Fijn dat er snel en goed wordt gereageerd op je vraag. Daarom goeie service en het wordt snel geleverd.
Gewoon goed drukwerk, via een duidelijke online user interface. Ik ben prima geholpen.
Een fijne ervaring met dit bedrijf voor al onze reclame uitingen!
Snelle levering en goede kwaliteit
Advies is erg goed en al heb ik een aantal keer een wijziging doorgegeven, ze bleven behulpzaam of kon kosteloos annuleren. De producten die geleverd zijn zijn goed. Bereikbaarheid na sluitingstijd was heel fijn! Levering netjes zoals aangegeven zelfs in drukke feestmaand.
Ziet er super uit en zeer snelle levering
Dankzij de goede hulp van de helpdesk is alles heel goed in orde gekomen. Hartelijk dank!
Duiodelijke en overzichtelijke site met goede mogelijkheden
Snel, betrouwbaar
Het bestelde drukwerk was aanvankelijk niet zoals ik dat bedoeld had. Het supportteam adviseerde mij over de aan te brengen wijzigingen om tot het gewenste resultaat te komen. Briljante service!
Ik werk al jaren met drukwerkdeal, heb een resellers account en ben zeer tevreden over de kwaliteit van het drukwerk alsook het gebruiksgemak van de website.
Een week later dan in eerste instantie bij bestelling stond ontving ik een rugzak. Deze was bedrukt met een compleet andere afdrukkwaliteit van een bedrijf welke ik niet ken. Direct contact opgenomen waarna ik te horen kreeg dat de 'klacht', in behandeling is genomen. Tot nu toe geen gehoor meer ook niet op nieuwe mailtjes. Ik wil gewoon een nieuwe, goede rugzak.
Hallo Corrie, Bedankt voor je review en wat vervelend dat dit is gebeurd bij je bestelling. Ik heb je inmiddels gebeld maar helaas kreeg ik geen gehoor. Tevens heb ik je een mail gestuurd. Uiteraard gaan we dit zo spoedig mogelijk oplossen voor je. Met vriendelijke groet, Susan Webcare Specialist Drukwerkdeal
Ontzettend goede service! Ik had visitekaartjes besteld waar tijdens het drukken iets bij mis was gegaan. Nadat ik dit gemeld had kreeg ik meteen een vriendelijke mail met excuses. Een dag later lagen de opnieuw gedrukte visitekaartjes alweer in de bus. Dankjewel Drukwerkdeal!
Goed advies, perfect geprint, snel geleverd!
Ik heb mijn eigen flyers ontworpen en besteld. De volgende dag had ik ze al in huis! Top kwaliteit, goede prijs en top service.
scherpe prijzen
Super tevreden met het spandoek voor in het spandoekframe!
Was erg aangenaam verrasy dat het druk werk echt op tijd was. Het jammere vond ik alleen dat het zwart niet echt zwart was, maar er grijzere gedeeltes in zitten die op het origineel en uitgeprint echt zwart zijn. Al met al waren het mooie flyers, maar de kwaliteits constrole kan wat beter.
Goedemorgen Jerry, Bedankt voor je review en wat zonde om te horen dat je toch niet tevreden bent over de kleur zwart. Ik had graag even voor je gekeken of er iets mis is gegaan met het drukken van de order. Echter mis ik daarvoor nog jouw accountgegevens. Zou je mij jouw ordernummer door willen sturen, zodat ik het voor je uit kan gaan zoeken en kan kijken naar een passende oplossing? Ik hoor het graag! Met vriendelijke groet, Marjolein Specialist Webcare
Prettig bedrijf om mee te werken
Goede service en mooie kwaliteit
Altijd makkelijk, goede prijzen, snelle levering
Folders besteld. Alleszins redelijk geprijsd. Snelle levering. Prima kwaliteit folders.
Prachtige foto op canvas, topkwaliteit
Niks aan toe te voegen. Of het moet dit ene minpuntje zijn: ik krijg vrijwel altijd een waarschuwing over te lage resolutie. Terwijl die echt gewoon in orde is. De eerste keer raakte ik daar wat door van slag, inmiddels negeer ik het gewoon. Maar dat is natuurlijk niet de bedoeling van deze service ;-)
ervaring is uitstekend. Goed en snel geleverd
Keulenstraat 4
7418 ET Deventer