Prima prijs/kwaliteitsverhouding en perfecte en snelle levering.
Ik heb een paar dagen geleden een zelfgemaakte tekening besteld via drukwerkdeal aangezien ik zelf geen goede printer thuis heb. Drukwerkdeal is eigenlijk mijn go-to als ik drukwerk nodig heb en ik bestel hier wel vaker. Ik kreeg mijn bestelling veel sneller dan in de mail stond wat alleen maar fijn is en de kwaliteit was zelfs beter dan wat ik verwacht had! Ben er heel blij mee!
Gekozen voor jullie, omdat ik een t-shirt van goede kwaliteit kon kiezen en Next day delivery. Helaas is dat een week later geworden. Omdat ik verschillende formaten wilde moest ik aparte orders aanmaken. Via mail en telefoon contact met jullie gehad. En vriendelijke mensen aan de telefoon die mee willen denken. Maar uiteindelijk heb ik de order 2 keer moeten annuleren - aanpassen - opnieuw invoeren. En nu staat de bestelling nog steeds open als niet betaald. Terwijl ik die al de eerste keer met de credit card betaald heb. Hierover heb ik een vraag gesteld, maar helaas nog geen antwoord gehad.
Hallo José, Bedankt voor je review. Wat vervelend dat jouw bestelproces niet vlekkeloos is verlopen en dat jij nog geen reactie hebt mogen ontvangen wat betreft de betalingen. Wij hebben elkaar inmiddels telefonisch gesproken en samen met onze administratieve afdeling zorgen wij ervoor dat dit zo snel mogelijk wordt opgelost. Mocht je hierover nog vragen hebben neem dan gerust contact met mij op. Fijne dag gewenst! Met vriendelijke groet, Lynn Webcare Specialist
Wij zijn zeer enthousiast over de samenwerking met drukwerkdeal voor het geboortekaartje van onze dochter. Ik had een specifieke wens waarbij ik snel en goed contact telefonisch en per mail had over de mogelijkheden. De kwaliteit van het product is erg goed en daarbij een zeer gunstige prijs. En als kers op de taart ontvingen wij volledig verrast en felicitatie kaartje en cadeautje voor de geboorte van onze dochter.
Zoals hierboven omschreven!
Snel, makkelijk en gebruiksvriendelijk. Top!
visitekaartjes zagen er goed uit
Je kunt duidelijk merken dat er gesnoeid is in het aanbod. Ook gaat de bestelling van bepaalde producten nu omslachtig. Zo is er flink gesnoeid in het aanbod van te berdukken (werk)kleding. En heb je dan iets gevonden, dan kun je maar één maat bestellen. Voor iedere andere maat moet weer een nieuwe order worden aangemaakt (lees nieuw zeefraam!). T-hirts drukken in 5 maten resulteerd dan in een dure opdracht inclusief 5 dezelfde zeeframen. Amerikaanse logistiek. Ik ben er geen fan van.
Hallo Marcel, Ik wilde graag deze review met jou telefonisch bespreken, maar ik kreeg je helaas niet te pakken! Het klopt inderdaad dat op onze nieuwe portal het bestellen van textiel per maat gaat. We hebben hiervoor de kosten, van bijvoorbeeld een zeefraam, gemiddeld genomen. Zo kan het zijn dat je met sommige oplages voordeliger uit bent en voor sommige iets hoger. Voor wat betreft het aanbod van werkkleding, zou deze gelijk moeten zijn met ons oude aanbod. Wel zag ik dat bijvoorbeeld de sweaters in het Engels werden omschreven, dit gaan wij aanpassen zodat het makkelijker vindbaar is. We staan uiteraard open voor alle feedback van onze klanten, omdat we de site uiteindelijk zo gebruiksvriendelijk als mogelijk willen maken. Ik zou dan ook graag van je horen welke producten je op dit moment mist, zodat wij kunnen kijken of we dit kunnen mee nemen in het bouwen/aanpassen van de site. Ik hoor het graag en een fijne dag gewenst! Met vriendelijke groet, Lisa K. Webcare Specialist
En als ik iets wil vragen, is de klantenservice goed bereikbaar. Via chat of telefonisch.
ik heb een doek van 2x2 besteld met nadrukkelijk verzoek om op rol aan te leveren ipv gevouwen. doek kwam 20x gevouwen in kleine doos aan. alles met natte doek op lage stand gestreken en op advies van servicedesk natgespoten (verneveld met plantenspuit) resultaat: nog net zoveel vouwen en vochtplekken echt fantastisch, NOOIT MEER !!!
Hallo Annemieke, Bedankt voor je review en wat vervelend dat dit met je bestelling is gebeurd. We hebben elkaar inmiddels telefonisch gesproken over je feedback en we zullen dit zo spoedig mogelijk voor je oplossen. Heb je nog vragen hierover neem dan gerust contact met me op. Met vriendelijke groet,
Soms valt het gewoon tegen, ik vind de foto te flets.
snel bestellen, ontwerp via site mogelijk, snel geleverd, goede prijs kwaliteit verhouding, fijne chatservice
Goede ervaringen met drukwerkdeal. Wanneer er een probleem is wordt het altijd snel en adequaat opgelost zodat ik met een gerust hart weer opnieuw bestel. Kwaliteit/ prijs verhouding is erg goed.
Kleine flyers A6 besteld, keurig op tijd geleverd en perfecte kleuren. Wel wat problemen met uploaden van PDF (incl controle functie), maar er zijn 2 manieren om dat te doen en de 2e manier werkte wel.
Uiterst snelle levering naar België, next day delivery was ook echt de volgende dag, ondanks de corona toestanden. Maar voornaamste, het drukwerk en papier zijn van zeer goede kwaliteit voor een uiterst scherpe prijs. Thanks!
Correct, op tijd en goede service
Altijd goed en snel geleverd. Erg tevreden over het druk werk
Super, snel geleverd, via de mail op de hoogte gehouden van het proces. zeker voor herhaling vatbaar
Eenvoudige handeling voor bestellingen, snel en betrouwbaar, bovendien een goede service en garantie
Goede service en een goede kwaliteit drukwerk. Een batch visitekaartjes was niet helemaal top. Gebeld met drukwerkdeal en het werd meteen opgelost, gratis nieuwe gekregen zonder drukfouten. Super geregeld, zeer tevreden over de kwaliteit en klantenservice.
Ik bel altijd om de opdracht door te spreken en elke keer wordt ik echt heel attent en vakkundig te woord gestaan. Erg fijn!
Hi Danielle, Wat enorm leuk om te horen dat je zo te spreken bent over ons bedrijf en service. Mocht je ooit onze hulp weer nodig zijn, dan horen wij dat graag! Met vriendelijke groet, Priscilla Specialist Webcare 088-8855701
Snelle levering! Makkelijk te maken Niet altijd duidelijk hoe het er in het echt uit ziet(zoals bij verschillende papiersoorten)
Gebruiksgemak en overzichtelijkheid achteruit gegaan. Had bij vernieuwing meer verwacht. Groet Richard
Goedemorgen Richard, Bedankt voor je review en wat spijtig om te horen dat onze nieuwe site nog niet echt bevalt. We staan uiteraard open voor alle feedback van onze klanten, omdat we de site uiteindelijk zo gebruiksvriendelijk als mogelijk willen maken. Ik zou dan ook graag van je horen welke zaken je op het moment mist en een echte aanvulling zouden zijn, zodat we dit mee kunnen nemen in het bouwen van de site. We hebben een bewuste keuze gemaakt om alvast live te gaan, zodat we bij het bouwen de klantwensen voorrang kunnen geven. Ik hoor het graag! Met vriendelijke groet, Marjolein Specialist Webcare 088 88 55 704
Gemakkelijke bestelprocedure en een snelle en kwalitatief uitstekende levering.
Keulenstraat 4
7418 ET Deventer