Prima bedrijf, kun je gerust je bestelling plaatsen.
Ik ben bijzonder tevreden hoe makkelijk het bestellen gaat. Ik mis alleen de mogelijkheid van een proefdruk. Ook al is dat een pdf die je zelf kunt printen. Dat geeft net even een beter beeld over de vormgeving. Drukwerk uitstekend en levering netjes verpakt.
Goedemorgen Fi, Bedankt voor je positieve review en je feedback. Hier kunnen wij absoluut wat mee! Ik ga het direct doorspelen naar de juiste personen om te kijken of we hier in de toekomst iets in kunnen betekenen. Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist 088 88 55 701
Zie hierboven
Ongelooflijk geholpen, geadviseerd, snel geleverd. Het uiteindelijke resultaat was dankzij jullie hulp geweldig.
Goedemorgen Gerrie, Hartstikke bedankt voor het plaatsen van je enthousiaste review! Daar worden we blij van! Hopelijk zien we je snel weer terug voor een volgende order. Mocht je in de tussentijd nog vragen hebben, dan weet je ons te vinden. Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist 088-88 55 701
Niet standaard drukwerk, netjes geregeld en op tijd geleverd!
Snelle levering en goede verpakking. Product ziet er goed uit.
10.000 foutief uitgesneden flyers geleverd gekregen. Ze wouden ons daarom 10% korting geven. Belachelijk. Wij bestellen hier nooit meer.
Beste Joris, Bedankt voor het telefoongesprek. Zoals we hebben besproken zijn iets meer dan de helft van de flyers foutief gesneden in plaats van de 10.000 stuks en zijn deze in gebruik genomen. Hierdoor is een herdruk niet meer passend en kunnen we de fout met het snijden spijtig genoeg dus niet herstellen. Daarom heeft mijn collega in de basis een korting van 30% aangeboden. Na overleg hebben we hierin een passender aanbod voor je gevonden. De credit heb ik voor je verwerkt en wordt zo snel mogelijk naar je overgemaakt. Ik vind het jammer dat we er toch niet geheel samen uit zijn gekomen. Mocht je nog vragen hebben, dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Priscilla Specialist Webcare 088 88 55 706
heb nu stickers met ons logo dat niet volledig is
Beste Peter, Bedankt voor het fijne telefoongesprek. Zoals besproken heb je spijtig genoeg je logo deels in de snijmarge gezet waardoor er aan beide zijden een deel van je sticker is aangesneden. Omdat dit jouw eerste order is geweest hebben we je daarom een passende oplossing geboden. Alvast veel plezier met jouw nieuwe stickers! Met vriendelijke groet, Priscilla Specialist Webcare
Zeer tevreden. Makkelijk bestellen, snelle productie & levering, plus top kwaliteit.
Gemakkelijke manier van bestelling, en vlot in huis. Erg tevreden over de magneetplaten!
Hi Maike, Hartelijk bedankt voor het plaatsen van je mooie review! Ik vind het fijn om te horen dat je er zo tevreden mee bent. Mocht je ooit onze hulp nog weer eens nodig zijn dan horen we het uiteraard graag van je! Een hele fijne dag gewenst. Met vriendelijke groet, Priscilla Specialist Webcare
In het kader van een restyling hebben we nieuwe visitekaartjes laten maken. Inclusief 2-zijdig spot uv lak. Het resultaat was verbluffend en veel mooier dan we in gedachten hadden. Chapeau!!
Echt een fijne leverancier, altijd behulpzaam, goed advies, goede hulp en snelle leveringen. Aanleveren op verschillende manieren. Alleen gaat er nog wel eens wat mis met drukken. Ze maken dat meteen, zonder kosten, voor je in orde. Maar dat zou beter kunnen.
Ik geef één ster omdat de orderbegeleider mij netjes te woord heeft gestaan. Verder is de order niet goed geproduceerd. Dat kan natuurlijk gebeuren en het is netjes dat jullie de boel crediteren maar ik vind het een kwalijke zaak dat ik de order dan maar weer opnieuw moet bestellen. Niet ik maar jullie hebben het fout gedaan. dan horen jullie dat te herstellen en niet je klant. Jammer van deze toch wel behoorlijke misser.
Hi Cees, Bedankt voor het prettige telefoongesprek van zojuist. We hebben je review besproken en ik heb een nieuwe order voor je klaargezet in je account. Een fijne dag verder! Met vriendelijke groet, Lize Webcare specialist
Goede producten, handige website.
Via een zoekopdracht bij drukwerkdeal terecht gekomen. Men biedt van alles aan, zeer snel en professioneel. Ik kan niet anders zeggen. Ga zo door.
Nav van bestandscontrole (marges vergeten) bestand aangepast. Goed opgemerkt aldaar. Snel werk!
x
Ruime keuze, vlotte afhandeling, goede kwaliteit
Ik had het een dag van te voren visite kaartje laten ontwerpen en besteld en meteen de eerste dag binnen gekomen. Super dikke kwaliteit. Ben zeer tevreden over deze visite kaartjes
Het is supermakkelijk om online te bestellen en je eigen bestanden aan te leveren, fijne tool! Levering ging erg snel en de kaarten zijn supermooi geworden.
Er zitten strepen op de print (veroorzaakt door het afdrukproces zelf) die met name goed te zien zijn in de donkere gedeeltes. Dit kun je onmogelijk aan een klant verkopen of zelf ophangen in de kamer. Dit had de kwaliteitscontrole moeten oppikken en had nooit verzonden mogen worden. De service is prima en het wordt direct overgedaan met excuses maar het kost allemaal extra tijd waar niemand op zit te wachten. Ik wacht liever een paar dagen langer voordat ik een product krijg die wel 100% in orde is dan een slecht product waarvan je eerst foto's moet maken om te laten zien dat het niet goed is en waarna het proces weer opnieuw begint. Kost allemaal extra tijd en extra afval. In het verleden vaak besteld bij jullie (zelf en via iemand anders) en nooit problemen gehad. Ik hoop echt dat dit éénmalig was want ik heb dit jaar nog een grote expositie.
Goedemorgen Mischa, Bedankt voor je review! Wat zonde om te horen dat je ervaring deze keer een stuk minder is met het geleverde product. Zoals aangegeven in de klacht heb ik het voorgelegd aan onze productieleider om te kijken waar het precies mis is gegaan, zodat we dit bij de herdruk kunnen voorkomen. Zodra ik hier een reactie op heb ontvangen, neem ik gelijk contact met je op! Met vriendelijke groet, Marjolein Specialist Webcare 088 88 55 704
Je product is heel makkelijk up te loaden, in een programma'tje kun je postitioneren waar of hoe je product gedrukt dient te worden. 2 dagen later was het product bezorgd, zonder enige foutje.
Ik ben nog nooit teleurgesteld bij Drukwerkdeal!
Na het melden van een probleem met een product werd de order direct opgenomen in het proces van klachtenafhandeling. Omdat een reactie van de leverancier op zich liet wachten, werden de buitenreclame producten vanuit Drukwerkdeal opnieuw geleverd bij mijn klant. Deze service werd mij geboden alvorens zij zelf terugkoppeling hadden gehad van de leverancier. Vooral dat laatste getuigd van klantgerichtheid! Top dus.
Keulenstraat 4
7418 ET Deventer