Fijn dat het drukwerk dat ik voor klanten laat maken betaalbaar is en er dan ook nog zo goed uitziet.
mooie prijs kwaliteit
Snelle afhandeling en nogmaals een prima kwaliteit.
Makkelijk te bestellen en twee dagen eerder geleverd. Prima kwaliteit doek en printwerk.
Snel, super strak geregeld en mooi ingepakt en prima geprint geleverd.
Snelle correcte service
Al meerdere bestellingen gedaan bij Drukwerkdeal en alle keren ontzettend tevreden. Als je ze belt denken ze positief met je mee. Een aanrader!
Is wel goed als leverancier
3 spandoek besteld, gewoon top kleur en goede kwaliteit
Ongewoon snel klaar en bezorgd.
Zeer tevreden. Nadat een bestelling manco was bij de bezorger toch nog redelijk op tijd mijn spandoek ontvangen (die echt die dag nodig was) na goed en snel handelen van Hanneke. Ook achteraf belangstelling of alles goed gekomen was. Klasse!
Hi Martin, Bedankt voor je review! Hier word ik erg gelukkig van om dit zo te lezen! Ik ben echt blij dat het gelukt is en dat je ouders er nog zo van hebben kunnen genieten. Nogmaals bedankt voor je terugkoppeling en fijne dag gewenst! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist 088 88 55 701
Met de kleurwaaier had ik een kleur uitgekozen voor mijn drukwerk. Helaas kwam het eindresultaat niet echt overeen met het gekozene.
Goedemiddag Annet, Ik heb je zojuist kort gesproken over je review, omdat je kaarten toch niet helemaal geleverd waren zoals je verwacht had. Erg vervelend natuurlijk! Omdat het bellen nu niet heel goed uit kwam, heb ik je een mail gestuurd. Hopelijk kan ik je via daar goed verder helpen en kunnen we achterhalen waar dit verschil door ontstaan is. Ik hoor graag nog van je per mail! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist 088 88 55 701
Snel thuis ontvangen en erg net werk geleverd.
Ontwerp voor bedrukte tape had ik niet helemaal correct aangeleverd, maar is gelijk door drukwerkdeal omgezet naar een juist ontwerp. Erg klantvriendelijk dus en ik ben erg blij met het resultaat!
Voor de tweede keer een brochure laten drukken. Resultaat zag en uitstekend uit. Netjes gedrukt en de levering was sneller dan aangegeven.
Hi Lilian, Bedankt voor je positieve review, dit vinden we altijd ontzettend fijn om te lezen! Zeker in gekke periodes als deze doet ons dit heel goed. Fijne dag! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist 088 88 55 701
De bestelling was wat ik er van verwacht had en geleverd op de afgesproken datum.
Bestel nu al jaren ons drukwerk en banners bij drukwerkdeal. Altijd wordt de kwaliteit geleverd die ze beloven. Gaat er iets niet goed dan wordt het altijd goed opgelost.
Voor het eerst een bestelling, een foto op forex 5mm, gedaan bij dit bedrijf. Prijs was sterk concurrerend met andere bedrijven. Binnen afgesproken termijn is de bestelling geleverd en het resultaat is mooi. Het zal zeker niet mijn laatste bestelling zijn.
Heel tevreden. Op zondag 22/03 400 enkelvoudige (A6) postkaarten besteld, en op woensdag 25/03 in de bus. Helaas zat er een fout op het kaartje, maar dacht ik dat het eigen fout was. Dan maar nieuwe bestelling gedaan, en dan ontdekt dat de fout aan de online software zat. Klantendienst gecontacteerd via chat en over enkele uren hadden zij mij geadviseerd hoe het probleem te omzeilen. Dezelfde dag is het nog in productie gegaan. De tweede betaling is nadien teruggestort op mijn rekening, al leek er iets verkeerd gegaan te zijn. Maar nieuw contact via de chat heeft het probleem verholpen en het geld is gewoon terug gestort! Concurrentiële prijzen en prima service!
Snelle levering en goede kwalitiet.
Zelfs in deze rare tijd alles keurig op tijd geleverd.
De stickers vallen me toch wat tegen.
Goed contact, snelle verzending en een goede kwaliteit. De productie mocht wel wat sneller.
Mij resolutie kwam niet zo mooi over en ze hingen direct aan de telefoon of ik dit wilde veranderen. Top Hoan en Pim
Keulenstraat 4
7418 ET Deventer