Beste Marjolijn, Bedankt voor je fantastische review! Namens heel ons team wil ik je hier ontzettend voor bedanken! Met vriendelijke groet, Marjolein Specialist Webcare 088 88 55 704
Pluspunten
Denkt mee met klant, in mijn geval leidde dit tot betere en goedkopere oplossing.
VerbeterpuntenSnellere afhandeling van fin zaken. Terug storten te veel betaald bedrag.
Goedemiddag Paul, Bedankt voor het ontzettend prettige gesprek van zojuist. Zoals besproken is de betaling helaas blijven hangen in ons systeem. Dit hebben we gelijk voor je rechtgetrokken en het bedrag mag je zsm van ons retour verwachten. De mail met de link naar de gratis monsterbox ontvang je nog eventjes van mij! Een hele fijne dag nog, Marjolein Specialist Webcare 088 88 55 704
Pluspunten
Prima kwaliteit, lekker snel en goed contact
VerbeterpuntenIk zou het leuk vinden om uit meer en mooier papier te kunnen kiezen.
Goedemiddag Monique, Bedankt voor je mooie review. We hebben toevallig sinds kort een nieuw assortiment voor luxe visitekaartjes live gezet. Dit kun je via de volgende link bekijken: https://bit.ly/30tMaua Als je benieuwd bent naar de materialen, stuur ik je graag wat samples op! Misschien zit daar nog wel iets tussen dat je aanspreekt! Ik hoor het graag! Met vriendelijke groet, Marjolein Specialist Webcare 088 88 55 704
Pluspunten
Zeer snelle goede levering. Online ontwerpen zeer makkelijk.
Pluspunten
Supersnelle levering. Eventuele problemen worden vlot en naar tevredenheid opgelost, zonder bijkomende kosten.
VerbeterpuntenDe ontwerpsoftware schiet soms te kort, bijvoorbeeld als we voor andere aantallen en/of een andere kwaliteit karton willen kiezen. In het verleden bleken daar nogal wat misverstanden door te ontstaan waardoor veelvuldig telefonisch en e-mail contact nodig was. Ook is het lastig om telkens met andere medewerkers te moeten 'dealen' waardoor sommige zaken telkens opnieuw uitgelegd moeten worden. Een vaste contactpersoon zou in dergelijke situaties gemakkelijker zijn. Beide punten zijn voor ons echter minder zwaarwegend dan het lijkt.
Goedemiddag, Bedankt voor jouw review. Wat vervelend om te horen dat er een aantal zaken niet helemaal naar wens zijn. Ik wil jouw review graag met je bespreken maar helaas kon ik je niet bereiken en heb ik jouw voicemail ingesproken, ik hoor graag van je! Met vriendelijke groet, Kirstin van Santen Specialist Webcare [email protected] 088 8855706
Pluspunten
+ ik werd goed geholpen bij het aanleveren van mijn bestanden, ondanks mijn onervarenheid. +bestellingen zijn altijd optijd geleverd of zelfs eerder.
Pluspunten
Weer een prachtig product ontvangen. Precies op tijd.
VerbeterpuntenIk heb een vloersticker besteld. Ik zoek tips om deze sticker netjes glad te plakken.
Hi Geert, Bedankt voor je review en nuttige feedback! Ik heb dit intern ook voor je doorgezet zodat we hier betere informatie over kunnen geven. Uiteraard heb ik voor jou ook gelijk het verlossende antwoord. Onze productieleider geeft de volgende tips voor het goed plakken: Maak de vloer een beetje vochtig met water en plak de sticker er op. Daarna met een rakel vaststrijken. Zo kom je tot het beste resultaat! Zorg er uiteraard ook voor dat de vloer goed schoon is! Hopelijk kom je zo verder! Met vriendelijke groet, Marjolein Specialist Webcare 088 88 55 704
Beste Wouter, Bedankt voor je review en hier schrik ik wel van! Ik heb je net geprobeerd telefonisch te bereiken. Helaas is dat niet gelukt. Zou je ons terug willen bellen wanneer dit voor jou gelegen komt? Ik zou het graag met je bespreken. Met vriendelijke groet, Marjolein Specialist Webcare 088 88 55 704
Pluspunten
Altijd een scherpe prijs en snel geleverd
VerbeterpuntenJe moet soms al snel een offerte aanvragen omdat het niet in het assortiment zit. Niet erg, maar soms wel veel gedoe voor iets kleins.
Pluspunten
Snelle levering, scherpe prijzen en je kunt bijna alles vinden wat je nodig hebt betreft drukwerk!
VerbeterpuntenKwaliteit mag iets beter, sommige papier diktes wijken af van de originele Monsterbox!
Pluspunten
makkelijke website
VerbeterpuntenWebsite is veel trager geworden. Laatste tijd veel fouten in het drukwerk.
Beste Kai, Zojuist hebben we elkaar al even kort gesproken omtrent jouw review. Zoals aangegeven kwam het niet geheel gelegen. Daarom hebben we besproken dat wij einde van de week nog even contact met je opnemen. Voor nu een hele fijne dag! Met vriendelijke groet, Marjolein Specialist Webcare 088 88 55 704
Pluspunten
Snel accuraat, betrouwbaar, goed communicerend,
Hi Judy, Bedankt voor je prachtige review! De sterrenhemel is er niets bij! Hopelijk blijven we je op een positieve manier verrassen! Met vriendelijke groet, Marjolein Specialist Webcare 088 88 55 704
Hi John, Bedankt voor je prachtige review! Ik zie wel dat we nog wat kunnen verbeteren om ook jou van een 10+ ervaring te voorzien. Als je hiervoor nog tips voor ons hebt, dan horen we graag van je! Met vriendelijke groet, Marjolein Specialist Webcare 088 88 55 704
Hi Hans, Bedankt voor je prachtige review! Ik zie wel dat we nog wat kunnen verbeteren om ook jou van een 10+ ervaring te voorzien. Als je hiervoor nog tips voor ons hebt, dan horen we graag van je! Met vriendelijke groet, Marjolein Specialist Webcare 088 88 55 704
Pluspunten
Mooi werk, altijd behulpzaam en prettige contacten. Weer top weer geleverd!
Hi Marlies, Bedankt voor je mooie review en complimenten! Ik heb hem gedeeld met onze Customer Care afdeling, de mensen die elke dag alles op alles zetten om je van een 10+ ervaring te voorzien. Dat doen ze elke dag met alle liefde, dus top dat jij dat ook ziet Met vriendelijke groet, Marjolein Specialist Webcare 088 88 55 704
Pluspunten
snel, erg klant gericht
VerbeterpuntenAfwerking van producten kunnen beter, Komt vaak voor dat rillijnen scheef zijn of iets niet recht is afgesneden
Goedemiddag Hans, Bedankt voor je bericht en nuttige feedback! Uiteraard ontzettend slordig als de rillijnen niet netjes worden gezet of als er scheef gesneden worden. Voor het snijden hebben we wel een tolerantie van 3 mm. Ik heb je feedback wel intern doorgezet naar onze kwaliteitsmanager om te kijken hoe we dit voor de toekomst toch beter kunnen ondervangen! Als je nog vragen hebt, dan hoor ik dat graag! Fijne dag nog! Met vriendelijke groet, Marjolein Specialist Webcare 088 88 55 705
Pluspunten
Altijd op afgesproken datum en vaak ook nog eerder wordt het drukwerk keurig verpakt geleverd.
Keulenstraat 4
7418 ET Deventer