Perfect gedrukt

Perfect gedrukt, geen enkel probleem gehad met bestanden aanleveren

• Kennis & Vakmanschap

Ging bijna helemaal goed. Super .

Even wat moeite met de website, maar dat wijt ik maar aan mijn leeftijd. Afwikkeling ging super en snel.

Netjes en snel

Visitekaartjes besteld via Drukwerkdeal voor de eerste keer, maar zeker niet de laatste keer. Netjes en snel geleverd. Bij vragen reageren ze ook super snel. De kaartjes zijn van goede kwaliteit, en kleuren zijn prachtig.

snelle fijne service

Ik bestelde meerdere producten die eigenlijk op verschillende dagen klaar zouden zijn. Door de super snelle service kreeg ik toch beide op dezelfde dag in top conditie afgeleverd.

Super snelle service

Super snelle service

Gemakkelijk, snel!

betrouwbaar en servicegericht

Drukwerkdeal, snel en gemakkelijk en problemen worden snel en goed verholpen.

Mooi product!

Niet de eerste bestelling bij Drukwerkdeal.nl, en wederom blij met het resultaat. Mooi product, snel geleverd, en helemaal volgens verwachting.

• Communicatie N.v.t.
  • Kennis & Vakmanschap N.v.t.

Topbedrijf met perfecte kwaliteit en zeer plezierig om mee te werken.

Hele goede ervaringen, ziet er altijd erg netjes uit voor een prima prijs. Ze staan altijd open voor een oplossing, daar maken ze het verschil wat mij betreft. Waarom zou je nog naar een andere drukker gaan?

Prima kwaliteit

Ik had premium t-shirts besteld. Ze zijn prima maar voor premium had ik ze toch wel wat beter verwacht. De inkt op de t-shirt is ook prima maar daardoor zijn de kleuren niet zo fel. Ik kreeg het pakketje plotseling van postNL terwijl ik geen e-mail had gehad met track en trace.

Fijne service en ondersteuning

Medewerkers bieden alternatieve opties aan wanneer uploaden niet lukt. Je krijgt service op maat waardoor jouw bestelling helemaal juist bij hen geregistreerd staat.

• Kennis & Vakmanschap

Deze keer niet het standaard pad, maar uiteindelijk toch goed

De site is duidelijk, maar vragen omtrent aanleveren van bestand in een bepaald formaat gaf onduidelijkheid en vertraging (en extra kosten). Uiteindelijk het gewenste product ontvangen.

• Kennis & Vakmanschap

Top product en snelle service!

Makkelijk te bestellen, mooi resultaat en prijs/kwaliteit is perfect!

Netjes verzorgd, persoonlijke service

Kaartjes bestellen is makkelijk: aanleveren en uitlijnen. Bezorging supersnel. Een bezorgfout is snel en netjes hersteld. Ik ben tevreden. Het is makkelijk om contact te krijgen met een medewerker. Die persoonlijke service voegt echt wat toe.

Klantenservice top. Kwaliteit teleurstellend

Ik kon bij het laten bedrukken van enveloppen met mijn bedrijfslogo geen gebruik maken van de creator. Dus omdat ik alleen mijn logo kon toezenden(scherpe kwaliteit) kon ik verder niks aan het proces doen. Na telefonisch contact te hebben gehad met de klantenservice uiteindelijk via de site doorgegeven dat ik de logo link bovenop wilde. Order werd bevestigd en gedrukt. Na het ontvangen van de enveloppen was ik erg teleurgesteld in de kwaliteit van de druk. Kleuren waren heel dof en de logo was onscherp. Dit was niet wat ik verwacht had en zeker niet na het leven van zoveel positieve ervaringen. Opnieuw contact opgenomen met de klantenservice en die hebben een klacht aangemaakt hiervoor en gevraagd of ik enkele druks kon toesturen voor controle. Wederom goede service klantenservice. Nu hopen dat ik of goede/scherpe druks opnieuw toegestuurd krijg of mijn geld terug

• Kennis & Vakmanschap

Snelle levering, van goed drukwerk!

Snellere levering dan verwacht. Netjes geleverd. Goed verpakt. Duidelijke communicatie

Mooi canvas

De site is makkelijk in gebruik en de fotoproducten hebben een goede prijs. Snelle levertijd, goed verpakt en zeer goede kwaliteit!

Een prima deal!

Onze Beach vlaggen zagen er super uit en netjes op tijd geleverd. Klein minpuntje was de (te dunne) kartonnen doos waarin de vlaggen waren verzonden, deze was zowat in tweeën gescheurd. Wat niet zo vreemd is met een gewicht van 36 kilo. Verder een prima deal!

supersnelle levering!

Levering sneller dan verwacht, erg fijn! Kwaliteit zoals altijd heel goed.

top

Duidelijke site, mijn eigen ontwerp cf de aanwijzingen gemaakt en geüpload en keurig op tijd verzonden en ontvangen.

Prima!!

Bestel regelmatig hier en zoals gebruikelijk was ook deze levering weer snel en correct. Ook de prijsstelling is zeer concurrerend en prima producten!

Altijd goed

Conform besteld

• Communicatie N.v.t.

Snel geregeld

Ons ontwerp van een flyer snel en eenvoudig kunnen uploaden . Flyers binnen de aangeven tijd netjes ontvangen en zien er top uit.

Keulenstraat 4

7418 ET Deventer