Goede kwaliteit voor een juiste prijs, met snelle levertijd.
Ik bestel al jaren diverse artikelen bij dit bedrijf. Altijd heel erg te spreken over de producten! Flyers spandoeken kaarten noem maar op. Nette goede afwerking snelle levering gewoon super!
Drukwerk redelijk goed maar slecht gevouwen. Dit is mij niet eerder overkomen. Was anders gewend.
Hallo Johann, Bedankt voor je review! Wat zonde om te horen dat je ervaring deze keer een stuk minder is met het geleverde product. We hebben elkaar inmiddels telefonisch gesproken hierover. Uiteraard nemen we deze situatie intern mee als leercasus. Ik zie daarom ook graag de foto's van je gevouwen folders tegemoet zodat we dit kunnen voorkomen. Mocht je nog verdere vragen hebben, dan horen we graag van je! Met vriendelijke groet, Susan Specialist Webcare 088 88 55 705
Ik hoef mijn klanten nooit nee te verkopen dankzij de super snelle service van Drukwerkdeal! Super tevreden!
Snelle verwerking en levering. Aanrader.
makkelijk te bestellen, snel geleverd, dus vakantie herinneringen in een oogwenk.
Voor het eerst hier besteld en de kwaliteit is goed, levering zoals aangegeven. Ga ik zeker vaker gebruik van maken.
Omdat ik alles in A4 aanleverde en het op A5 gedrukt moest worden hebben ze dat allemaal omgezet, zonder dat ik daarvoor iets hoefde te doen
Vakwerk! Zowel qua printen als persoonlijke service. Daar kun je op vertrouwen!
Kan niet beter.
ik ben altijd tevreden bij drukwerkdeal, heb niet heel veel drukwerk maar als.... TOPPIE
Super website, enigste wat wennen was, dat ik moest betalen voordat ik het bestand had geupload!.
Mijn ervaring is een heel positieve. Prijs/kwaliteit is boven verwachting!! Snelle levering. Heb diverse hekwerkbanners laten maken en ze waren allemaal van een geweldige kwaliteit en snel geleverd. Heb dit adres dan ook al aan anderen doorgegeven.
Slechte uitleg bij bestelling. Bestelling wordt bij Drukwerkdeal niet goed gecontroleerd.
Goedemorgen Ron, Zojuist heb ik je geprobeerd te bellen om je review te bespreken. Zou je contact met mij op willen nemen om je order toch nog even door te nemen? Dan kunnen we altijd voor je kijken wat wij kunnen verbeteren om je toch een tevreden gevoel te geven. Je mag me terugbellen op 088-8855222 Ik hoor graag van je. Met vriendelijke groet, Harmen Specialist Webcare
Altijd op tijd geleverd
Ik ben zeer tevreden over de producten en over de service van drukwerkdeal.
Ziet er goed uit Kleuren en foto zijn zoals verwacht
als je het goed aanlevert, krijg je ook exact wat je vraagt, dus lees eerst de aanleverspecificaties voordat je iets doet !!! en als er niet uitkomt, vraag het. Er zijn namelijk geen domme vragen, alleen eigenwijs gedrag.
Beste Jan, Bedankt voor je goede review. Ik ben het volledig met je eens, wanneer iets niet duidelijk is staat we altijd klaar om de vragen te beantwoorden. Op deze manier creëren we samen de mooiste resultaten! Een zonnige dag toegewenst! Met vriendelijke groet, Specialist webcare Priscilla
Drukwerk deal is voor mij een zeer betrouwbare partner voor drukwerk. Afspraak is afspraak ook als er soms een extra stap gezet moet worden om problemen op te lossen denkt men bij drukwerkdeal altijd aan het belang van de klant.
nvt
Door een foutje in de productie was mijn flyer maar op één zijde afgedrukt, maar na mijn melding werd het prima opgepakt en werd het alsnog rechtgezet en werd keurig de flyer opnieuw afgedrukt en afgeleverd.
Snelle levering, super kwaliteit
Twee soorten drukwerk besteld: stickers en ansichtkaarten. Kwaliteit was perfect! Bestellen verliep soepel, levering was volgens verwachting. Zeer tevreden!
Alles wat ik tot nu toe heb besteld is gewoon super goed tegen een nette prijs. De support als een keer iets niet lukt is ook top.
Keulenstraat 4
7418 ET Deventer