zeer klantvriendelijk

beetje lange wachttijd en gevraagde wijze van uploaden niet altijd even duidelijk, maar personeel zeer klantvriendelijk en focus op een nette oplossing

Gewoon goed

Al mijn bestellingen worden probleemloos en perfect uitgevoerd en ook nog eens op de beloofde tijd geleverd. Wat mag je nog meer verwachten.

Prima en snelle service

Prima drukwerk voor een laag bedrag en snel geregeld. Website spreekt voor zich.

• Kennis & Vakmanschap

briefpapier is klaar maar wordt niet geleverd bij de TNT

briefpapier is klaar maar wordt niet geleverd bij de TNT, weet niet waar de fout ligt, maar in elk geval niet bij mij. nu wordt het briefpapier te laat geleverd bij mijn klant, i.p.v. maandag nu pas woensdag

• Kennis & Vakmanschap

Helaas is er geen proefdruk maar gelukkig is de uitleg op de website zo goed dat ik erg blij ben met de folder.

• Kennis & Vakmanschap

Duidelijk Snel Goede prijs kwaliteit verhouding Net niet de goedkoopste, anders 5 sterren

Normaal prima

Normaal altijd prima en netjes op de afgesproken tijd. Dit keer toevallig heel wat flyers verkeerd gesneden waardoor een rand van een andere flyer zichtbaar was.

Sneller dan aangegeven

Snelle levering, goede kwaliteit en goede prijs

• Kennis & Vakmanschap N.v.t.

Snellere levering dan verwacht. Kwaliteit is top.

Snellere levering dan verwacht. Kwaliteit is top. Ben erg tevreden!

Opdracht prima verlopen

Goed en snel geleverd

• Kennis & Vakmanschap

Goede wijn behoeft geen krans!!

Zie boven!!

altijd goed!

snel, goed, en behulpzaam

top

makkelijk programma, prima kwaliteit goede prijs snelle levering

Supersnelle club

Schakelen snel, doen wat ze beloven.

• Kennis & Vakmanschap

snel, maar totaalpakket kaarten niet helemaal correct

bestelling kwam erg snel, maar de helft van de kaarten bleek niet correct afgesneden, ondanks juistheid van het insturen van het ontwerp. Jammer.

• Prijs N.v.t.
  • Kennis & Vakmanschap N.v.t.

Drukwerk dat afgekeurd is word herdrukt en dan verkeerd afgesneden

De eerste keer was aan beide zijden hetzelfde design gedrukt terwijl er twee andere ontwerpen voor voor en achterkant waren aangeleverd in het bestand. Toen werd het herdrukt, en toen waren de zijkanten verkeerd afgesneden, terwijl er een afloop van 3mm rondom zat. Een derde keer wilden jullie eigenlijk niet herdrukken, maar dat ging gezien de tijd ook niet. Eerlijk gezegd vind ik een korting van 30% nog erg magertjes.

• Snelheid/Levertijd N.v.t.

altijd kwaliteit

Altijd kwaliteit en veel bereidheid tot meedenken. Echt geweldige service!

• Kennis & Vakmanschap

Supergoede leverancier voor al je drukwerk

Drukwerkdeal is al jaren mijn go-to leverancier. De prijzen zijn scherp, het aanbod is goed (er is steeds meer mogelijkheden voor duurzaam, maar mag nóg meer natuurlijk). De kwaliteit is echt heel goed. En als er iets is, word ik altijd prima geholpen. Love you guys!

Heel mooi

De stickers die ik had besteld zijn snel geleverd en zien er goed uit.

• Kennis & Vakmanschap N.v.t.

Prima service, snel gedrukt en afgeleverd!

Prima service, snel gedrukt en afgeleverd!

Zoals altijd heel goed

Ben zeer tevreden over snelheid en kwaliteit van Drukwerkdeal. Als je een vraag hebt doen ze er alles aan om je te helpen. Top. Het enige dat ik jammer vind in het kader van het milieu is dat verschillende producten die ik op 1 dag bestel op verschillende dagen bezorgd worden. Maar, dat zal ongetwijfeld organisatorisch te moeilijk zijn?

• Kennis & Vakmanschap

Snel, goed, betrouwbaar dat is Drukwerkdeal voor mij de laatste vier jaar

Voor onze kleine watersportvereniging bestel ik elk jaar 200 nieuwjaarskaarten op A5-formaat, gevouwen, met kleur buiten op en zwarte tekst binnenin. Jaarlijks een ander ontwerp. Ik ben nooit teleurgesteld, eerder verrast over de snelheid, de kwaliteit en de zeer schappelijke prijs! Een heel klein puntje van kritiek; het positioneren van het materiaal op de standaard - nog lege pagina's - is moeilijker dan het lijkt, omdat het formaat waarop je moet werken eigenlijk te klein is. De contouren rond de pagina's in kleur zijn ook allerminst duidelijk. Zeker wanneer je foto's of kleurfonds aflopend wil plaatsen, dan is de nu gehanteerde methode echt wel voor verbetering vatbaar. Verder hoop ik nog tot in lengte van jaren met Drukwerkdeal te werken! Anton

• Kennis & Vakmanschap

Bestelling incompleet geleverd waardoor niet bruikbaar

2 bedrukte beachflags besteld, welke geleverd werden met enkel 1 vlaggensysteem en houder. De missende onderdelen konden niet meer de volgende dag nageleverd worden (ik belde om 16.30 uur) waardoor deze onbruikbaar waren tijdens mijn event. Er werd niet meegedacht in oplossingen en de onderdelen werden pas 3 dagen later bezorgd.

top geregeld

snelle service

• Kennis & Vakmanschap

Het is heel goed zaken doen met Drukwerkdeal

Snel en perfecte kwaliteit voor een goede prijs. Service ook prima. Had in eerste bestelling foutje gemaakt. Snel geannuleerd en nieuwe bestelling geplaatst. Binnen enkele dagen was geld van eerste bestelling netjes teruggestort op mijn rekening. Top!

Keulenstraat 4

7418 ET Deventer