Ik bestel vaker bij drukwerkdeal en tot nu toe ben ik niet teleurgesteld in de kwaliteit.
Zeer tevreden, een aanrader!
Ik belde op om te vragen of mijn ontwerp goed zou zijn, omdat er de melding stond dat iets nog aandacht nodig had. De man die mij te woord stond, zei dat de tekst "homemade" niet helemaal scherp was, maar de rest wel. En dat hij 'm al had goedgekeurd, en dat ik verder met de betaling kon. Dat heb ik gedaan. De bestelling kwam eerder dan verwacht binnen (waarvoor dank), maar er was veel meer onscherp, en daar ben ik niet blij mee. Ik bel juist op voor goed advies (wat ik in het verleden ook telkens heb gekregen), en nu heb ik dus slecht advies gekregen, én hij heeft het al goedgekeurd. Dit ben ik niet gewend van Drukwerkdeal! Erg jammer voor een spandoek wat aan de voorkant van het pand komt te hangen (door plotselinge ziekenhuisopname hangt ie nog niet, maar ik ben gelukkig vandaag thuis gekomen, dus deze week gaat ie opgehangen worden, als het goed is.
Beste Annemiek, Bedankt voor het plaatsen van jouw duidelijke review. Graag had ik dit telefonisch even met jou doorgesproken , om dit als nog op de juiste manier op te lossen. Helaas kon ik je nog niet bereiken. Zou je contact met mij willen opnemen wanneer het jou goed uit komt? Vraag gerust naar mij, dan zoeken we samen naar een goede oplossing. Het telefoonnummer waar ik op te bereiken ben is 088 8855706. Met vriendelijke groet, Priscilla Specialist Webcare
Helemaal goed.
Goede service, vraag omtrent aanlevering van bedrukking direct beantwoord en duidelijkheid over de levertijd. Product precies zoals besteld. zeker voor herhaling vatbaar. Tevens bijna 50% goedkoper dan aanbevolen leverancier met zelfde product.
net als alle andere keren alles weer top geregeld
Veel mogelijkheden in de online webshop omgeving. Scherpe prijzen en vlotte levering. Klantenservice werkt ook goed mee bij vragen of problemen. Ik bestel hier zeer regelmatig.
Hi Jennifer, Bedankt voor je prachtige review. Wat een fijne manier om de dinsdag te starten! Wat fijn om te horen dat je een trouwe klant bij ons bent! Hopelijk zien we je snel terug voor de volgende order! Met vriendelijke groet, Marjolein Webcare Specialist 088 88 55 704
Snel, makkelijk, goedkoop, kwaliteit.
De afwerking van de door mij bestelde visitekaartjes was bij de drukkerij fout gegaan: ondanks juiste aanlevering waren de kaartjes toch niet gecentreerd afgewerkt (duidelijk zichtbaar op het oog en zeker met een liniaal ernaast). De kaartjes werden opnieuw gedrukt, maar niet eens met spoed, dus nog langere levertijd. Toen de tweede druk binnenkwam bleek er nog niets veranderd: weer verkeerd. Na mijn reclamatie hoorde ik vervolgens dagenlang niets meer, ondanks dat ik diverse mailtjes stuurde. Uiteindelijk heeft een vriendelijke medewerker het opgepakt en mij het bedrag gecrediteerd, omdat ik de order inmiddels elders had ondergebracht. Jammer. Ik doe al jarenlang zaken met Drukwerkdeal en heb dit eigenlijk nog niet eerder meegemaakt. 'n Leerpunt om scherp te blijven, lijkt mij.
Goedemiddag Rob, Wat vervelend om te horen dat jouw laatste ervaring met drukwerkdeal niet helemaal lekker is gelopen.. Je geeft aan dat jouw drukwerk 2 keer niet naar wens is geleverd. Ik begrijp goed dat je hier dan ook erg van baalt. Door onverwachte omstandigheden is het op het moment erg druk. Ons reclamatie team probeert dan ook zo goed en zo snel mogelijk iedereen te helpen waar nodig is. Fijn om te horen dat je uiteindelijk iemand van onze klantenservice hebt gesproken, en dit is opgelost. Feedback is altijd welkom en ontvangen wij graag, zodat Drukwerkdeal zich hierin kan verbeteren. Nogmaals onze excuses voor het ongemak. Met vriendelijke Groet, Chantal Webcare Specialist
Prima . Top service, snelle handelen. Goed meedenken.👍
Voor de eerste keer flyers besteld. De website gaf duidelijke instructies. Ik kon zo de flyer file uploaden en aanpassen zodat de snijvlakken precies goed vielen. 5000 flyers op A5 formaat besteld, die eerder dan verwacht werden geleverd! Zagen er prima uit!
Goed verpakt, kwaliteit flyers wel iets minder dan we gewend zijn, maar als je het niet weet zie je het niet
Goedemorgen Linda, Bedankt voor je review en wat zonde om te horen dat de kwaliteit toch niet helemaal naar wens is. Indien gewenst kunnen we altijd voor je uitzoeken wat er precies gebeurd is, zodat we het voor een volgende order helemaal naar wens kunnen maken. Je mag in dat geval reageren op mijn bericht met wat aanvullende informatie, bijvoorbeeld wat er precies tegenvalt en wat foto's van het ontvangen product. Dan zoek ik het graag voor je uit! Met vriendelijke groet, Marjolein Specialist Webcare 088 88 55 704
Wat ik ook bestel, of het nu banners zijn, framedoeken, waterflesjes, tijdschriften of ansichtkaarten, het ziet er altijd goed en verzorgd uit, wordt altijd op tijd geleverd en is budgettechnisch ook erg oké.
Service en kwaliteit was goed, snel en gemakkelijk.
Uitermate tevreden over mijn bestellingen tot nu toe heb ik al meerdere keren visite kaartjes en flyers gekocht. Zeer scherpe kwaliteit van de foto's. Bij vragen zijn ze prima bereikbaar, reageert men snel en is men mee denkend!
Twee keer boekje besteld, twee keer fout aan onze kant. Wat alleen heel vervelend is, dat we bij de tweede bestelling na ca anderhalf uur belden en de order kon niet meer ingetrokken worden. Heel jammer. Boekje is nu voor de derde keer besteld, daarvoor contact gehad met Joeri over de levertijd, hij was zo vriendelijk om mee te denken en een coupon van honderd euro te regelen.
Even stress, omdat ik een spoedlevering wilde maar een foutmelding kreeg bij het uploaden van het bestand. Na contact met medewerker heb ik bestand gemaild en is het alsnog in productie gegaan. Gelukkig was de levering snel en de kwaliteit goed.
goede ervaring
nvt
Top bedrijf !
Zeer tevreden over drukwerk.
Resultaat zag er erg goed uit.
Zeer mooie folder laten drukken. Heel goed geholpen toen ik een fout bestand had aangeleverd, zeer goed opgelet bij controle.
Precies wat ik wilde. Een afdekplaat voor mijn inductiekookplaat. Zelf een foto geupload en binnen 2 dagen een geweldig produkt, goed verpakt ontvangen. Er is slechts een klein min puntje. Je gaat naar betalen maar weet niet wat het resultaat is, je hebt nog niets geupload. Komt goed aan 't eind maar ik wil graag eerst het resultaat zien voor ik naar betalen ga. Verder niets dan lof. Ik ga dan ook mijn vrienden en kennissen het resultaat laten zien.
Hi Koos, Wat een onwijs gaaf idee om met onze producten een afdekplaat voor de inductiekookplaat te maken! Ik ben onwijs benieuwd naar het eindresultaat hiervan! Je mag het altijd online delen met de #laatzienwiejebent hashtag. Door dit te doen maak je kans op €100 drukwerktegoed! Daarmee kun je nog meer gave ideeën uitwerken. Je tip hebben we intern meegenomen! Allicht kunnen we hier in de toekomst toch nog veranderingen in aanbrengen! Met vriendelijke groet, Marjolein Specialist Webcare 088 88 55 704
gewoon o.k.
Keulenstraat 4