Bij problemen altijd een oplossing naar tevredenheid
Ik kan niks anders zeggen dat mijn ervaring super goed is. Prijs kwaliteit is top en het personeel denkt goed mee in oplossingen.
Houdt zich aan levertijd en productomschrijving
Het uploaden ging heel lastig. Hier heb ik bijna een uur over gedaan omdat hij de bestanden wel inlaadde maar ze daarna ineens verdwenen. Gelukkig is het uiteindelijk wel gelukt. Het resultaat was uitstekend en de levering was zeer snel.
Super service en kwaliteit vaak nog eerder geleverd dan verwacht top !
goed meegedacht, mijn onkunde in de drukwereld netjes begeleid tot een goed resultaat
prima aflevering en goede kwaliteit!
Het uploadsysteem is erg praktisch.
Geholpen met bestellen, bestelling op tijd, tevreden BEDANKT
Deze eerste ervaring is zeer goed bevallen. Orderproces verliep uitstekend. Aanleveren van het 'ontwerp' is ook prima gelukt, ondanks mijn gebrek aan Adobe en voorkeur voor Inkscape. Het resultaat is strak. Uitstekend gelukt.
Inmiddels al een aantal producten besteld gehad. (flyers, visitekaartjes.....). Allemaal snel geleverd in prima kwaliteit. Voor eventuele vragen ook goed bereikbaar via mail en of telefoon.
Iedere stap wordt via mails goed inzichtelijk gemaakt, het is helder en duidelijk. Prijs en kwaliteit zijn goed in balans, in vergelijking met andere aanbieders.
Veel keus, waarbij alle opties goed en duidelijk worden uitgelegd. Daarnaast geven ze een goede, netjes afgewerkte en snelle levering! Super tevreden
Nu ik weet hoe makkelijk en snel het is bestel ik vaker nog even wat voor een evenement.
goede service en snelle levering
Snel, gemakkelijk en redelijke prijs.
Prima geregeld zowel de aanmelding van de flyer als ook de verzorging op korte termijn bedankt
gewoon goed
Blijf wel up to date in ontwikkelingen. Zorg er voor dat aangeleverde ontwerpen in goede resolutie te zien zijn na uploaden bestand. Reageer sneller en flexibeler op offerteaanvragen.
Mooi en duidelijk drukwerk tegen een betaalbare prijs en dan ook nog redelijk snel geleverd , ben er erg blij mee.
Altijd goed maar de laatste tijd zijn mijn flyers niet meer zo scherp terwijl ik dezelfde bestanden gebruik met alleen een tekst aanpassing
Ik had snel flyers nodig. Binnen 4 dagen geleverd. Top.
word geleverd op de tijd dat ze het hebben aangeleverd, als er iets niet goed is met het bestand word je goed geholpen. druk werk is top!
Iedere medewerker van Drukwerkdeal die ik aan de lijn heb gehad gedurende het proces (het was nogal een haastklus) werkte supergoed mee en het resultaat was super mooi! ook bij het ophalen hebben we het enthousiasme en de klantvriendelijkheid als erg goed ervaren. Ga zo door! Heel veel dank Team Drukwerkdeal!
Goede begeleiding bij het aanleveren van de benodige bestanden, prachtige mappen. Erg tevreden.
Keulenstraat 4
7418 ET Deventer