De producten die ze leveren zijn van zeer goede kwaliteit en als er een vraag is waar je mee zit, wordt het goed en vakkundig beantwoord!
Gewoon kwaliteit en altijd een vriendelijk behulpzaam persoon aan de lijn als je belt.
Simpel online bestellen
Uiteindelijk gaat het om het resultaat, maar de weg er naar toe maken jullie wel gemakkelijk. En mochten er toch nog vragen zijn, dan wordt er snel gereageerd. Een kleine aanbeveling, bij een bestelling van diverse artikelen, komt alles één voor één, of in groepjes binnen. Creëer een optie om alles in een keer te ontvangen. Dan wil ik het wel thuis afgeleverd krijgen ipv mijn nu slimme keuze bij de lokale postNL
Ben positief over de wijze waarop het in behandeling wordt genomen en afgewerkt.
Goede kwaliteit fotobehang voor een scherpe prijs
Wij bestellen regelmatig bij drukwerkdeal. De levering is op tijd of sneller en de kwaliteit is altijd goed. Als er iets is met de bestelling wordt het altijd goed opgelost. Het bestelproces is eenvoudig en er zijn duidelijke werktekeningen.
Materialen zijn goed en service ook geweldig snel en meedenkend.
Het spandoek was mooi afgewerkt en mijn ontwerp komt er supermooi op uit.
Nog sneller dan verwacht kreeg ik precies geleverd wat ik bestelde.
Zeer goed en snel reageren
Eenvoudig eigen ontwerp te uploaden, snelle levering, voor een redelijke prijs.
Goede en constante kwaliteit drukwerk.
Makkelijk te bestellen, snelle levering en prima producten.
Standaard banners via de gewoone bestelling geleverd. Prijs kwalitietsverhouding is uitstekend en geleverd zoals belooft. Dus helemaal tevereden.
van ontwerpwijziging tot drukken en aflevering alles duidelijk over gecomuniceerd
En ik kreeg zelfs nog één exemplaar extra bovenop de bestelde vijf. Uitstekende kwaliteit en snel geleverd bij een postnl afleverpunt alles tegen klantvriendelijke prijzen.
Ik ben tervreden alleen jammer dat ik zelf 2 kleine spelfoutjes niet heb gezien en degene die het bij jullie checkt ook niet... Nu 1000 flyers met spelfouten 😪 Het ziet er voor de rest super uit.
Goedemorgen Veronica, Bedankt voor je mooie review en wat vervelend dat je uiteindelijk met flink wat flyers zit met een spelfout! Zonde natuurlijk. Ik heb je daarom een mailtje gestuurd met een voorstel om het voor je op te lossen! Dit zodat je straks flyers hebt die je met trots uit kunt delen. Houd er wel altijd rekening mee dat we de bestanden altijd puur technisch controleren en niet op de spelling! Ik hoor graag van je! Met vriendelijke groet, Marjolein Specialist Webcare 088 88 55 704
Ondanks de mindere MB van mijn foto. Is er toch een goede vergroting gemaakt. Echt top.
Ik moet zelf nog een beetje beter omgaan met het zwart in mijn bestanden, dus daar was ik niet helemaal tevreden. Maar de afwerking overtrof mijn stoutste verwachtingen.
Ik heb inmiddels wel een paar jaar ervaring erop zitten met drukwerkdeal en nooit een probleem gehad!
Zeer goede eerste ervaring met Drukwerkdeal.nl, vriendelijk personeel en top service. Zeker een aanrader!
Vlotte levering, mooi eindproduct. Met vragen ook snel en netjes geholpen!
Weet gewoon dat bestelling goed zal verlopen.
Keulenstraat 4
7418 ET Deventer