Visitekaartjes besteld in PVC met glansafwerking (lijkt op een bankpas). Vooraf nog getwijfeld: komt alles er scherp op? Net de kaartjes binnen en het is echt goed. Foto voorzijde haarscherp, tekst scherp. Vakwerk!
We hebben in één opdracht een spandoek en dibond bord besteld. Deze zijn eenvoudig online samengesteld. Nadat de bestanden waren geüpload, kregen we de melding dat de kwaliteit niet goed zou zijn. Toch de gok maar genomen en het resultaat was perfect! De materialen in Dodewaard opgehaald, waar ik heel vriendelijk ontvangen werd.
Prettig bedrijf. Goede communicatie. Passend advies. Leveren een mooi product.
Netjes verpakt en product is zoals verwacht
Zeer snelle levering wat ik enorm waardeer
Standaard drukwerk bestel ik vaak bij Drukwerkdeal. Drukwerk ziet er altijd goed uit en wordt vlot geleverd. Ik ben zelf grafisch ontwerper en weet hoe ik drukwerkbestanden aan moet leveren. Het aanleverproces is zeer overzichtelijk en eenvoudig, mits je de kennis hebt. Om drukwerk goed aan te leveren moet je mijns inziens wel verstand en kennis hebben van kleurprofielen, hoge resolutie, InDesign, PDF, etc. Heb je dat niet, dan zou ik eerst even de artikelen lezen die onder het menu 'klantenservice' staan op de website ;-)
Top drukker
Een paar fouten in de tekst konden alsnog aangepast worden. Ik was daar heel blik mee. Goede communicatie.
Is me nog nooit tegen gevallen. dit keer ook weer top!
Ik hou van simpel en strak! jullie mensen zijn vriendelijk en correct. Sneller geleverd dan verwacht, Mooi drukwerk!
Het was even zoeken naar een programma waarmee ik het juiste bestand kon maken. Maar toen dat eenmaal ging heb ik eerst een proef exemplaar besteld, helemaal goed. En de spandoeken van 2x3 en 2x2 helemaal perfect. Ook dat je op de site het resultaat kan zien is wel fijn.
Het drukwerkis afgeleverd volgens afspraak en kwalitatief heel oed in orde
Een dikke mega PULS voor dit bedrijf. Ik doe nu een half jaar zaken met hen en ze blijven mij positief verrassen. Laatste voorbeeld? Een kleine misprint in een bestelde flyer en daags voor het event waarop we ze wilden uitdelen. Topreactie van Drukwerkdeal en zonder verder te vragen lag DE VOLGENDE DAG een zending op ons bedrijf met 5000 nieuwe en perfecte Flyers, WOW! De site is helder en overzichtelijk, ontwerpen van je eigen flyer, drukwerk, etc is een no-nonse ding. Geen 100.00 keuzes, gewoon snel en simpel een ontwerp maken, klaar. Ze zijn uitstekend bereikbaar en wie je daar spreekt; daar kan je direct mee dealen zonder gedoe met 'wij bellen u terug of u hoort nog van ons (bekend?)'. Dan nog tegen ene prijd die lekker ligt... Drukwerkdeal? Mijn team!
Goede ervaring!
Alles conform afspraak en dat is fijn!
Als er een klein(!) dingetje niet klopt maken ze het dubbel en dwars goed.
Ons product snel mogen ontvangen! Netjes ingepakt en super kwaliteit!! Heel erg blij mee bedankt!!
Maakt niet uit met wat je komt ze hebben altijd een oplossing.
Fijne ondersteuning bij de ontwerpen en de ontwerpen zien er precies zo uit, als bedoeld. Mooie kwaliteit en snelle levering.
Drukwerkdeal biedt vele mogelijkheden om je boodschap duidelijk te maken. De prijzen zijn scherp en service subliem.
Uitstekend, al een aantal jaren
Bij Drukwerkdeal weet je zeker dat je kwaliteit krijgt en dat afspraken worden nagekomen.
Vooruitbetaling was wat onduidelijk bij jullie. In het begin kreeg ik 2 mailtjes met dat ik nog moest betalen, terwijl ik dat al had gedaan. Verder ging het bestellen makkelijk en zijn de kaartjes heel mooi geworden! Zeker tevreden.
goede telefonische hulp door vriendelijke mensen. Bestelling altijd correct afgeleverd en goede kwaliteit.
Levering door PostNL wel twee keer uitgesteld, gelukkig savonds dan toch nog geleverd.
Keulenstraat 4
7418 ET Deventer