Behulpzaam bij vragen. Alles snel en goed geregeld.
geweldig bedrijf met een uitstekende service en super snelle afhandeling en productie. De materialen (drukwerk) dat geleverd wordt is van uitstekende kwaliteit en altijd precies zoals ik het bedoeld had.
Ik heb voor mijn project Zomerondernemer, visitekaartjes en een banner ontworpen. Deze zijn keurig geleverd en zelfs twee dagen eerder dan gepland!
Even erachter komen hoe het werkt, maar een duidelijke site en goede aanbevelingen
Prima drukwerk, goede service en fijn geprijsd.
Zeer gemakkelijk om zelf de bestanden te uploaden en een idee te hebben van hoe het er uit gaat zien. Mijn verschillende flyers zijn precies geworden zoals ik ze had ontworpen.
tja, poster besteld, poster gehad:)
diverse prints besteld forex, dibond ziet er allemaal perfect uit ook de verzendingen gaan goed en zijn netjes verpakt
Zeer gebruiksvriendelijk online bestellen en uploaden bestanden. Zeer goed drukwerk voor een zeer redelijke prijs. Ook nog snel. Je wordt precies op de hoogte gehouden. En precies op tijd (of zelfs eerder) geleverd. Volkomen probleemloos!.
ik had bij een concurrent van drukwerkdeal besteld, alleen deze konden door een fout niet meer op tijd leveren. Toen heb ik besloten om met spoed een order bij drukwerkdeal te plaatsen. Brochures in een dag, super handig voor verslagen op school! Eenmaal aangekomen bleek alleen dat de volgorde van de geprinte vellen verwisseld was. Meteen gebeld en door de klantenservice goed meegedacht hoe de verslagen toch op tijd op mijn opleiding konden zijn! Dat er iets mis gaat, kan gebeuren maar het is wel perfect opgelost door drukwerkdeal!
verder geen commentaar
Algeheel super positief
Geweldige service. Geweldig product. Betrouwbare relatie.
Positieve ervaring
Spandoek besteld, keurig in orde!
Na een aantal problemen bij het opslaan van het ontwerpbestand ben ik enorm goed geholpen door de klantenservice. De folder is ondertussen binnen en precies zoals we in gedachten hadden.
Zeer goede ervaring met dit bedrijf Wanneer je belt wordt er snel opgenomen Bij het bestellen van mijn order werd Ik heel erg goed telefonisch geholpen door een heel vriendelijke mevrouw Er werd toen ook voldoende tijd genomen om alles goed uit te leggen en mijn bestelling te begeleiden Top bedrijf
Ik ben een analfabeet op de computer, maar toch kon ik mijn visitekaartje zelf maken. En ik kreeg het eerder thuis bezorgd dan ik had verwacht 👍🏻😃. Hoe mooi wil je het hebben 🌺
Bij het aanleveren van de data waren er wat vragen. Deze zijn snel en duidelijk afgestemd en beantwoord. Het eindproduct was top. Mooie kwaliteit voor de prijs.
Duidelijke webshop en eenvoudig in gebruik.
Makkelijk om bestanden te uploaden en je product vorm te geven. Mooie prijs
Altijd alles netjes geregeld en klachten juist afgehandeld. Zeer tevreden over het resultaat.
Het fijne van drukwerkdeal is dat je geen ontwerper hoeft te zijn. Ze helpen je echt met de opmaak en verfijning als dat nodig is.
Vlotte afhandeling en een prima resultaat.
Keulenstraat 4
7418 ET Deventer