9 foto's op forex laten printen 60 x 90 cm. Deze opgehaald i.v.m. Hoge verzendkosten (9 x € 9,50) Konden niet in een doos zij men. Bij het ophalen bleek dat wel zo te zijn. Waren alleen minder beschermd.
Makkelijk toe doen prijs kwaliteit is goed niks over te klagen
De vorige zin spreek voor zichzelf. Ik kijk dan naar de orderafhandeling, informatie verstrekking en de kwaliteit van het drukwerk.
Eigenlijk alles top, alleen dat wat ik op canvas liet afdrukken moest zeer exact gepositioneerd. Aangeleverde afbeelding nauwkeurig voorbereid in Photoshop, maar eindresultaat was licht verschoven op de lijst aangebracht. Is waarschijnlijk met rek etc. ook heel lastig, maar zou iets beter kunnen. Voor de rest alles zoals eerdere ervaringen top geregeld. Beschikbare sjablonen, web support, afhandeling en verpakking allemaal gewoon zeer goed.
Welkomsbord voor bruiloft laten drukken op een coverplaat. Mooi resultaat, goeie prijs dus helemaal tevreden.
Eenvoudig programma, snelle levering, goede kwaliteit.
Stappen bestand uploaden en betalen kan beter.
Voor ons product is er best wel wat maatwerk nodig. Dankzij Maarten Nittert en zijn collega's hebben wij nu de best mogelijke drukwerkproducten tegen een goede prijs gekregen. Drukwerkdeal voldoet aan onze hoge kwaliteitseisen en is een bedrijf met fijne mensen om mee samen te werken.
DD maakt al jaren prima drukwerk en heeft een constante kwaliteit tegen een prima prijs. Ze leveren altijd vlotter dan je verwacht.
De bestelprocedure is duidelijk, je krijgt heldere updates en als er toch iets mis gaat, bijv. bij het uploaden, dan word je ook duidelijk op de hoogte gehouden en "handmatig" prima afgehandeld.
goede prijs/kwaliteitsverhouding en snel geleverd telefonisch contact gehad met een vraag, daarbij goed en vriendelijk geholpen zeker een aanrader
Na een uitstapje te hebben gemaakt naar een andere leverancier, ben ik weer snel terug gerend naar Drukwerkdeal. Waarom? Om hun fijne service en goede prijs kwaliteit.
ga zo door
Snel, ervaren, vriendelijk - echt de beste service! We hebben geboortekaartjes besteld via de site en het was echt binnen een mum van tijd geregeld! Persoolijke en vriendelijke service, geen vraag was te veel, geen opdracht te lastig! Vanaf nu doe ik al mijn drukwerk hier!!
Goed en netjes hoewel ik steeds worstel met die snijmarge
Snelle afhandeling en goede kwaliteit.
Helaas is de ontwerptool op dr site wat wankel, hij geeft geen volledig beeld als je het resultaat wilt bekijken er zit half nog het ontwerpgedeelte voor, verder verdween het product toen het bijna klaar was en moest ik weer opnieuw beginnen
Goedemorgen, Helaas kan ik onder je mailadres geen account vinden. Toch kom ik graag even met je in contact omtrent deze review. We staan namelijk open voor feedback en zeker voor het ontwerpen van mooi drukwerk. Wil je contact met mij opnemen, zodat we dit kunnen bespreken? Ik hoor graag van je. Met vriendelijke groet, Harmen Specialist Webcare 088-8855222
Pvc zeil zelf via ontwerp tool gemaakt en laten maken. Prima kwaliteit en snelle levering. Wel jammer van de relatief hoge verzendkosten.
Kwaliteit is geweldig hoog, prijs geweldig laag. Duurzame materialen, snel en kosteloos geleverd.....heel blij met Drukwerkdeal.nl!
Hi Erika, Bedankt voor je prachtige review! Wat een manier om de dag op te starten. We zijn ook heel blij met jou als klant! We zien je hopelijk snel weer terug voor een volgende order! Met vriendelijke groet, Marjolein Specialist Webcare 088 88 55 704
Al vele keren bij Drukwerkdeal bestal. Nu 1 kioskvlag. Zoals gebruikelijk goede kwaliteit en op de afgesproken datum.
Mijn visitekaartjes zien er mooi en chic uit en zijn van TOP kwaliteit.
Goeie service Snelle levering Goeie prijs
Goede kwaliteit, service. En heb je een vraag over iets. Reageren ze snel
Ik heb net reclame rolbanners, flyers en foto's op dibond besteld en ben over allemaal heel erg tevreden. De prijs/kwaliteit verhouding is uitstekend! Terwijl ik bezig was met het ontwerpen en bestellen van mijn produkten kwam ik er even niet uit en belde ik Drukwerkdeal. Ik werd uitstekend geholpen door een alleraardigste dame aan de telefoon. Ik bleek een foutje gemaakt te hebben bij de bestelling en zonder enige moeite loste zij het voor mij op en kon ik verder. Ik zal niet snel meer ergens anders iets van reclamemateriaal laten maken... ;0)
Goedemorgen, Wauw, bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze producten, maar natuurlijk ook over onze collega's. Ik stuur je bericht door naar de collega wie je hebt gesproken, daar zal zij ook heel blij van worden. We zien je hopelijk snel weer terug! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist 088 88 55 701
Ik bestel een paar keer per jaar drukwerk. Flyers, kaarten, posters etc. altijd goede prijs/kwaliteit en zeer persoonlijke service als er vragen zijn.
Keulenstraat 4
7418 ET Deventer