Tijdens contact over een fout in het aangeleverde drukbestand begint de medewerkster van de klantenservice bijdehand te doen. Een simpele vraag over hoe het voortaan anders moet wilde ze niet beantwoorden en ze bleef maar doorratelen. Jammer, een klantenservice is voor service aan klanten dacht ik altijd. Uiteindelijk heb ik het gesprek moeten beëindigen zonder resultaat en zo bleef ik achter met het zelfde probleem als waar alle mee begon.
Hallo Thijs, Bedankt voor je bericht. Ik heb je gebeld maar helaas kreeg ik geen gehoor. Wij hebben elkaar gesproken over je klacht. Het bestand wat je hebt aangeleverd voldoet helaas niet geheel aan onze aanleverspecificaties. Ik heb dat geprobeerd uit te leggen om zo in de toekomst dit te voorkomen. Ik zou graag nog telefonisch met je in contact komen om dit nogmaals met elkaar te bespreken. Zou je ons terug willen bellen op 088 88 55 705. Met vriendelijke groet, Susan Webcare Specialist Drukwerkdeal
alles goed geregeld en snel geleverd
Zelf iets niet gezien en toch goed geholpen door Anne
Snelle service en uitstekende kwaliteit.
Visitekaartjes besteld, erg mooi!
Prima ervaringen met Drukwerkdeal. Wel jammer dat er voor een CBF Erkend goed doel niet standaard gunstigere prijsafspraken kunnen worden gemaakt. Wij willen immers graag onz ekosten zo laag mogelijk houden omdat wij volledig afhankelijk zijn van giften die vooral zijn bedoeld voor onze doelstelling, en dus niet voor kosten drukwerk.
snel, goede kwaliteit en een goede prijs.
Heerlijk snel en het ziet er goed uit.
Goede telefonische bereikbaarheid, professionele ondersteuning en helder advies bij vragen en een gestroomlijnde flow in de levering.
Ja wat moet ik nog meer zeggen, ben zeer tevreden over de bestelling
Snelle levering. De ansichtkaarten, zelf ontworpen met het ontwerpprogramma van Drukwerkdeal, ziet er prima uit. De kinderen van het kinderkoor ToF! delen de ansichtkaarten graag uit!
Weingig problemen met de levering. Precies zoals ik verwachtte.
Hoe til je een standaard muismat naar een hoger niveau? Door de maten aan te passen naar een gamers formaat en het resultaat was super mooi. Snel en op tijd geleverd, dus zeer aan te bevelen.
Grijperwit bij mijn enveloppen zat in de eerste instantie verkeerd. Na mailen en bellen heeft Drukwerkdeal toch nog kunnen regelen dat het op de juiste plaats kwam. Enveloppen zien er top uit nu!
Top & snelle levering
Het werkt als een trein....
Bestelling binnen 3 dagen in huis en met topkwaliteit
Mijn eerste bestelling was niet helemaal goed gegaan, duurde ook net iets langer dan normaal maar de verwerking van deze klacht werd goed opgepakt en er zou een nieuwe komen. Wij hadden de canvas op een bepaalde dag nodig voor opnames. Alleen werd de belofte dat het op tijd bij ons zou zijn, helaas niet nageleefd. Hiervoor al eerder samengewerkt met Drukwerkdeal en toen ging het stukken beter dus hopelijk is dit een incidentele keer en deze beoordeling gaat dus over deze bestelling.
Beste New Styling, Bedankt voor je review en het prettige contact dat we hebben gehad. Zoals besproken is helaas je bestelling nog niet geleverd. Uiteraard mijn oprechte excuses hiervoor. Ik heb contact opgenomen met de vervoerder hierover. Zodra ik antwoord heb ontvangen van hen neem ik nog even contact met je. Mocht je nog verdere vragen hebben, dan hoor ik het graag! Een hele fijne dag nog! Met vriendelijke groet, Susan Specialist Webcare 088 88 55 705
Online goed te regelen en als wat is nemen jullie de telefoon op en wordt het alsnog snel en goed geregeld. Bestel al een paar jaar mijn drukwerk en dat voor klanten op deze wijze. Thanks Eric
Duimpje
Alles is in de bovenstaande zin samengevat
Duidelijke website met de juiste informatie voor een goed produkt.
Site is redelijk gebruiksvriendelijk (stappen teruggaan na de eerste selectie was me niet duidelijk, en ook niet hoe ik eventueel later mijn opgeslagen design weer kon terug vinden). Uitgebreide opties, heel snelle levering en prima kwaliteit.
Snel en betrouwbaar
Tijdens het plaatsen van de foto was het niet mogelijk de foto passend te maken. Daardoor nu visitekaartjes met onder en boven een wit vlakje. Jammer
Keulenstraat 4
7418 ET Deventer