Super hoe alles ging. Het enigge wat niet helemaal duidelijk voor me was was het bestand van aanleveren maar dat is gelukkig snel opgelost.
Snelle levering goede prijs/kwaliteit, denken mee in oplossingen
Prima manier om te bestellen. Nette communicatie en snelle levering
Keurig, netjes verzorgd en soepel verlopend contact.
Helemaal tevreden. Lekker snel en geen onnodig gezeur.
We hadden een bestelling van in totaal 9 bestanden. Bij een brochure is het misgegaan, Hierover een klacht ingediend, dat werkt goed in het portaal. Nu nog wachten op een reactie en oplossing van Drukwerkdeal...
Goedemorgen Anouk, Bedankt voor je review! Ik zie inderdaad je klachtmelding naar voren komen en ben hiermee gelijk aan de slag gegaan. Zoals aangegeven is er helaas door een technische fout in onze aanlevertool het bestand onjuist bij de order terecht gekomen. Nogmaals mijn excuses hiervoor. Ik heb de herstelorder alvast voor je klaargezet in je account met een spoedlevering. Ik hoop dan ook van harte dat je deze naar wens mag ontvangen. Met vriendelijke groet, Marjolein Specialist Webcare 088 88 55 704
Prima voor alles wat standaard is. Misdruk, verschoven papier e.d. is echt zeldzaam. Goed bereikbaar per telefoon voor vragen. Wil je iets aparts wordt de communicatie moeilijk en de prijs torenhoog.
Snelle levering en je wordt prima op de hoogte gehouden. Mooi drukwerk en goedkoop. Klein minpuntje/tip de levering werd door postnl een dag uitgesteld, het zou dan mooi zijn als je dan zou kunnen kiezen wanneer het geleverd moet worden, volgens postnl kost dat de verzender iets meer.
Helder en duidelijke site ! Ben er super blij mee. Team infinitascare
Goede online instructies, perfecte telefonische support bij vragen. Ook zij willen je product zo goed mogelijk hebben. Proces is heel helder.
Driedelige folders besteld. Ze waren geweldig. Snelle levering en zeer goede kwaliteit.
Zoals elke keer eigenlijk alleen maar positieve ervaring. Bij vragen word vriendelijke geholpen en niet van het kastje naar de muur. Heel correct allemaal.
Snelle afhandeling van mijn order.
prima service
Alles gaat gladjes en wordt volgens afspraak geleverd. Drukwerkdeal zou zo maar member van MeerBusiness mogen worden
Ik sta er elke keer weer versteld van hoe scherp geprijst jullie je producten kunnen leveren....en ik ben altijd tevreden over de kwaliteit en de afhandeling! Lieve groet, Rome
Bij Drukwerkdeal altijd goed geholpen. De bestellingen kwamen dagen eerder dan beloofd. En bij eventuele "foutjes" zijn ze altijd zeer coulant en bereid om alles op te lossen. Topbedrijf!
Waar gehakt wordt, vallen spaanders... Het gaat zelden fout bij DWD, maar overal kan wel eens wat mis gaan. Ik hecht veel meer waarde aan een bedrijf dat fouten kan toegeven en wat zonder gemekker goede oplossingen biedt dan een firma die claimt nooit wat fout te doen. Bij DWD ben ik daarom al jaren klant. En uiteraard zijn prijs en kwaliteit ook prima...
Op de zondagavond bestand geuploaded, maandagmorgen al goedgekeurd. En donderdagmorgen al in huis. Super snel. Wij doen al jaren zaken met deze mensen.
Je krijgt wat je mag verwachten. Alle keren dat ik iets heb besteld was het was de levering gewoon goed.
Na contact met de back office van Drukwerkdeal heb ik de bestelling precies zo kunnen doorgeven zoals ik 'm bedoelt had. De tips van Drukwerkdeal hebben ervoor gezorgt dat alles naar wens is afgerond.
Positief
Goedkoop, makkelijk en goede kwaliteit. Een echte aanrader!
Goede prijs, goed verpakt, goede kwaliteit van geleverde product. Overall een zeer positieve ervaring.
Drukwerkdeal maakt het iedere keer weer waar.
Keulenstraat 4
7418 ET Deventer