelijk hebben we je dan toch geholpen aan mooie folders. Met vriendelijke groet, Harmen Specialist Webcare
Weer een prima en vlotte service
Over het algemeen hebben we geen opmerkingen. Komt soms zo uit dat je eigenlijk een ander papiersoort had willen gebruiken. Vooral zijn we blij met de manier waarop de groot formaat posters verpakt worden. Eerst in een koker met exact dezelfde maat en daarna in de precies passende doos, waardoor de posters tijdens het vervoer geen kant uit kunnen en dat voorkomt beschadiging en voorkomt herdrukken.
Goede helpdesk support en snelle en voordelige levering! Niet de eerste en vast niet de laatste keer dat ik wat bij DD bestel!
Kwaliteit van de 4 dibonds is erg slecht. Hierover klacht ingediend, maar daar heb ik nog geen reactie op. Ik hoop echt dat het opgelost wordt.
Hallo Brenda, Bedankt voor je review. Ik heb je bestelling voor je nagekeken en ik zie dat je klacht al opgelost is. De borden worden opnieuw voor je gedrukt en deze zullen zo spoedig mogelijk geleverd gaan worden. Uiteraard onze excuses voor dit ongemak. Heb je hier nog vragen over neem dan gerust contact met ons op. Susan Webcare Specialist Drukwerkdeal 088 88 55 705
Mooie resultaten voor een mooie prijs. Meestal verzenden ze 1 dag voor de leverdatum. Altijd fijn als het nog eerder binnen komt! Telefonisch staan de medewerkers ook voor je klaar. Goed geregeld bij Drukwerkdeal!
xx
Beste M Ettema, Bedankt voor het plaatsen van je mooie review. Ontzettend fijn om te lezen dat je zo tevreden bent. Welke opties mis je nog bij het zelf ontwerpen? Dat kunnen we wellicht meenemen bij het verbeteren van onze website. Zou je deze punten willen mailen naar [email protected] o.v.v. Verbeterpunten website aan Priscilla. Ik hoor graag van je! Met vriendelijke groet, Priscilla Specialist Webcare
Keulenstraat 4
7418 ET Deventer