Wederom iets laten drukken bij deze partij. Ik weet niet hoe ze het doen, maar alles klopt altijd. De kleuren komen overeen met wat ik hoop dat het wordt. Levering altijd goed en snel. Alleen maar lof voor deze partij.
Zie bovenstaande, Vanaf de 1e keuze op de website voor het product t/m het afleveren bij mij thuis verliep alles uitstekend en daarbij voor een zeer concurrerende prijs
Goede helpdesk, leverantie is sneller dan bij bestelling aangegeven. goede kwaliteit
Levering zelfs sneller dan verwacht
Nog nooit (in 5 jaar) een enkele negatieve ervaring met Drukwerkdeal.
Persoonlijk contact en advies zijn heel vriendelijk en adequaat. Iets meer advies had ik wel gewild, maar dat komt omdat ik een absolute amateur ben!
De laatste jaren regelmatig drukwerk besteld bij Drukwerkdeal en hartstikke tevreden. Gaat er in een zeldzaam geval iets mis, om wat voor reden dan ook, wordt het probleem snel en doeltreffend opgelost.
De offertes zijn goed en worden snel opgepakt na akkoord geven. De prijzen zijn echt netjes! Tevens heel goed in meedenken met de klant. Ik werd zelfs opgebeld na een bevestiging van een order mét een tip! Wat ik ook heel fijn vind zijn de de turtorials op de site, jullie zijn goed bezig!
Tot nu zijn alle orders die ik uitzet bij Drukwerkdeal van top kwaliteit. Laatst was een spandoek mooi gedrukt, maar helaas voorzien van wat afwijkende kleurvlakken. Dit bleek in mijn PDF te zitten, wat pas aan de orde kwam toen het naar de drukpers ging. Drukwerkdeal heeft mijn bestand kosteloos weten aan te passen en te herdrukken. Toppunt van klantvriendelijkheid en service gerichtheid!
Ik ben zeer tevreden over het drukwerk. Over de bezorging minder. Een ander zou het fijn vinden als het eerder komt maar het is zo onhandig dat het dan op zaterdag om mijn kantoor geleverd wordt. Dan kan ik daar maandag naar op zoek en heb ik er evengoed pas dinsdag de beschikking over.
Makkelijk ontwerp, snelle levering en scherpe prijzen.
Kwaliteit goed. Leveringen keurig op tijd binnen en goed verpakt.
Snel, exact zoals doorgegeven/geupload, mooie kwaliteit! Blij mee, er volgt nog een order binnenkort.
Het pakket werd meteen de volgende dag bezorgd. Ben tevreden over de kwaliteit van de flyers,
Ik heb al aardig wat foto’s laten drukken op Dibond bij Drukwerkdeal. Iedere keer krijg ik mijn werk perfect thuis geleverd, mooi gedrukt en goed afgewerkt. Bij sommig werk had ik mijn twijfels of het er gedrukt goed uit zou gaan zien, het fijne aan drukwerkdeal is dat je contact met ze kan opnemen en er door professionals wordt meegekeken en er advies gegeven wordt... kortom ik ben telkens zeer tevreden over Drukwerkdeal.
prijs/ kwaliteit goed en snel levering.
Service en snelheid van leveren is top.
Ik ben heel erg tevreden over de klantenservice van Drukwerkdeal. Mailtjes werden ontzettend snel beantwoord. Als je belt met de klantenservice sta je wel 10 minuten in de wachtrij, maar dan word je wel goed geholpen. Een tip is om de wachttijd in te korten.
Mijn 1500 brochures werden zeer snel geleverd, binnen drie werkdagen i.p.v. de opgegeven vijf werkdagen, dus dat was een aangename verrassing. Het drukwerk was prima van kwaliteit en kleur. Ik ben dus zeer tevreden over de service van Drukwerkdeal.
Geweldig fijn online bedrijf met toch persoonlijke aandacht bij elk type opdracht! Wat je verwacht krijg je ook, pvc doek opdruk mooie kwaliteit.
We hebben een poster moeten bestellen. We konden snel en gemakkelijk door deze stappen heen lopen. Alles was duidelijk verwoord en goed aangegeven. Daarnaast kregen we het pakket eerder in ontvangst dan verwacht. Echter vind ik de prijs voor 1 poster (ca. €20,-) duur. Dit komt omdat we voor de optie kozen om op rekening te betalen, puur omdat dit voor een bedrijf de gemakkelijkste betaaloptie is. Deze betaaloptie is erg duur.
Het drukwerk is steeds prima en eenvoudig te bestellen vanuit het bestelportaal. de drukkwaliteit is goed en de afgesproken levertijd wordt doorgaans aangehouden.
Zoals altijd bij Drukwerkdeal werd ook dit keer weer netjes op tijd geleverd en was het product ( dit keer een poster op canvas) van zeer goede kwaliteit.
Je moet even je weg vinden in het ontwerp programma maar de prijs, levering en kwaliteit is helemaal prima!
Keulenstraat 4
7418 ET Deventer