snel en goed prijs
Na jaren van bestellen nog steeds heel tevreden !
Fijne duidelijke website en supersnelle levering, helemaal top. O ja en ook nog voordelig! Altijd fijn!
Komen afspraken na.
Website is gebruiksvriendelijk; goede afwerking en snelle levering
Snelle levering en veel keuze. Ik ben altijd tevreden!
Voor mijn werk bestel ik geregeld bij Drukwerkdeal. Ik ben zelf een ontzettende digibeet, maar het bestellen gaat, zelfs voor mij :D, heel erg gemakkelijk. En als ik vragen heb wordt ik altijd snel en goed geholpen. Het maakt niet uit wie je aan de lijn krijgt, iedereen denkt mee. En niet onbelangrijk iedereen is altijd vriendelijk.
Goed product. Alleen zou ik persoonlijk ook graag een duurzaam product zien in het aanbod. Bijvoorbeeld gerecycled papier voor visitekaartjes.
Mijn ervaring met Drukwerkdeal is dat de medewerkers erg behulpzaam als je niet precies weet hoe iets aangeleverd moet worden. Ze leggen je alles stap voor stap uit via de mail of ze bellen je zelfs op.
?
Ik bestel al jaren bij drukwerkdeal. ideaal, makkelijk, goedkoop en snel.
Zowel visitekaartjes als een rollup banner besteld. Levering is oals aangegeven e kwaliteit is goed. Meer dan tevreden.
Als ik in 1 bestelling meer producten neem moet ik voor elke BESTELLING VERZENDKOSTEN BETALEN !!!! Beetje vreemd als het 1 bestelling is !!!!
Op de website zou ik nog wel wat meer gebruikersgemak zien, vooral voor diegene die niet dagelijks een visitekaartje oid samenstellen. Verder als het product is besteld, word je prima op de hoogte gehouden via de mail en een vlotte levering.
Wel snel geleverd - maar in realiteit toch iets minder mooi dan gedacht. Bepaalde tekst op het scherm wel goed leesbaar, maar op het drukwerk uiteindelijk niet. Jammer!
We moeten de poster nog wel opgangen en afspannen maar voorlopig ziet het er buitengewoon goed uit en conform de afspraken , dus gewoon goed
Tot nu toe is al het drukwerk dat ik voor ons koor "Chordanova" besteld heb van prima kwaliteit voor een zeer gunstige prijs. Indien gewenst was de hulp erg vriendelijk en effectief. Bedankt TEAM!
Gewoon goed bedrijf
Prima.
Ik bestel al enkele jaren via Drukwerkdeal.nl Met name spandoeken maar ook brochures. Tot nu toe altijd tevreden geweest over zowel de prijs, kwaliteit als de methode van aanleveren.
Goed assortiment, goede prijzen, uitstekende site. Snelle reactie op vragen, snel en goed verpakt geleverd.
Zeer gebruiksvriendelijk en fijne service.
Ik had een ontwerp verkeerd ingestuurd en hoewel ik had aangegeven dat mijn ontwerp in orde was , kreeg ik een bericht met de vraag of ik nog een keer wilde kijken naar het ontwerp. Hulde voor de oplettendheid.
Bestelling ging goed omdat ze de werktekening even omzetten naar de drukopdracht. Eindresultaat valt tegen omdat drukwerk gevlekt is. Het lijkt erop dat de kaartjes gebundeld zijn terwijl de inkt nog niet droog was.
Goedemorgen Marc, Bedankt voor je review en wat spijtig om te horen dat de kaartjes die je hebt ontvangen niet naar wens geleverd zijn! Het smetten zou natuurlijk niet mogen. Ik heb daarom een klacht voor je geregistreerd en gevraagd om wat foto's van het ontvangen product. Dit zodat we voor je na kunnen kijken wat er precies is mis gegaan en hoe we het netjes voor je op kunnen lossen. Ik zie de foto's graag tegemoet en dan zullen we het samen passend oplossen! Met vriendelijke groet, Marjolein Specialist Webcare 088 88 55 704
Mooie kalenders geleverd, fijne communicatie met betrekking tot het aanleveren van de PDF en snelle levertijd.
Keulenstraat 4
7418 ET Deventer