Tijdens het uploaden gaf het systeem elke keer een foutmelding omdat de kwaliteit niet hoog genoeg zou zijn. Na ruim 45 minuten proberen en andere opties bekijken gebeld met de klantenservice en toen werd er gezegd dat er iets met het systeem is waardoor die foutmelding blijfr staan. De medewerker kon meteen zien of de afbeelding goed was en toen was het met 5 minuten verholpen. Product zou op dinsdag geleverd worden, maar was er al op vrijdag!
Ik heb alleen maar goede ervaringen met drukwerkdeal.nl, zowel zakelijk als privé! Altijd netjes, op tijd en ze denken goed met je mee. Top medewerkers, een dikke pluim!
Het gemak is toch voor mij de reden om weer iedere keer terug te gaan. Even snel iets extra bestellen, toch nog even een flyer of een rollupbanner. Heerlijk!
Mooie kwaliteit, top klantenservice en dat voor een mooie prijs!
Altijd op tijd en netjes
Snelle levering van fraai afgewerkte rolbanners
Prima service en vriendelijke medewerkers!
Problemen waar ik tijdens het bestellen tegen aanloop worden snel opgelost
Alles precies volgens verwachting geleverd. Software is dummy proof en als ik eens een vraag heb dan is drukwerkdeal altijd beschikbaar voor vakkundig advies.
Boodschappen die ik ontvang mogen wel wat minder. Wat van een tijdlijn?
Wat ik er van verwachtte.
Drukwerkdeal.nl heeft voor mij 1.000 A5 flyers gedrukt voor €35 (full-color, dubbelzijdig). De 2 door mij aangeleverde PNG-bestanden zien er super uit op de flyers. Ik ben zéér tevreden.
Altijd voordelig, perfecte feedback alsook de service. Snelle levering al met al top.
Goede website, goede service en snelle levering.
Een prachtig bedrijf met oog voor de klant. Geweldig.
Mijn visitekaartjes zijn op 350 grams karton gedrukt en mijn vorige kaartjes op 400 grams. Ik vind de 350 grams eigenlijk nog mooier. Drukwerk ziet er ook netjes uit. Nog sneller geleverd dan eerst aangekondigd. Ga zo door!
Behulpzaam en vriendelijk
echter: onlangs diverse forex borden besteld en dit was echt totale chaos! formaat afwijkend en boorgaten in de hoek op 3 verschillende plaatsen!! 20 mm, 16 mm en 10 mm. Ook de grootte van de gaten was wisselend!! 10 en 12 mm. Wij vinden dat drukwerkdeal een standaard moet toepassen zodat de gaten altijd op dezelfde plek zitten. Wil je ze afwijkend, dan lever je een tekening mee, opgelost. We kregen na onze reclamatie
Hallo Marinus, Bedankt voor je review. Natuurlijk ontzettend zonde om te lezen dat dit is gebeurd met geleverde product. Wij hebben elkaar inmiddels al telefonisch gesproken over je review en is dit ook al voor je opgelost. Mocht je nog vragen hebben, dan hoor ik dat graag! Met vriendelijke groet, Susan Duivenvoorde Specialist Webcare Drukwerkdeal
prettig geholpen!
Alles ziet er prima uit en werd volgens afspraak op tijd geleverd.
Zeildoek gekocht van 430 br en 320 hoog. Bij lengte en breedte groter dan 470 cm dan zou er een naad in komen. De breedte is 430 meter dus kleiner dan 470 maar toch zit er een lasnaad in. Op zich niet erg maar de naad is ongelijk gelast en dat zie je!! Ik moet het er maar mee doen. Jammer.
Goedemorgen John, Bedankt voor je review. Natuurlijk ontzettend zonde om te lezen dat je niet tevreden bent met je geleverde product. Ik heb een melding gemaakt in ons systeem en gevraagd om wat foto's van het ontvangen product. Dit zodat we voor je kunnen uitzoeken waar het precies mis is gegaan. Uiteraard zullen we dan kijken naar een passende oplossing samen! Mocht je in de tussentijd nog vragen hebben, dan hoor ik dat graag! Met vriendelijke groet, Marjolein Specialist Webcare 088 88 55 704
Geweldig, goed product, makkelijk zelf de opmaak verzorgen, eenvoudig te maken met de tools, snelle levering, goede informatie tijdens het proces van productie. grt. Henry
Altijd goed
Keulenstraat 4