Kwaliteit en service zijn goed
Goede service Toen bleek dat er een fout was gemaakt bij het vouwen, werd dit razend snel opgelost
Mooi en duidelijk vindbaar assortiment. Goede communicatie en snelle levering.
Elke keer weer krijg ik hulp waar nodig, is het eindresultaat keurig netjes en zoals ik gehoopt had dat het zou worden!
Bij Drukwerkdeal.nl, kan ik voor relatief weinig geld mooie promotionele posters laten drukken, die via de reguliere kanalen veel te duur zijn voor een wijkvereniging. Wat ik normaal betaal voor 1 afdruk, daar heb ik bij Drukwerkdeal.nl 5 goede afdrukken voor
Ik heb bestelling bijna na 2 maanden binnen. Personeel aan de telefoon wel heel vriendelijk en heeft het netjes afgehandeld.
Poster besteld voor onze zoon in ABRI formaat. Snel besteld en snel geleverd! Super service
Klantvriendelijke proces. Goede prijs
Het is natuurlijk geen verrassing, want als ik iets bij DWD bestel is het ALTIJD goed. Net zoals deze keer! Ik heb voor het eerst een trui besteld met mijn eigen getekende print erop en het is er supergoed uit gekomen! in 1 woord? Fantastisch. Bedankt, alweer!!
ben goed geholpen toe er problemen waren
Meer en meer bestel ik voor mijn klanten bij Drukwerkdeal. De prijzen zijn zeer concurrerend, er wordt snel geleverd, het bestellen gaat zeer makkelijk en de kwaliteit ben ik tevreden over. Slechts één keer onverwacht een rekening gekregen voor een extra afleveradres. Dat snapte ik niet, maar dat heeft Drukwerkdeal keurig opgelost; ik hoefde de extra kosten niet te betalen. Drukwerkdeal, ga zo door!
Ik bestel al jaren bij drukwerkdeal. Service is altijd top. Vaak bezorgen ze eerder dan de aangegeven bezorgdatum wat fijn is. Eigenlijk nooit problemen gehad. Ik zou iedereen deze drukker aanbevelen en als je een product er niet tussen ziet staan, bv een kledinglabel wat ik moest hebben kun je deze als offerte opvragen. De label was super gemaakt en de prijs was ook goed. Mij krijg je hier niet weg.
Goede kwaliteit.
De instructies om materiaal aan te leveren zijn zeer duidelijk en er zijn genoeg mogelijkheden in druk en papier. Ook mooi dat er 'groen' papier te kiezen is.
De visitekaartjes werden erg snel geleverd! De kwaliteit is ook goed en staat goed in verhouding met de prijs
Klantenservice en meedenken medewerkers geweldig en drukwerk kwaliteit echt heel mooi, meer dan mooi!
Je heb vaak binnen het aangegeven termijn je bestelling al in huis. Verder is het drukwerk perfect in orde. Mooi, scherp, kleurecht! Ik ben echt heel tevreden
Het gebeurd wel eens dat er wat fout gaat. Drukwerkdeal denkt goed mee en lost het altijd wel naar tevredenheid op.
Door een fout van mijzelf kreeg ik flyers waar ik niks mee kon. Na mail contact met drukwerkdeal heb ik de flyers opnieuw gekregen. Echt een super service!
Solide bedrijf en goede betaalbare kwaliteit
alles dik voor mekaar, producten, verpakking, levertijd, topperdeflop
We ontvingen prachtige memoryboxen voor Stichting Hanne om te kunnen schenken aan de ouders van sterrenkindjes. Ze zijn helemaal volgens verwachting, het voordeliger dan zelf stickers op dozen te moeten plakken en we houden zo meer tijd over voor andere belangrijke zaken.
Je bestelling maken is zeer gemakkelijk, en door gebruik van goede icoontjes en eenvoudig te volgen stappen zeer overzichtelijk. Je wordt goed op de hoogte gehouden van de voortgang en wanneer je contact wil wordt er snel gereageerd. En dat alles voor een mooie prijs.
Keulenstraat 4
7418 ET Deventer