Altijd perfect drukwerk voor een perfecte prijs! levering altijd snel en op tijd. Een bedrijf welke ik IEDEREEN zou aanbevelen!
Nu een paar pogingen gedaan om drukwerk hier uit te besteden, maar er is elke keer wel iets niet helemaal goed gegaan. Dat kost extra tijd, om te beginnen. Producten werden te laat geleverd, waardoor mijn klant ze niet op tijd had. Kwaliteit van de afwerking was niet altijd in orde. Soms kon iets niet gemaakt worden omdat het afweek van de standaard (terwijl het elders wel kon). Moet gezegd dat de service goed is. Ze doen erg hun best om het probleem op te lossen en hebben ook wel altijd een goede oplossing geboden. Ze zijn goed bereikbaar en vriendelijk. Maar soms is dat te laat en helpt er niets meer aan. Dus helaas kan ik Drukwerkdeal niet aanbevelen.
Bij jullie word je altijd goed geholpen, ook als je de bestanden niet goed kan aanleveren dan zorgen jullie ervoor. Altijd sneller geleverd en super mooie kwaliteit.
Makkelijk bestellen, ruime keuze aan producten.
Wederom was de snelheid en kwaliteit naar volle tevredenheid, echt een topbedrijf hoor.
Na twee teleurstellende ervaringen elders op advies van mijn grafisch ontwerper bij Drukwerkdeal mijn visitekaartjes laten maken. Zo kan het dus ook! Veel mooier, glanzender, sprekender. Vanwege een bepaalde kleur fuchsiarood was het lastig om dat precies goed te krijgen, vandaar dat ik geen 10 geef, maar het kan ook aan het ontwerp liggen. Het is nu ietsjes roder dan ik wil, maar verder poepsjiek, dus ik ben tevreden :-) Fijne telefoongesprekken, persoonlijk en begripvol. Ik ben fan!
Altijd tevreden!
Maandelijks bestel ok de posters voor ons theater. Gezien de lage kosten bestel ik deze, maar ook vanwege de kwaliteit en snelheid.
Zaken als communicatie, informatie, ondersteuning en prijs/prestatie verhouding zijn in orde.
Goede kwaliteit drukwerk. Goede prijzen en levertijd. Fijne medewerkers.
Altijd snel geleverd en goede kwaliteit!
Mijn flyer werd snel en vakkundig geprint, en binnen 2 dagen had ik ze in huis.
Al vaak drukwerk besteld bij drukwerkdeal en altijd tot volle tevredenheid. Goed drukwerk, goede service en snelle levering.
zoals altijd perfecte service en snelle levering. kwaliteit uitstekend.
Als reseller heb ik goede en prettige ervaring met Drukwerkdeal. Makkelijk bestellen, snelle levering en prettige service.
Perfect gemaakt en snel afgeleverd. Enige opmerking is dat het moeilijk was de achtervel los to peuteren. Misschien een kleine tab op één hoek ?
Beste Nick, Bedankt voor je prachtige review en jouw nuttige tip! Ik heb de tip voor je doorgezet naar de desbetreffende afdeling om te onderzoeken wat de mogelijkheden hiervoor zijn. Het is natuurlijk van belang dat je bij een groot formaat sticker deze gemakkelijk van het achterblad af kunt krijgen. Ik hoop dan ook dat we dit in de toekomst voor je kunnen verbeteren! Voor nu een hele fijne dag gewenst! Met vriendelijke groet, Marjolein Specialist Webcare 088 88 55 704 [email protected]
Eenvoudig online ontwerpen en super snel geleverd. Top service !!
Scherpe prijs. Direct reactie per mail. Snel geleverd.
Wat prijs, service en kwaliteit betreft zeer tevreden!
Zie hieronder bij 'Beoordeel de volgende punten'.
Beste Eugene, Bedankt voor je review en jouw handige tips! Deze ga ik zeker intern voor je doorzetten naar de juiste afdeling. Hopelijk kunnen we je in de toekomst dan ook de mogelijkheid aanbieden om je zendingen later te laten versturen. Ik zie tevens dat we ook nog wat terrein kunnen winnen op het gebied van communicatie. Mocht je hierin specifieke zaken hebben, dan hoor ik dat uiteraard graag. Dit zodat we ook hier een verbeterslag in kunnen maken. Ik zie je reactie graag tegemoet! Met vriendelijke groet, Marjolein Specialist Webcare 088 88 55 704 [email protected]
Ik heb flyers laten drukken in oblongformaat. Jammer genoeg stond de keerzijde op z'n kop. oorzaak: Verkeerd aangeleverd(?) Het blijkt dat alles volledig is geautomatiseerd en er vrijwel geen controle is, want dit had heel simpel opgelost kunnen worden. Het wordt uiteraard overgedrukt en ik heb uit coulance korting gekregen. Waarvoor dank! Al heel wat drukwerk bij jullie besteld. De prijzen zijn super goedkoop en het drukwerk ziet er altijd prima uit. Zelf altijd als vormgever op een drukkerij gewerkt, nu met pensioen. Ik hoop dat het goed komt met die flyer. Ik verwacht nu een goed resultaat. Vriendelijke groet, Leen Koster
Snelle levering, goede kwaliteit drukwerk en banners. Ik ben er blij mee.
Order onjuiste kleur Order verkeerd gesneden Order enveloppen Spanjolen Diverse order zijn overgedrukt Orders die gedrukt worden houdt men niet aan de PMS kleur waaier
Beste Mart, Bedankt voor je review en ik kan begrijpen dat de afgelopen orders flink wat meer tijd en frustratie hebben opgeleverd. Natuurlijk ontzettend spijtig als het drie keer op rij met diverse orders niet goed gaat. Ik zie dat de klachten reeds met mijn collega Bram passend zijn opgelost en dat we de foutieve enveloppen kosteloos opnieuw voor je hebben gedrukt. Hopelijk zijn deze dan ook geheel naar wens geleverd. Ik hoop van harte dat je ons toch nog een kans wilt geven om te laten zien dat we het daadwerkelijk ook in 1 keer goed kunnen doen! Mocht ik in de tussentijd nog iets voor je kunnen betekenen, dan hoor ik dat uiteraard graag! Met vriendelijke groet, Marjolein Specialist Webcare 088 88 55 704 [email protected]
De posters zien er echt heel mooi uit, goede kwaliteit voor een goede prijs. Ik vond het fijn dat ik mijn bestand zo snel kon aanleveren en ook nog kon laten checken, dat heeft me echt geholpen. Ook de verzending was vlot en top, zelfs sneller dan in de eerste instantie aangegeven was. Complimenten voor het inpakken van het product: de posters waren goed beschermd en verpakt en er was geen schade, top!
1 levering was er zelfs eerder!
Keulenstraat 4
7418 ET Deventer