Mooi bedrijf, met kennis van zaken!

Ook als zaken niet helemaal lopen zoals verwacht, wordt er nagedacht over een goede oplossing!

• Prijs N.v.t.

super en snel geregeld

Het is heel prettig dat er altijd persoonlijk contact is via mail, of indien nodig telefonisch. De mensen van Drukwerkdeal denken met je mee voor wat betreft kwaliteit, prijs en levering. Klasse!

• Kennis & Vakmanschap

Snelle service. en goed werk geleverd

donderdag besteld - vrijdag middag in huis

• Kennis & Vakmanschap

Snelle levering en snelle actie bij een foutje. Zeker aan te raden.

• Kennis & Vakmanschap

Makkelijk bestellen, snel geleverd en goede service

De kaartjes waren makkelijk te ontwerpen op de website. Vervolgens is de bestelling snel en naar volle tevredenheid geleverd.

• Personeel N.v.t.

snel en goed

Offerte opgevraagd, dit ging snel en duidelijk. Bestellen was zo gebeurd. De prijs kwaliteit verhouding is goed.

• Kennis & Vakmanschap

Goede ondersteuning, klacht is in behandeling

Een herbestelling liep anders dan verwacht omdat de eerder geleverde artikelen gewijzigd waren. Met goede ondersteuning van de helpdesk was de order snel weer in productie. Een van de artikelen is inmiddels uitgeleverd en bevat een groot kleurverschil. Deze klacht is inmiddels in behandeling genomen en wordt voortvarend opgepakt. Ik heb er alle vertrouwen in dat dit op een correcte manier wordt opgelost. Nu nog even wachten op het 2e artikel van de bestelling, ik kijk ernaar uit!

mooie kwaliteit

Ik heb visitekaartjes besteld: Die zien er prachtig uit. Het enige minpunt is dat een groot aantal niet perfect gesneden zijn; te dicht aan de rand. Anderen zijn wel beter gesneden. Kleuren zijn mooi Ik heb twee posters besteld met ringen in de hoeken; die zijn perfect. Kleuren zijn prachtig

prachtig drukwerk!

ioj

• Personeel N.v.t.
  • Communicatie N.v.t.
  • Snelheid/Levertijd
  • Afspraken nakomen N.v.t.
  • Kennis & Vakmanschap N.v.t.

Gewoon, doen wat je belooft

Heel goed!

Altijd goed

Altijd goed, bij verkeerd ontwerp wordt je bijtijds gewaarschuwd, zodat je kan herstellen, bij twijfels wordt je goed geholpen zodat het drukwerk klopt.

• Kennis & Vakmanschap

Zeer snel en uitstekende kwaliteit.

Supersnel en uitstekende kwaliteit.

• Kennis & Vakmanschap

Super service met een glimlach

Als beginnend ondernemer niet geheel handig met het maken en bestellen van posters. Door mijn onhandigheid vele malen contact gehad met veel verschillende werknemers. Stuk voor stuk even aardig en behulpzaam en niets was te veel gevraagd of te moeilijk. Een dikke pluim, ik kom zeker terug.

Zoals gebruikelijk, super!

De afwikkeling was weer vlot en netjes. Het enige dat een beetje tegengevallen is, zijn de ritsen in de vesten die ik besteld heb. Die zijn een beetje ielig. Maar verder, gewoon goed, zoals gewoonlijk.

Helemaal naar wens

Nadat de input voor mijn brochure (wire-o) gecontroleerd was, is alles netjes conform afspraak gemaakt en verzonden. Levering was ook stipt op tijd.

Zoals ik gewend ben prima en super snelle levering.

Super snelle en goede levering.

perfect

Mijn bestelling op tijd ontvangen en het resultaat was prefect! Heel blij mee en zeker een aanrader

Super service ondanks dat we een afwijkend product wilden hebben

We waren op zoek naar grote pelxiglas platen van een bepaalde dikte. Na contact met de klantenservice werd dit super opgelost. De platen zitten inmiddels in onze lichtbak en het resultaat is helemaal top!

geweldig resultaat

Goede ondersteuning ondanks scherpe prijzen.

Snelle levering, goede service, duidelijke uitleg en begeleiding bij contact

Snelle levering, goede service, duidelijke uitleg en begeleiding bij contact

Goed, voordelig en snel

Visitekaartjes zijn snel geleverd

Perfecte aanlevermethode en altijd een goede kwaliteit

Gewoon zoals altijd een perfecte kwaliteit, levering altijd zoals aangegeven op tijd.

bij het snijden van de visitekaartjes is witruimte ontstaan

Helaas is dit de 1e keer dat ik niet tevreden ben over Drukwerkdeal. Ik heb een ontwerp voor visitekaartjes geupload waarbij in het ontwerp ruim rekening is gehouden met afloop om witruimte bij het snijden te voorkomen. Ca. 1/3 van alle visitekaartjes vertoont toch een wit randje a.g.v. afsnijden buiten de afloop.

niet op tijd geleverd

o de 25ste juli zouden mijn banner en folders geleverd worden dus daarop besteld zodat in het weekend van de 27ste konden worden gebruikt. De folders kwamen op 26 juli dus dat ging ok, maar de banner kwam pas na het weekend dus te laat.... En dat met een melding dat de order "versneld" was...

Prima prijs/kwaliteit verhouding

De levering was op tijd en conform verwachting. Je moet wel goed weten wat je wilt qua papiersoort, formaat etc. Maar dan werkt de selfservice prima

Keulenstraat 4

7418 ET Deventer