Altijd goeie kwaliteit en zeer vlot geleverd.
supersnelle service, veel sneller als verwacht, erg blij mee
zoals altijd goed en op tijd
Goeie website, veel aanbod, prettige navigatie en prima prijzen. Levering was top, kwaliteit super. Snelheid geweldig. Drukwerkdeal is echt een aanrader.
Mooi pvc bouwhekdoek geleverd gekregen. Mooie felle kleuren. Waarheidsgetrouw. Goede kwaliteit en snelle levering. Prima geholpen door de klantenservice. Erg lage prijs!
Helaas sinds de implementatie van de nieuwe website lopen we tegen veel problemen aan. Eerst foutieve factuuradressen, door een fout in mutatie. Na door 12 collega's van het kastje naar de muur te zijn gestuurd, uiteindelijk 1 collega te pakken gehad die het écht heeft uitgezocht voor ons. Al voordat de nieuwe website "live" ging, veel feedback gegeven mbt het adresboek, hier is niks mee gedaan in de live versie. Erg slordig. Elke dag is het weer een verrassing of we überhaupt een nieuw adres in kunnen voeren en door hoeveel honderden adressen we dan moeten scrollen om het juiste adres te vinden. Mijn eerste keuze zou niet zijn een Website live te zetten die nog zoveel bugs heeft. Ten tweede, kies je daar wel voor, dan zou een compensatieregeling, met name voor vaste klanten wel op zijn plek zijn. 0 communicatie, 0 verbetering, 0 compensatie, erg jammer. Mocht dit nog lang duren, dan is dat voor ons een reden om een andere vaste drukker te zoeken. (overigens wel fijn geholpen door priscilla en joep....uiteindelijk )
Beste Sanne, Vandaag hebben wij elkaar gesproken via de chat. Erg spijtig om te horen dat jij veel hinder ondervindt aan onze nieuwe omgeving, uiteraard nemen ik en mijn collega's jouw zorgen en feedback serieus en zullen wij ook hard blijven werken om de site telkens weer te verbeteren. Helaas is dit op de korte termijn niet altijd zichtbaar en ik kan me zeker voorstellen dat dit frustraties oplevert. Toch hoop ik echt dat we over een verloop van tijd samen de verbeteringen terug gaan zien en dat je weer met plezier een bestelling bij ons kan doen. Mocht je ooit weer vragen hebben, ben je altijd van harte welkom om contact met ons op te nemen zodat we jou altijd kunnen helpen wanneer dat nodig is. Met vriendelijke groet, Priscilla Webcare Specialist 088-8855706
Ondank de drukte ivm het coronavirus was mijn bestelling heel snel geleverd. Klantenservice was ontzettend vriendelijk. Zeer aantrekkelijk geprijst! Ik raad dit bedrijf aan iedereen aan. Bedankt!
Snelle en goede afwikkeling van de geplaatste order.
Had twee kalenders besteld en kreeg er drie. Een wereldbedrijf waar ik al meer dan tien jaar zaken mee doen. Fantastisch
Snelle productie, zelfs 2 dagen sneller dan verwacht en kwaliteit is zeer goed.
Afgelopen maand heb ik 2x een bestelling geplaatst bij Drukwerkdeal. Alles werd netjes geleverd en was zelfs sneller in huis dan beloofd. Fijn!
Mijn aangeleverde pdf werd perfect gedrukt zoals ik het bedoeld had.
Resultaat voldoet steeds aan mijn verwachting, snelle levering en kwaliteit is uitstekend.
Ik kreeg visitekaartjes opgestuurd waarvan mijn logo helemaal zwart was. Ik vind het jammer dat dit niet wordt gecheckt bij het versturen.
Hi Chantal, Bedankt voor je review met daarin je feedback. Ik vind het vervelend om te lezen dat je visitekaartjes niet naar wens zijn. Daarom heb ik net geprobeerd om je account erbij te zoeken en even contact met je op te nemen. Helaas kon ik onder dit mailadres niets vinden. Zou je mij willen bellen op 088-8855222? Dan kan ik je het een en ander toelichten en uiteraard voor je gaan kijken hoe je wel mooie visitekaartjes kan ontvangen. Ik hoor graag van je. Met vriendelijke groet, Harmen Specialist Webcare
DWD is niet het goedkoopst maar ik ben al jaren een tevreden klant. Vooral afhandeling bij klachten of fouten ben ik erg blij mee. We komen er altijd uit als er iets is en mijn klanten hebben daar dan minimaal last van. Wel vind ik het nieuwe bestel en upload systeem minder fijn en baal ik dat mijn geschiedenis niet helemaal goed in de nieuwe site staat.
prima drukker, komt verplichtingen na, nooit te beroerd om evt fouten toe te geven. altijd snel hun spullen bij mij in huis
Besteld geleverd. Geen zorgen
Toppie
Ik had een mooie grote pvc poster besteld en daar zaten rondom overal kleine krasjes op. Ik heb contact opgenomen en werd uiterst vriendelijk te woord gestaan door een medewerker. Zij vroeg me foto's van het doek te maken en deze door te mailen. Vervolgens heeft ze de klacht doorgespeeld naar haar collega's, wat ze mij ook aan de telefoon vertelde, en binnen een paar dagen kreeg ik al een mail waarin me werd gevraagd of het een optie was om een nieuw doek op te sturen. Top!!! Supergoeie service en het nieuwe doek is prachtig!!
Af en toe heb ik creatieve uitspattingen en moeten de dingen die ik maak ook zo snel mogelijk klaar. Zo ook deze week. Helemaal een plan waar ik blocnotes voor moest laten drukken, ansichtkaarten in verschillende formaten. Er is tot nu toe (en ik heb al veel laten drukken) nog niets niet goed gegaan. Ik stuur het op en krijg altijd naar verwachting, ruim binnen de dagen dat er wordt aangegeven mijn drukwerk en het ziet er altijd prachtig uit. Ondanks dat ik fan ben van lokale drukkers, kan een lokale drukker niet op tegen dit drukwerk!
Ik laat zowel professioneel als privé graag mijn drukwerk verzorgen door Drukwerkdeal.nl. De kwaliteit van de materialen en de print-/drukkwaliteit is dik in orde. De klantenservice is altijd vriendelijke en behulpzaam en de levering van de producten is wanneer beloofd; eerder een dag te vroeg dan een dag te laat.
Hi Renate, Bedankt voor je mooie review. Fijn om te horen dat alles jou zo goed bevalt, we doen onze uiterste best om alles op de nieuwe site helemaal naar wens te maken, de feedback over het menu ga ik zeker meenemen en melden. Bedankt! Een hele fijne dag gewenst. Met vriendelijke groet, Priscilla Specialist webcare
Snelle levering en als er toch iets mis gaat lossen ze het prima op!
De PVC pasjes zijn van goede kwaliteit en ogen professioneel & dat tegen een mooie betaalbare prijs.
Omdat het plaatje werd uitvergroot hadden we rekening gehouden met de verhoudingen storing. Vonden we niet erg. Maar wat betreft de kleur, de hele prent werd wel wat roze als geheel. En er was een merkwaardige, niet echt storende, deuk in de rollkist. Verder prima prijs/kwaliteit.
Vorig jaar een 3 meter lange banner laten maken die buitengewoon goed is gelukt. Prijs/kwaliteit is meer dan goed. Nu een tuincanvas van 90x90cm die snel en probleemloos werd geleverd en een prima kwaliteit heeft. Communicatie rond de bestel- en bezorgprocedure is goed geregeld. Kortom: een aanrader voor een ieder die dit soort producten nodig heeft.
Keulenstraat 4
7418 ET Deventer