Pluspunten
Duidelijke en werkbare site en prettig persoonlijk contact aan de telefoon.
Pluspunten
snel, mooi, scherpe prijs
Pluspunten
Goede kennis van zaken, snelle levertijden.
VerbeterpuntenVerpakking is soms niet goed en dat gaat dan ten koste van het product, dat vervolgens opnieuw geleverd dient te worden, dat is zonde.
Beste Caroline, Bedankt voor je review en het doorgeven van je verbeterpunt! Dit zou ik graag intern oppakken met onze Quality medewerkers. Ik zie dat de klacht al reeds is opgelost met mijn collega Tiffany. Ik was nog benieuwd of je zelf een beeld hebt hoe we de verpakking in de toekomst voor jou nog verder kunnen verbeteren. Dan kan ik dit voor je uitzetten! Ik hoor het graag! Met vriendelijke groet, Marjolein Specialist Webcare [email protected] 088 88 55 704
Pluspunten
Heel het sfeertje om het bedrijf heen komt prettig over. De mailing, vooral de PrintHacks, is de enige 'reclame' in mijn inbox die ik trouw lees. Het drukwerk is van goede kwaliteit, en zo niet dan worden klachten worden super afgehandeld!
Pluspunten
zeer tevreden, mooie kwaliteit en snelle levering!
Helaas afgelopen drie bestellingen steeds iets fout gegaan. Ofwel te laat geleverd of een fout in het productieproces.
Beste Oliver, Bedankt voor het ontzettend prettige gesprek van zojuist. Nogmaals balen dat het bij drie orders op rij mis is gegaan. Dit is erg slordig en ik heb je dan ook aangegeven dat ik de zaken intern door ga zetten. Ook hebben we gekeken naar een passende oplossing en ga ik deze voor je verwerken. Daarnaast heb ik je verzoek uitgezet om eens bij ons langs te komen voor een bakje koffie en kennismaken met jouw persoonlijke team! We nemen daarover nog even contact met je op! Mocht er in de tussentijd iets zijn, dan mag je altijd even contact met mij opnemen! Met vriendelijke groet, Marjolein Specialist Webcare 088 88 55 704 [email protected]
Pluspunten
Er gaat maar zelden iets mis. Gebeurt dit dan wordt het ook direct.... echt direct opgelost.
Pluspunten
Topservice! Fijne mensen en snelle levering! Zeer tevreden!
Pluspunten
Fijne online editor voo het maken van visitekaartjes, duidelijke prijsstructuur, bijna alles verliep soepel.
VerbeterpuntenDe editor voor visitekaartjes is heel goed, het grote nadeel dat ik tegenkwam is dat designs opgeslagen worden maar niet altijd terug te halen zijn. Ik denk veroorzaakt door login sessies die al dan niet verlopen zijn door lang laten openstaan vd browser. Hoe dan ook erg vervelend om opnieuw te moeten beginnen.
geen ga gewoon zo door
Pluspunten
De service was buitengewoon goed.
Pluspunten
Goede uitleg over het maken, Goed resultaat, Goede prijs Snelle levertijd. Volgende keer bestel ik hier weer.
VerbeterpuntenIk kan niks bedenken
Pluspunten
Zeer vakkundig personeel. Geheel ingericht op snelle en eenvoudige processen. Zowel bestel-procedures alsook productie en leveringsproces. Zojuist gebeld in verband met een foute levering. Hier bleek dat dit feitelijk gezien vooral mijn fout was. Ondanks dat kreeg ik een tegemoetkoming van drukwerkdeal. Dat is fantastische customer service en klantenbinding 2.0!
Pluspunten
Snelle levering voor een goeie prijs, kleur van de druk ook mooi
VerbeterpuntenRedelijk scheef gesneden, jammer. Daardoor minder mooi
Goedemorgen, Bedankt voor jouw review. Wat vervelend om te horen dat jouw kaartjes scheef zijn gesneden. Ik wil jouw review graag met je bespreken om samen tot een passende oplossing te komen. Helaas kon ik je niet bereiken en heb ik jouw voicemail ingesproken, ik hoor graag van je! Met vriendelijke groet, Kirstin van Santen Specialist Webcare [email protected] 088 8855706
Keulenstraat 4
7418 ET Deventer