handig ontwerp programma.
Ook nadat ik een foutje had gemaakt werd het direct gecorrigeerd
Alles wijst zichzelf bij Drukwerkdeal, voor mij een bedrijf van deze tijd met veel tips & mogelijkheden voor de klant.
Zelfinktende stempel besteld, product precies zoals besteld geleverd en dik binnen de geplande levertijd.
Drukwerkdeal is voor mij een betrouwbare partner. Ik ben zeer tevreden.
Online drukwerk besteld, bestanden uploaden met de vraag om telefonisch contact omdat ik 3 dagen buiten de deur was en ik wilde weten of de kwaliteit van de upload goed genoeg was. Ik werd niet gebeld. Dus eind van de dag zelf gebeld. Bleek allemaal prima. 2 dagen later een email met de reactie dat de kwaliteit van de upload goed was en de vraag of ze me nog ergens mee konden helpen. Dus ik vroeg waarom ze me niet hadden gebeld? Want ik heb mijn email niet op mijn telefoon. Tot op heden geen reactie ontvangen. Persoonlijk vin dik dit jammer. Werk dat ze leveren is top. Als ze hun klanten/opdrachtgevers een goed gevoel willen geven. Neem dan de moeite om even te bellen. 1 minuut werk en dan hadden ze een 100% tevreden klant gehad. Een gemiste kans!!!!!
Snel, makkelijk en betaalbaar.
Drukwerk binnen gehad. Helaas was de kwaliteit niet goed. 1 telefoontje en het werd snel en goed opgelost. Misschien wel een betere kwaliteits controle, dan voorkom je dit soort problemen.
Flyers netjes en snel geleverd. Ook zeer tevreden over de kwaliteit
Scherpe prijzen, snelle levering en uitstekende kwaliteit.
Wij laten nu enige tijd onze brochures drukken en zijn altijd erg tevreden. Als er al een probleem is, wordt dat snel opgelost.
Altijd goed.
Goede service, meedenken met de klant, snelle levering en een mooi product.
Had een eigen ontwerp gemaakt maar bleek dat de kleur zwart 2 keer verschillend uitkwam op het eindproduct. Toen heb ik telefonisch contact opgenomen met het heel aardige klantenservice en werd me geholpen met met aanpassen van het ontwerp. Mijn visitekaartjes kwamen 3 dagen later opnieuw en zijn nu perfekt, heel blij met Drukwerkdeal!!
Ik heb visitekaartjes besteld, jammer dat ik hier geen foto kan uploaden. de randen van de letters hebben wazig randen. Vreselijk drukwerk. klantenservice had gezegd dat ik moest dat zelf weten en Offset bestellen en dat "iedereen weet het". - 1) hoezo dat ik dat moet weten?? - 2) Die optie bestaat NIET in de website. Needless to say, wij gaan nooit meer bij dit bedrijf bestellen.
Drukwerkdeal levert super kwaliteit drukwerk voor een goede prijs en de service is uitstekend. Bestellen is eenvoudig via de website en mocht je er niet uitkomen is er altijd iemand bereikbaar die je vriendelijk te woord staat.
mijn logo kon niet geborduurd worden i.v.m. kleuroverloop. ik belde voor oplossing en met jullie medewerker werd afgestemd dat het dan een print zou worden van een nieuw logo op de achterkant, geen probleem. de minder kosten zouden via creditering verrekend worden. tot mijn verrassing ontvang ik een vest met geborduurd logo. 21 aug naar aanleiding van bovenstaande reactie werd mij een tegoedbon verstrekt. Chapeau voor de snelle en tevredenstellende service.
Beste Jos, Bedankt voor het prettige gesprek dat we zojuist hebben gehad. Nogmaals mijn excuses voor de miscommunicatie omtrent jouw order. Uiteindelijk heb je gelukkig wel een sweatvest ontvangen die je met trots kunt dragen. Ik heb je vanwege het ongemak een tegemoetkoming gedaan die we gaan gebruiken om hetzelfde vest nogmaals te produceren, maar dan voor jouw medemuzikant! Mocht je in de tussentijd nog vragen hebben, dan hoor ik het uiteraard graag! Met vriendelijke groet, Marjolein Specialist Webcare 088 88 55 704 [email protected]
Originele beoordeling
mijn logo kon niet geborduurd worden i.v.m. kleuroverloop. ik belde voor oplossing en met jullie medewerker werd afgestemd dat het dan een print zou worden van een nieuw logo op de achterkant, geen probleem. de minder kosten zouden via creditering verrekend worden. tot mijn verrassing ontvang ik een vest met geborduurd logo op voorkant? wat spreek je dan af? Waar gewerkt wordt worden fouten gemaakt. het is ook niet onoverkomelijk, maar jullie vragen naar feedback, bij deze.
De bestelprocedure op de Website is eenvoudig te volgen. Als er iets niet goed gaat is de klantenservice hulpvaardig. De levering is snel en alles ziet er top uit. Wat wil je nog meer?!
Mooie visitekaartjes onrworpen en na chat gesprek nog vragen en gelijk antwoord. Top!
goed en net product geleverd
In 1 woord : top !
Drukwerkdeal is de onderneming waar ik mijn visitekaartjes, folders en canvassen bestel omdat het een betrouwbaar bedrijf is met kwalitatief mooie en goede producten.
Beste Desrée, Bedankt voor je prachtige review en wat fijn om te horen dat je zo tevreden over ons bent. Uiteindelijk is dat ook waar we het uiteindelijk voor doen: mooie producten en blije klanten. Als tip geef je nog mee dat je graag een canvas op een eigen formaat zou willen bestellen in plaats van de standaardformaten. Wist je al dat je bij ons door middel van een offerte aanvraag jouw canvassen ook op een ander formaat kunt laten drukken? Je kunt deze indienen aan de rechterzijde van de site bij 'offerte aanvragen'. Onze sales specialisten maken daar dan een passende prijs voor! Mocht je nog verdere vragen hebben, dan hoor ik het graag! Met vriendelijke groet, Marjolein Specialist Webcare 088 88 55 704
Mijn ervaring is erg goed aangezien de order snel verwerkt is en keurig verzorgd is verzonden op tijd:)
Super dat je van tevoren exact op de site kunt zien hoeveel iets kost en wat de consequenties zijn van een ander papiersoort of een grotere/kleinere oplage. Mijn ervaring is dat het drukwerk meestal eerder geleverd wordt dan op de beloofde leverdatum. Perfect! Zo is het eenvoudig om je afspraken met klanten na te komen...
Het gaat om een herhaalorder van mappen. De kwaliteit is gelijk aan de vorige leveringen. Top!
Keulenstraat 4
7418 ET Deventer