Ik bestel al jaren bij Drukwerkdeal.nl mijn te printen folders en drukwerk voor mijn bedrijf, www.fotografiemarjolijn.nl en het is altijd goed! En snel, en de service is top!
Drukwerkdeal! De naam zegt alles.
Ik heb 6 posters besteld van verschillende maat, opdruk enz. Ik had alles binnen 3 dagen binnen, mooie kwaliteit en goed geprijsd. Omdat het mijn 1e keer was dat ik hier bestelde had ik even wat hulp nodig en die werd prima geboden.
Alles liep zoals altijd, punctueel en op tijd. Alles aanleveren via internet is een koud kunstje.
Precies zoals ik het in mijn artwork bedacht had, zo bleek het eindresultaat te zijn! Geen gekke kleurverschillen, geen afwijkingen of onverwachte kwaliteitsverschilletjes. Kortom: Perfect in orde! Heel blij mee.
Hi Ingrid, Bedankt voor je prachtige review. Heel veel plezier gewenst met jouw order en hopelijk zien we je snel terug! Met vriendelijke groet, Marjolein Specialist Webcare 088 88 55 704
Mijn doel was het bestellen van een set postits. Op meerder momenten ben ik vastgelopen in het proces. Iedere keer werd ik vakkundig geholpen. Mijn doel is binnen de gewenste tijd bereikt. De postits zijn naar wens en ik ga vast nog opnieuw gebruik maken van Drukwerkdeal een heel kundige dienstverlener.
Meerdere malen besteld via deze partij en altijd goed gegaan.
Geweldig kwaliteit en service
Goed product ontvangen snel en simpel.
In no time hadden ze voor mij een nieuwe flyer gemaakt. Helemaal naar mijn wensen.
De site is overzichtelijk, het aanbod is groot en je kunt eenvoudig en snel bestellen. Via je account blijf je op de hoogte van de status van je bestelling. Het materiaal is goed van kwaliteit, mooi geprijsd en wordt snel geleverd. Heb Drukwerkdeal.nl dan ook al aan veel klanten en collega's aanbevolen.
Beste Angelie, Wat een prachtige review en wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent, dat je ons ook nog eens aanbeveelt aan anderen is natuurlijk helemaal fijn! Hartelijk bedankt hiervoor Angelie, en een hele fijne dag gewenst vandaag. Met vriendelijke groet, Priscilla Specialist Webcare
Erg tevreden met Drukwerkdeal. Had met spoed iets nodig, de extra kosten waren te overzien en het product was de volgende dag al in huis. Zag er netjes uit, net als eerdere bestellingen.
Panorama poster van 180/60 online besteld. Deze zou maandag geleverd worden, maar was er al op zaterdag. Mooie kleuren en mooi scherp voor de grootte van de poster. Iedereen (verjaardagsvisite) was erg onder de indruk. Zeer tevreden, mijn complimenten!
Goed werkende site, vriendelijke en deskundige helpdesk, snelle levering en mooi drukwerk.
Er was iets mis met een deel van mijn bestelling. Gebeld en daar werd verteld dat het mijn eigen schuld was. Later doorgegeven via de website en het is direct opgelost! Hartstikke fijn! Ben ook altijd tevreden met de prijs, kwaliteit en bezorging. De volgende keer bestel ik dus wederom bij Drukwerkdeal. Bedankt Dennis.
Ben zeer tevreden over de kwaliteit en snelheid waarmee er besteld kan worden.
De afbeelding was een schilderij en in het proces van fotografie en printen is er heel veel kleurkracht verloren gegaan. Ik hoor van meer schilders dat het resultaat tegenvalt.
Zeer lage prijs voor zeer goede kwaliteit.
Duidelijk Snel Kwaliteit Prettige updates
prima ervaring
We werken al een jaartje of 7 samen met drukwerkdeal en tot op heden nog nooit een klacht gehad, of het nu een spandoek, banner, poster of gewoon drukwerk is, alles tot in de puntjes verzorgd en altijd op of voor de verwachte datum in huis, toppie! Eigenlijk maar 1 minpuntje, bij sommige dingen betaal je toch wel veel bezorgkosten, dat is dan weer jammer natuurlijk.
Als het niet lukt via de site is er prima ondersteuning.
Keulenstraat 4
7418 ET Deventer