De bedrukte platen binnen gekregen voor de reclame op de 1e verdieping. Ziet er weer top uit en mooi materiaal. De vorige hingen jaren en waren nog als nieuw, dus deze zullen ook wel weer lang meegaan.
Mijn product is keurig op de afgesproken tijd geleverd en helemaal zoals aangeleverd, ik was aangenaam verrast
opdrachtgever is tevreden
Het bedrijf waar ik werk doet heel veel zaken met Drukwerkdeal. De kwaliteit is goed, ze leveren snel en er wordt door iedereen heel goed meegedacht.
Ik had voor het bedrijf van mijn man snel visitekaartjes nodig. Vrijdag bestelt, zou maandag worden geleverd. Tot mijn verrassing werd het zaterdag al geleverd. Supersnel dus. En de kwaliteit is echt goed terwijl ik voor de goedkoopste variant had gekozen. Compliment dus!
Goed en vriendelijke geholpen.
contact met personeel verliep prettig, levenring was snel en over de kwaliteit zijn we tevreden.
Even persoonlijk contact, daarna snel opgelost
Normaal gesproken erg tevreden, de laatste bestelling helaas niet goed afgedrukt, de dame aan de telefoon die vertelde mij dat het zo was aangeleverd.
Beste Martijn, Bedankt voor je review en wat zonde dat jouw laatste order niet naar wens geleverd is. Ik had graag voor je uitgezocht wat er precies gebeurd is, echter kan ik geen ordernummer of klantaccount achterhalen. Zou je mij jouw ordernummer door willen sturen zodat ik voor je op onderzoek uit kan? Alvast bedankt! Met vriendelijke groet, Marjolein Specialist Webcare 088 88 55 704
Gemakkelijk online bestellen en dan ook nog snel en perfect geleverd. Hele mooie glans visitekaartjes.
Super mooie visite kaartjes ontvangen. En krijg veel complimenten over de kwaliteit! Daarnaast goede service toen ik ergens niet uitkwam tijdens het bestel proces! En daarnaast voordelig en snel geleverd!
binnen de gangbare tijd fantastisch mooie flyers en posters mogen ontvangen, een lust voor het oog en fijn voor de portemonnaie
Altijd op tijd geleverd. Foutjes worden snel opgelost.
Flyers en een banner besteld. Alles keurig geleverd op tijd geleverd. Kwaliteit is goed. Als nieuwe klant vond ik het lastig om te begrijpen hoe ik mijn teksten/afbeeldingen aan moest leveren, dus heb ik contact opgenomen. Je wordt aller vriendelijkst geholpen en ze kijken meteen met je mee. Echt heel fijn.
Super handige en uitgebreide website. Ik maak al jaren gebruik van Drukwerkdeal. Het uploadsysteem is echt super verbeterd en je merkt echt dat ze er mee bezig zijn. Lachspiegelcentrale zal een trouwe klant blijven!
Alles loopt prima, maar ik miste persoonlijk advies, tips. Ik had visitekaartjes besteld en gevraagd om een 'proefdruk'. Dat heb ik niet gekregen en vervolgens heb ik mijn product ontvangen precies ontvangen zoals aangeleverd - met als vervolg een lettertype dat net te klein is om te lezen.... Eigen schuld, maar dat had ik als feedback graag willen horen...
Beste David, Ik heb je zojuist geprobeerd te bellen naar aanleiding van je review. Zou je me terug willen bellen wanneer jou dit goed uit komt? Dit mag op telefoonnummer 088-8855706. Ik wil graag kijken naar een passende oplossing. Met vriendelijke groet, Harmen Webcare specialist
Duidelijk programma om mee te werken Snelle levering Goede kwaliteit doek Mooie druk Kortom hele goede service
Qua bereikbaarheid telefonie kan het beter. E-mails kwamen niet altijd aan. Maar het werd heel goed opgepakt en de banners zien er geweldig uit. Snelle service tegen een goede prijs.
Mensen die weten waar ze mee bezig zijn en goede kwaliteit leveren. Tot de volgende keer :)
zeer prettig en acquraat
Levering vond in de meeste gevallen zelfs een dag eerder plaats, top!
Drukwerkdeal levert snel en bieden een goede service !
Goede snelle service en een mooi eindresultaat! Wat wil je nog meer?
Het was prima werken met Drukwerkdeal. We zijn redelijk onervaren met het aanleveren van drukwerk, maar alles was goed uitgelegd. Het resultaat was mooi. We hadden drie orders met elk een eigen leverdatum. Het was er allemaal op tijd. Misschien was het nog iets handiger voor ons geweest wanneer alles op één datum geleverd was, maar dat zal niet iedereen vinden.
Zeer snelle en goede verwerking en heel blij met resultaat!! Veel dank!!
Keulenstraat 4
7418 ET Deventer