Zie hierboven
Drukwerkdeal was voor mij de partij die mijn probleem moeiteloos oppakte nadat ik ge noodzaakt was door een fout van vistaprint spoedig een andere drukker moest vinden. De medewerkster Anne handelde na mijn uitleg/ probleem zeer accuraat en zette alles in werking om het haalbaar te maken. En dit is gelukt. Complimenten. Deed mag meer dan klantenservice genoemd worden!
Hi Tjaja, Wat een enorm mooi compliment, wat fijn om te horen dat Anne jouw rots in de branding is geweest en dat alles zo goed is opgelost. Ik ga het compliment doorgeven aan Anne, alvast graag gedaan namens haar! Met vriendelijke groet, Priscilla, Webcare specialist 088 88 55 706
Ontwerp via site gemaakt, makkelijk en goede ondersteuning. Enkele dagen later had ik mijn spandoek al (3dg eerder dan verwacht) en hij is precies zoals ontworpen; perfect.
Met goed vertrouwen bestellen wij iedere keer met succes bij drukwerkdeal. Zowel de flyers, wenskaarten als banners zijn van goede kwaliteit!
Na een verkeerd product besteld te hebben contact gezocht met de klantenservice. Zeer vriendelijk personeel en het was binnen 5 minuten opgelost. Mijn bestelling van 2500 brochures ook nog eens binnen 2 dagen thuis bezorgd. Grote klasse!!
De kwaliteit en prijsverhouding is top! Word ook altijd zeer vriendelijk te woord gestaan als ik bel.
Het bestelde drukwerk werd heel snel en netjes afgeleverd. Een aanrader. De weergave ter goedkeuring van de Roll-up banners kan beter. Dit zorgde voor twijfel, maar na het sturen via WeTransfer werd het snel opgepakt, technisch beoordeeld en goedgekeurd.
Goede ervaring, snelle levering en de kwaliteit is top. Ook wordt het product "******proof" verpakt. Het is alleen soms niet helemaal handig dat je op de website diverse velden door moet en pas na betaling je product kunt downloaden en kunt zien hoe het wordt.
Prima kwaliteit, zelfs 3 dagen eerder geleverd, hetgeen mooi uitkwam omdat de klant zonder zat.
Duidelijke website, duidelijke communicatie per mail, perfecte aflevering!
Meestal gaat alles goed en is de kwaliteit top. En als er eens iets mis gaat of ik ben ontevreden, wordt het meteen zonder enige discussie opgepakt en opgelost. Goede prijs kwaliteit verhouding en snelle service. Keep up Guys.
Echt geweldig,de foto's op doek.Een schot in de roos.
de online editor en de video-handleidingen zijn goud waard
Ik bestel regelmatig zowel zakelijk als privé bij Drukwerkdeal. Ik ervaar de service als perfect, zowel telefonisch als via een chat. Het persoonlijke aspect is voelbaar en ze gaan net dat ene stapje verder. Eventuele kleine foutjes worden snel en naar tevredenheid opgelost. Uitstekend dus!
Ik had een foutief bestand geupload naar drukwerkdeal en kwam daar eigenlijk te laat achter. Gebeld naar de klantenservice die mij een nieuwe poging gaven zonder extra kosten. Super bedankt!! Ik beveel dit bedrijf van harte aan als je ooit iets wilt laten afdrukken.
Prima op de hoogte gehouden over de levering.
Er gingen een aantal zaken fout met de levering van onze enveloppen bij de bestelde kaarten. Dit kan gewoon gebeuren, maar ik vindt het niet kunnen dat er dan na herhaaldelijke mails niet wordt gereageerd. Lange tijd gewacht met de beoordeling, omdat ik nog hoopte op een terugkoppeling, maar aangezien dat helemaal niet is gebeurd en je wel allerlei reclame mails ontvangt vindt ik erg vervelend.
Hallo Jan, Bedankt voor je review en jammer dat dit is gebeurd bij de levering van de enveloppen. Uiteraard onze excuses dat er niet meer is gereageerd op je mails. Ik ga ervan uit dat we dit in het vervolg kunnen verbeteren. Wij hebben elkaar inmiddels telefonisch gesproken over je bericht, en we zijn tot een oplossing gekomen. Heb je nog vragen dan hoor ik deze graag! Met vriendelijke groet, Susan Webcare Specialist Drukwerkdeal
Drukwerkdeal.nl levert altijd lekker snel tegen een goede prijs. Echter waren mijn posters deze keer een beetje beschadigt aan de randen en er zat een wit randje onder een paar posters. Hier hadden we vooraf nog over gebeld en ons is gezegd dat de witrand niet zichtbaar zou zijn....
Hi Esther, Vervelend om te lezen dat de posters niet naar wens zijn. Daarom heb ik je zojuist geprobeerd te bellen, echter begreep ik van je collega dat je vandaag een dagje vrij bent. Morgen zal ik je dus even terugbellen om de order even te bespreken. Het kan natuurlijk een keer gebeuren dat er iets fout gaat in de productie, en dan willen we dit zeker voor je oplossen. Je hoort van mij. Met vriendelijke groet, Harmen de Wit Specialist Webcare
Heel erg tevreden!
Prima kwaliteit. Ik had 100 visitekaartjes besteld en kreeg een dubbele zending. Ik bellen over de oorzaak of ik niet onverwacht een dubbele factuur zou krijgen omdat er een fout was gemaakt bij drukwerkdeal. Maar nee, Ik had het geluk dat wrs de machines getest werden en p.o. twee keer is verwerkt. Oh, muziek tijdens wachten was ook heel leuk.
Perfect!
Snelle levering in een prima kwaliteit
Keulenstraat 4
7418 ET Deventer