Zeer snelle levering en prima kwaliteit

Prima ervaring, niets aan te merken

Mooi Produkt

Mooi product, goede afwerking, snelle levering en een prima prijs!

Gewoon SUPER

Zelf een backdrop ontworpen en op textiel laten drukken. Net zoals de vorige, opnieuw mooier dan verwacht.

Vakkundig, handig om te bestellen en prima resultaat!

Vakkundig, handig om te bestellen en prima resultaat! Prima service en fijn de extra check voor de goedkeuring van het spandoek. TOP

Nog nooit misgegrepen

Alles is mogelijk, ze denken mee en verzorgen de juiste afleverdatum. Al meer dan 10 jaar klant en kwaliteit altijd even goed

Altijd een goede ervaring

Alle opdrachten altijd goed en netjes

goede service / personeel is behulpzaam

Prima werk en op tijd aangeleverd

Nette en snelle levering

Internetbestelling liep vast op de foto met te weinig dpi. Toen handmatigfoto geupload en akkoord gegaan met scherpte verlies. Resultaat toch nog prima naar mijn zin.

Snelle levering en prima kwaliteit.

Al vaker producten besteld. Gelukkig steeds uiterst tevreden over het resultaat een de uitgebreide informatie op de site. Ga zo door.

Mijn banner is aan de zijkant wit terwijl ik hem helemaal wilde en zo had ik hem ook ingevoerd

Erg goede service en een goed product.

Ik heb tot nu toe geen klachten gehad in het geleverde drukwerk.

Super!!!

Wat een fijn bedrijf om samen te werken. Super snelle reacties en service.!!!!!!!!!! En een prima resultaat van de besteld producten.

Snelle levering mooie lay-out

Goeie service

Altijd vriendelijke behulpzame mensen aan de telefoon.

Goede kwaliteit tegen een scherpe prijs

De kwaliteit van de bestelde artikelen is altijd goed en tegen een scherpe prijs. Levering is over het algemeen snel maar varieert nog wel eens. (Puntje van aandacht voor een 10). Verder duidelijke en intuïtieve website met een groot aanbod bedrukbare artikelen.

Kaartjes

Mijn kaartjes waren scheef Gelijk email gestuurd. Geen reactie. Was aanbieding. Erg jammer had ze maandag nodig.

Kwaliteit naar verwachting

Snel en precies volgens bestelling. Mooi resultaat.

Goede service snel geleverd

Goeie service Goed geholpen met afbeelding op formaat Sneller levering Zeker voor herhaling vatbaar

Eindproduct altijd goed. De weg ernaar toe o gewikkeld.

Jammer dat het zo moeilijk communiceren is met jullie als er iets niet goed is gegaan. ontoegankelijk. Niet iedere klant kan het ingewikkelde proces van opdracht geven altijd even goed begrijpen. Enfin, het is niet anders.

Snelle levering!

Razend snelle levering! Gemakkelijk online te bestellen! Kortom: super tevreden!

Zeer slecht

Slechte services en als iets niet goed gedrukt wordt de klant vervolgens de schuld geven.

Ontevreden

Ik adviseer jullie een andere transporteur voor jullie drukwerk te nemen.Dit is al de 2e keer dat DHL (en Drukwerkdeal) mij zwaar in de steek laat. Een rit naar Deventer vanuit Den Haag om op tijd mijn drukwerk in huis te halen is echt ondoenlijk en de reden om voorlopig nietmeer voor jullie te kiezen, ondanks het goede printwerk en de goede service. Daarom (voorlopig) 'Nee' bij de vraag of ik jullie zou aanbevelen.

Snel

Producten dit keer niet als gewenst. Snelle levering echter bijzonder slechte afwerking. Niet tevreden over eindresultaat. Beschadigingen op de randen en hoeken.

Snelle levering, mooi drukwerk, goede dienstverlening.

Prima drukwerk altijd, maar extra dienst gaat niet altijd goed. Binnenwerk verkeerd om in een boekje geniet.

goede en snelle levering

Keulenstraat 4