Alles wat ik besteld heb is zeer netjes en juist geleverd. Drukwerkdeal is zeker een aanrader wat mij betreft!!
Ruime keuze, makkelijk te selecteren en levering erg snel!
Uitnodigingen voor onze bruiloft besteld, twee varianten met bijpassende enveloppen. Alles was precies zoals verwacht. Alles was netjes verpakt en op tijd geleverd (in 1 geval zelfs sneller dan gepland).
Doe al jaren zaken met Drukwerkdeal. Bevalt heel goed. Nette posters en altijd op tijd.
altijd bijzondere ervaring, Drukwerkdeal denkt mee, en dat is een extra pluspunt, en zo snel had ik de spullen niet verwacht
Goede ervaring, beste keuze, snelle levering.
Drukwerkdeal levert altijd alles volgens afspraak, voor een goede prijs en met een goede kwaliteit. Mocht er soms wat mis gaan, wat kan gebeuren... Dan lossen ze dit keurig op. Al met al erg tevreden met Drukwerkdeal.
Heldere website, opties, eenvoudige upload, goede follow-up, snelle levering, prima kwaliteit. Kortom, prettig!
Kwalitatieve T-Shirts, goede communicatie en snelle levering !
Extra betaald voor een snelle service maar product veel te laat geleverd. in huidige Corona periode hebben ze het erg druk. netjes te woord gestaan. Lost de situatie op om next day delivery te garanderen en wederom nog niks binnen gekregen. meestal zeer tevreden. maar nu wel een baalmoment.
Je moet het altijd maar afwachten of goedkoop geen duurkoop is uiteindelijk. Maat als je het niet probeerd weet je het niet. 500 visitekaartjes voor 6.99 inclusief verzenden, zeer de moeite waard. Kaartjes zijn netjes gedrukt. In de ontwerpstudio van de website even passen en meten. Zo weet je zeker dat alles erop staat. Bestellen en betalen netjes zoals het hoort. Zelfs de levering was perfect. Netjes verpakt aan de deur. En resultaat mag er zeker zijn. Dik tevreden. Waarom dan een 9,5? Omdat streven naar perfectie altijd een mogelijkheid moet blijven.
Een mooie banner besteld voor de verjaardag van mijn kleinzoon. Hij ziet er heel mooi uit, daar kunnen we de tuin mee versieren. Goede service, en snelle bezorging.
Carre-brochures: vlot geleverd, prima kwaliteit drukwerk en afwerking.
Het bestellen was even lastig, maar het resultaat perfect.
Ik heb een bestelling geplaatst voor levering de volgende dag. Een paar uur later wilde ik mijn bestelling wijzigen, omdat ik een onjuist document had gestuurd, maar dat kon niet meer. Ik heb geprobeerd te annuleren, maar dat lukte ook niet. Desondanks heb ik mijn bestelling een week later nog steeds niet opvangen. Mijn bestelling met het nieuwe document is inmiddels wel binnen. Vreemd genoeg moest ik dus een nieuw bestelling plaatsen van de medewerkster aan de telefoon, want een andere oplossing was er niet. Overigens mijn bestelling met het foute document is nog steeds niet bezorgd Derhalve zou ik graag mijn geld terug willen vragen voor mijn eerste bestelling. Ik bestel al jaren bij jullie en vaak naar tevredenheid, maar nu is er iets niet goed gegaan.
Hi Ugur, Bedankt voor je review en wat spijtig om te horen! Het is echter wel zo dat indien er een goedkeuring gegeven wordt door de klant we er ook vanuit gaan dat dit de juiste bestanden zijn. Helemaal bij een spoedlevering gaat de inkoop erg snel, waardoor een aanpassing na een aantal uur niet meer mogelijk is. De bestanden zijn dan al te ver ingekocht. De klant is dan ook eindverantwoordelijk voor het aanleveren van de juiste bestanden. In dit geval zie ik wel dat de eerste order onverhoopt een vertraging op heeft gelopen in het proces. Ik heb je daarom een mail gestuurd met een voorstel om de klacht op te lossen. Ik hoor graag van je! Met vriendelijke groet, Marjolein Specialist Webcare 088 88 55 704
De kwaliteit is super goed en de prijs voor de kwaliteit die je krijgt is geweldig en goed
iets te laat geleverd , maar uitstekend opgelost
Er was in mijn bestelling wat fout gegaan vanuit dit bedrijf zin belde mij gelijk en hebben dit heel netjes opgelost Dankje drukwerkdeal voor de fijne service!!
voor het eerst niet tevreden. Misschien zegt de naam budget het al maar ze zijn wel heel povertjes uitgevoerd. Ivm onderstaande vraag of ik jullie zou aanbevelen: ik vind dit product echt niet goed maar zou jullie over het algemeen wel aanbevelen. Ergo goed bedrijf/slechte productgroep
Hi Leon, Bedankt voor je eerlijke review en mijn oprechte excuses! We hebben inderdaad helaas meerdere klachten ontvangen over de kwaliteit van de mondkapjes. De categorie is daarom aangepast naar de budget mondkapjes. Het is helaas ook niet van de kwaliteit waar wij normaliter voor staan, maar puur een basic mondkapje. Ik heb je zojuist een mail gestuurd om samen te kijken naar een oplossing! Ik ga er vanuit dat we er samen uitkomen! Met vriendelijke groet, Marjolein Specialist Webcare 088 88 55 704
500 ronde stickers besteld. Werd in 2 setjes van 250 stuks geleverd. Ene setje was prima maar bij andere setje was de print niet gecentreerd en stond tekst helemaal onderaan
Goedemiddag Bas, Bedankt voor je review en wat onwijs jammer om te horen dat de helft van de stickers niet goed geleverd zijn! Ik zie inmiddels een klacht in het systeem staan met de foto en dit is zeker een productiefout geweest. Erg slordig dat dit zo de deur uit is gegaan. Ik heb je dan ook via de klacht een oplossing toegestuurd en ga er vanuit dat we er samen uit gaan komen! Excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Marjolein Specialist Webcare 088 88 55 704
2 produkten besteld, en extra betaald voor snellere levering. Afspraak was vrijdag levering. 1 produkt wel op tijd geleverd, thanks nog! Ander produkt geleverd op de dinsdag na het weekend. Dus geen levering op de dag na vrijdag (=zaterdag). Mijn opdrachtgever was er niet blij mee. Jammer.
Mijn ervaring met pascal klootwijk ervaar ik als prettig en doelgericht
Alles wordt gemaakt zoals besteld en op tijd Ton
Corona stickers bestellen, zo wat handig, mooi design handig. Je hoeft geen bestanden aan leveren word geregeld. Helaas geen stickers omdat ik nu bestanden moet aanleveren? even bellen dacht ik...……………..tot 3x doen geen succes! Ik hoop alsnog mijn stickers te ontvangen.
Goedemiddag Jannie, Bedankt voor je review. Ik zie dat er inmiddels contact is geweest met mijn collega Niels en dat de situatie waar het mis is gegaan is besproken. De bestanden zijn inmiddels aangeleverd bij de order. Ik heb zojuist gevraagd om de verwerking hiervan met voorrang op te pakken. Je ontvangt van ons aanvullend nog een update met de verwachte leverdatum en een trackingcode. Qua telefonie klopt het inderdaad dat we beperkter bereikbaar zijn momenteel. Dit geven we ook aan tijdens de wachtrijen. Wegens het thuiswerken vanwege de COVID-19 maatregelen en de livegang van de site is het erg druk in de lijnen. Met vriendelijke groet, Marjolein Specialist Webcare 088 88 55 704
Keulenstraat 4
7418 ET Deventer