Prima service en vooral snel werk!
perfect product snel levering .
snelle service en perfecte kwaliteit
Vlot, goed en keurig geleverd. Plezier om mee te werken.
Ik heb een bestelling geplaatst en de volgende ochtend was het al binnen. Keurig netjes zoals afgebeeld ontvangen!
Prima product Simpele procedure Vlot geleverd
Ik ben keurig geholpen met ontwerp van een wenskaart. De levering was snel en zag er goed uit!
Nvt
Ha ha, het klinkt alsof ik vrienden heb in dit bedrijf maar dat is niet zo. Mijn ervaringen zijn tot nu toe echt erg positief. Enige minpuntje voor mij is de noodzaak in cmyk aan te leveren maar dat is wel te overzien. Ik ben vaste klant geworden!
Hi Tim , Wat plaats je weer een toffe review over ons! Wij vinden het belangrijk dat bij elk contact moment er leuke gesprekken zijn en dat we je ten alle tijden goed blijven helpen. Wat betreft het aanleveren in CMYK is helaas een must, omdat RGB schermkleuren zijn, en dus helemaal niet gedrukt kunnen worden. Op het moment dat jij je afbeelding aanlevert in RGB worden deze wel automatisch omgezet naar CMYK in de aanlevertool. Dus dat kan eventueel ook nog. Mocht je nog vragen hebben, weet je ons vast te vinden ! Met vriendelijke groet, Priscilla Specialist webcare
We hadden snel wat kaartjes nodig. Daarom ook een snellere levering aangevraagd, helemaal goed gegaan. En de kaartjes zien er heel goed uit!
Drukwerk is volgens bestelling Keurig afgeleverd. We zijn weer tevreden.
herhaalbestelling; snel geregeld!
De banner is prachtig geworden. Ik had gekozen voor een korte levertijd, helaas was dat niet mogelijk door de crisis, maar dit werd keurig gemeld en het teveel overgemaakte geld wordt teruggestort. Slechts één dag later hebben wij de banner ontvangen.
Snel een flyer nodig? binnen 3 dagen perfect afgeleverd.
Vaker visitekaartjes besteld. Veel keuze, voor elk budget kun wel je iets passends vinden. Pascal heeft ons geweldig geholpen met het aanpassen van een formaat nadat een druk mis was gegaan. Geen moeite teveel om de order voor ons drukklaar te maken en wij ons alleen nog maar om de betaling hoefden te bekommeren. Snelle levering. Absolute aanrader. Ook complimenten voor het customer service team voor het goed oppakken van de "klacht" afgelopen jaar. Goede indruk gekregen dat men de moeite neemt om aan een oplossing te werken.
Hi Jennifer, Wauw, wat heb je een prachtige review geplaatst. Super fijn om te horen dat wij en met name Pascal zoveel voor jou heeft kunnen betekenen. Ik kijk uit naar de volgende keer dat we jou kunnen helpen, maar voor nu een hele fijne dag gewenst. En stay safe! Met vriendelijke groet, Priscilla Specialist Webcare
Met kennis van zaken altijd prima geholpen en goed drukwerk
Heldere en relatief eenvoudige bestelprocedure, goede prijs en snelle levering. Wat wil je nog meer?
Snelle en uitstekend uitgevoerde levering van de opdracht.
Een nieuw product als een zig-zag folder is altijd even spannend. Aan de hand van een werkformat van Drukwerkdeal is zo'n folder snel gemaakt, klopt de indeling technisch gezien gelijk en ziet het resultaat er vervolgens prima uit.
Hi Peter, Hartelijk bedankt voor het plaatsen van jouw mooie review. Wat goed om te horen dat het bestellen bij ons jou zo goed bevalt! Het is zeker spannend, met bepaalde bestellingen. Maar weet dat je ons altijd kunt raadplegen als je er toch niet helemaal uit komt. Met vriendelijke groet, Priscilla Specialist Webcare
Bedrukte tape, prima product
De online editor moet beter met o.a. sjablonen. De kwaliteit van het durkwerk is wel erg goed en tevens snel verzonden.
Beste Wouter, Bedankt voor het plaatsen van je duidelijke review. Wat tof om te lezen dat het drukwerk en de levering hiervan zo naar wens zijn. De punten betreft de editor nemen we mee in de bouw van de nieuwe site, dus de verbeteringen komen er aan ! Mocht je hier ooit nog vragen over hebben, laat het mij dan gerust even weten. Met vriendelijke groet, Priscilla Specialist Webcare 088-8855706
snelle levering; prima prijs
Ondanks alle moeilijkheden met corona hebben jullie alles weer snel en met uitstekende kwaliteit thuis bezorgd. Bedankt en blijf gezond a.u.b.
Ik moest met spoed flyers hebben, dit is netjes gedaan en de volgende dag afgeleverd (gelukkig met post.nl)
Snelle en goede afhandeling prima kwaliteit, voor herhaling vatbaar
Keulenstraat 4
7418 ET Deventer