Pluspunten
Supersnelle en perfecte levering.
VerbeterpuntenGeen flauw idee. Wat perfect is kun je niet verbeteren.
een serieus punt; herhaalaankopen kunnen vastgezet worden. kijk naar zusterbedrijf vista print. nu moet ik telkens opnieuw alles 'intekenen' met kans op verschillen zoals nu bij een bestelling van dik 50.000 stickers. dit zou de werkbaarheid verbeteren en de kans tot overstap naar andere aanbieder dermate verkleinen.
Pluspunten
Duidelijke site, eenvoudig eigen bestanden uploaden.
Pluspunten
Altijd aanwezig voor hulp bij vragen. Prima prijs/kwaliteit verhouding en snelle levering.
VerbeterpuntenWat ik erg jammer vind is dat het niet mogeijk is om aangepaste hoeveelheden te laten drukken. Ik had 60 A0 posters nodig. De minimale hoeveelheid (offset) is dan 100. Ik vond het zonde om 100 posters te laten drukken terwijl ik er maar 60 nodig had. 40 posters zouden dan per direct in het afval belanden. Dat is natuurlijk verspilling van resources en schadelijk voor het milieu. Heb nog gebeld en aangegeven dat ik best wilde betalen voor 100 posters als er maar 60 gedrukt konden worden, maar dit is niet mogelijk. (Dit is overigens zo bij alle drukkerijen die ik heb gebeld, niet alleen bij drukwerkdeal. ) Ik zou heel graag zien dat dit in de toekomst wel mogelijk wordt om verspilling te voorkomen.
Kwaliteit drukwerk verbeteren.
Pluspunten
Goede kwaliteit en snelle levering
Pluspunten
Zeer correcte afhandeling van de bestelling met goede kleurkwaliteit van de samengestelde afbeelding.
verpakkingen van het drukwerk
Pluspunten
Goede bereikbaarheid, breed assortiment, heldere website
VerbeterpuntenAls een bestelling een keer niet is goedgedaan een symbolische korting voor de volgende keer verstrekken ofzo. Je bent er als klant toch extra druk mee. 123 inkt stuurt bijvoorbeeld een klein flesje wijn mee bij de herstelde klacht.
Pluspunten
Snel, simpel, geen ingewikkelde formats om bestanden aan te leveren.
VerbeterpuntenHou de kwaliteit in de gaten.
Pluspunten
Banner was eerst fout gedrukt. Maar is zeer goed opgelost. Aftersales geef ik een 10 als cijfer!
VerbeterpuntenVoor het verzenden even een kwaliteitcontrole houden.
Pluspunten
goedkoop, service is top top top
Verbeterpuntenvoor nu geen
Pluspunten
Zulke klantenservice is zeldzaam tegenwoordig. Kijken gelijk mee in je account (dus je hoeft niet 3 keer je naam te spellen), helpen je zeer vriendelijk, kreeg telefonische al felicitaties na het checken van de bestelling van Mn geboorte kaartje, dag later zelfs een cadeautje per post! Nadat ik aangaf zelf iets verkeerds gekozen te hebben kwamen zij met de beste oplossing/en supersnelle levering. Wat een top bedrijf!
VerbeterpuntenVooral zo doorgaan ☺️
Pluspunten
Sneller dan afgesproken
Pluspunten
Heel duidelijke website en heel goed op de hoogte gehouden van mijn bestelling!
VerbeterpuntenNiets gevonden, do zo voort!
Keulenstraat 4
7418 ET Deventer