Snel geleverd goede kwaliteit
Duidelijk bestelproces, snelle levering en mooi resultaat!
De vlag die is besteld is prima uitgevoerd en snel geleverd. Zeer tevreden!
Prima bedrijf
prima service via online
Is er een probleem dan wordt je altijd vriendelijke en deskundige geholpen. Maar bijna nooit een probleem
Sneller geleverd dan gepland wat fijn is maar papierdikte is niet zoals verwacht en vanuit mijn ervaring wat hoort.
Hi Richard, Vervelend om te lezen dat je order niet naar wens is geleverd. Ik heb even je account erbij gezocht en daarin zie ik dat je hier contact over hebt gehad met een collega van mij. Bij de order heeft hij een klacht aangemaakt en gevraagd of je wat modellen retour wilt sturen. Zodra de modellen retour zijn bij ons gaan we zeker even kijken wat er gebeurd is en hoe dit opgelost kan worden. Daarin ga ik er vanuit dat we tot een mooie oplossing komen. Met vriendelijke groet, Harmen Specialist Webcare
Ben goed geholpen met de opmaak van het doek, werd snel en keurig geleverd, erg tevreden!
Het product wat ik had besteld ziet er precies uit zoals verwacht en is kwalitatief erg goed.
Mijn uitnodigingen waren prachtig gedrukt, helemaal zoals ik in gedachten had. Kleur van de enveloppen pasten er ook perfect bij. Levering was zelfs een dag sneller dan aangegeven, helemaal top!
Gebruiksvriendelijk proces, efficiënt en goede kwaliteit eindproduct.
Hoi Mitchell, Bedankt voor je positieve review! Heb je voor ons misschien nog wat mooie tips om van jouw 7 een dikke 10 te kunnen maken? We staan altijd open voor feedback! ;) Met vriendelijke groet, Lisa Specialist Webcare
Ik ga voortaan alles bij drukwerkdeal bestellen.
goede hulp gehad bij ontwerpen nieuw document. eerder geleverd dan aangegeven
ook met de carnavals vereniging al spullen besteld bij jullie erg tevreden over de kwaliteit en de levering
goed, en als het niet goed is wordt het goed opgelost en dat vind ik misschien nog wel belangrijker
Telefonisch slecht bereikbaar en door medewerker veel te lang in de wacht gezet, waardoor de totale wachttijd opliep tot dik 20 minuten. Vervolgens een discussie over kleurverschil wel/niet in bestanden dat resulteert in zijn woord tegen dat van mij. Zo lang alles goed gaat met een order is bestellen bij jullie prima, maar zodra er niet naar tevredenheid geleverd is laat de klantenservice te wensen over.
Hi Simone, Bedankt voor het telefonische gesprek van zojuist. Zoals besproken gaan we de roll-up banners opnieuw voor je drukken met twee dezelfde bestandstypes. Dit omdat er in de vorige druk kleurverschil is ontstaan door de verschillende type bestanden. Heb je de volgende keer vragen, stel je vraag gerust. Met vriendelijke groet, Harmen Specialist Webcare
Top drukwerk! Mocht het eens fout gaan, érg oplossingsgericht! Klantvriendelijk...
Mooie produkten voor een redelijke Prijs.
Na het drukken van onze visitekaartjes, ook gekozen voor het laten drukken van flyers voor onze praktijk. Kwalitatief zijn de flyers mooi en worden ze snel geleverd. Echter valt het op dat de weergave in de editor niet waarheidsgetrouw is. Dit maakt dat de flyers anders uitkomen, dan aan de hand van de editor gedacht werd. Dit was ook het geval bij de visitekaartjes.
Hi Lauren, Bedankt voor het fijne gesprek wat we zojuist hebben gehad. We hebben je verbeterpunten nog even besproken, en samen naar een passende oplossing gekeken. Alvast heel veel plezier gewenst met je nieuwe folders! Met vriendelijke groet, Priscilla Webcare specialist 088 88 55 706
Ik heb de A7 kaartjes ontvangen waarin (bleek later) een te smal witrandje rondom aan zat, maar deze was niet mooi gelijk schoongesneden. Toen heb ik kosteloos een nieuw bestand mogen uploaden zonder witrandjes en krijg ik prachtig drukwerk binnen. Top oplossing!
Hi Pip, Hartelijk bedankt voor het goede gesprek wat we zojuist hebben gehad betreft jouw kaartjes. Omdat we inderdaad door onze marges kaders bij klein formaat niet altijd exact aan beide zijden gelijk kunnen snijden, hebben we samen gekozen voor een passende oplossing. Alvast veel plezier gewenst met jouw nieuwe kaartjes, waarvan ik verwacht dat ze helemaal naar wens zullen zijn . Met vriendelijke groet, Priscilla Webcare specialist 088 88 55 706
Originele beoordeling
Ik heb A7 kaartjes besteld waarin in het design een witrand zit van ca 3 mm en deze is niet mooi schhongesneden want de rechterkant is nu breder dan de linkerkant. Dit heb ik al een elke keer gehad met soortgelijke bestanden. Het lukt blijkbaar niet om dit mooi rondom schoon te snijden met gelijke marges : (
Weer super mooi werk afgeleverd. Bedankt!!!
Ik kom weer terug. Goed werk
Prima hoor.
Keulenstraat 4