Heb hier al verschillende bestellingen gedaan. Altijd goede kwaliteit!
Mijn bestelling had ik binnen twee dagen al in de bus en de kwaliteit van de print was nog beter dan ik had gehoopt. Ik ben er echt super tevreden over!
Voor de gasten van onze Zonnebloemafdeling die t.g.v. de Coronacrisis veel contact en ontspanning missen wilden we een leuke kaart maken om hen een hart onder de riem te steken. Nou dan ben je bij drukwerkdeal aan het goede adres! Dinsdag gemaakt en besteld, donderdagmiddag geleverd! Het uploadprogramma kost even wat oefening maar je ziet wat je doet en dan gaat het vanzelf goed, zeker als je de duidelijke aanwijzingen in de gaten houdt. Het resultaat is een perfect gedrukte en gevouwen kaart, precies volgens de specificaties en keurig gebundeld geleverd in een stevige verpakking. In één woord: topklasse!
Waarschijnlijk kon ik doordat de wifi overbelast was het voorbeeld van het spandoek dat ik gemaakt had niet zien. Hierop via de chat contact gehad met Megan. Ze heeft me fantastisch en met heel veel geduld geholpen. Echt heel erg klantvriendelijk, professioneel, behulpzaam, meedenkend en humoristisch. Ze is me op verschillende manieren van dienst geweest. Ze heeft me het voorbeeld laten zien, de fouten die er in zaten hersteld en me geen enkel moment het idee gegeven dat wat ik vroeg teveel of raar was. Hier ben ik echt heel erg tevreden over. En uiteindelijk de bestelling geplaatst natuurlijk.
Snelle levering en goede kwaliteit drukwerk, ondanks de crisis! Top!
Een noodzakelijke herdruk zou mij deels in rekening worden gebracht. Na ventilatie van mijn slechte gevoel daarover kwam alles goed. Jullie werken zo snel en goed, maar deze keer werd die snelheid de valkuil. Kunnen jullie weer wat van leren Heel veel succes. En bedankt voor de keurige oplossing!! 👍
Hi Jitladda, Bedankt voor je mooie review en feedback, hier kunnen we zeker wat mee! We zien je graag terug voor een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Lize Specialist Webcare
De kwaliteit van het drukwerk is goed. Helaas zie ik bij het volgen van het pakket dat de aflevering aan PostNL lang duurt. Zo snel PostNL het pakket heeft is het binnen één dag op bestemming.
Een on-line drukker lijkt wat afstandelijk, maar in de praktijk wordt je goed geholpen en worden overal bijpassende templates aangeleverd. Geweldige club!
Beste Jan, Hartelijk bedankt voor je mooie beoordeling! Het is inderdaad belangrijk dat je, ondanks dat we een webshop zijn wel ervaart dat je ten alle tijden goed geholpen wordt wanneer je tóch ergens tegen aan loopt. Mocht je dus ooit onze hulp nodig zijn dan hoor ik het graag! Met vriendelijke groet, Priscilla Specialist Webcare
Alles was perfect
Een bedrijf om nog een keertje te bestellen.
Beste Jack, Bedankt voor je mooie review. Erg fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met ons drukwerk en dat het jou allemaal zo goed bevalt. Ik zou zeggen, tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Priscilla Specialist webcare
Stickers en kaartjes besteld. Ziet er erg goed uit en heel snel bezorgd.
Klantvriendelijk, snel en kwalitatief goed. Ook de prijzen zijn schappelijk!
Geen contact gehad maar perfect drukwerk geleverd
Goedemorgen Nadia, Bedankt voor de tip! Wij gaan binnenkort volledig over op een nieuwe website, hier is de volgorde anders ingezet. We hopen dat dit hier ook duidelijker gaat zijn. Wil je vast een kijkje nemen? Ga dan naar https://probeer.drukwerkdeal.nl Voor het betalen op rekening, dat wordt per account bekeken wat er mogelijk is. Ook dit zal duidelijker worden op de nieuwe site! Met vriendelijke groet, Hanneke Specialist Webcare
Super website goed bezig
Zoals altijd weer toppie! Dankie!
Goedemorgen François, Wat een enorm leuke review, hartelijk bedankt hiervoor! Uiteraard doen we altijd ons best om jou en alle anderen het mooiste drukwerk te leveren, zodat je weer iets hebt om trots op te zijn. Veel plezier er mee, en een hele zonnige dag toegewenst! Met vriendelijke groet, Priscilla Specialist Webcare
Hi JeAnnet , Wat een mooie review heb je geplaatst, ook in deze tijden doen we ons uiterste best om iedereen nog steeds te voorzien van snel en kwalitatief goed drukwerk. Fijn om te lezen dat je ons zo waardeert, wij waarderen wij jou ook enorm. Een hele fijne dag gewenst, Met vriendelijke groet, Priscilla Specialist Webcare
Resultaat uitstekend, website goed, mogelijkheid om resultaat voorbeeld te zien zijn wat klein, prijs/kwaliteit uitstekend
Zoals altijd Perfect
Keurige afwerking
Fijn bedrijf met goede service en snelle levering. Zeker een aanrader!
Ik zocht onbedrukt foam, dat was aanvankelijk lasting omdat ik keuzes moest maken uit bedrukt foam. Uiteindelijk toch gevonden wat ik zocht en ik ben vooral tevreden met de tracking van het product.
Ik heb afgelopen week visitekaartjes besteld, maar helaas was de kwaliteit niet zoals ik gehoopt had. Het lettertype is heel pixelig en daardoor slecht leesbaar. Ik hoop snel antwoord te ontvangen op de klacht zodat ik nieuwe kan ontvangen!
Hallo Romy, Bedankt voor je review. Ik heb je klacht in ons systeem gezien en we zijn aan het onderzoeken waar dit aan kan liggen. We komen via de klacht hier zo spoedig mogelijk op terug. Maar heb je zelf nog vragen neem dan gerust contact met ons op. Met vriendelijke groet, Susan Duivenvoorde Webcare Specialist 088 88 55 705 Drukwerkdeal
Ik ben zeer tevreden met drukwerkdeal alles snel geregeld en exact naar wens.
Vandaag rond de middag gevraagd om van 2 facturen het leveradres aan te passen op de factuur en binnen 2 uur bericht via de mail met de downloadlinks erbij, top van de afdeling. Dat noemen wij Zeeuwen nu nog eens superservice!! Hartelijk dank hiervoor, maar niet anders verwacht eigenlijk, niet voor niets al klant bij jullie sinds 2014!
Keulenstraat 4
7418 ET Deventer