Pluspunten
Zeer snelle levertijd, lage prijs in vergelijking met anderen
VerbeterpuntenN.v.t.
Pluspunten
Sneller bezorgt,top bedankt
Pluspunten
Altijd goed bereikbaar en vriendelijke vakkundige medewerkers.
Pluspunten
goede prijs kwaliteit verhouding en snelle levering
Pluspunten
Service is echt top!
Pluspunten
Snel en hoge kwaliteit
In eerste instantie verkeerde bestand (lage resolutie) geupload. Klantenservice wilde het in eerste instantie niet oplossen. Nadat ik een slechte review geplaatst had werd ik gebeld door klachtenafdeling. De klachtenafdeling heeft het super opgelost (gratis herbestelling met hoge resolutie bestanden). Derhalve review aangepast!
Beste Antoine, Bedankt voor het prettige gesprek dat we zojuist hebben gehad. Zoals besproken heb ik de situatie intern besproken met de desbetreffende collega. Samen hebben we een passende oplossing gevonden voor het probleem. Ik hoop van harte dat je de order naar wens mag ontvangen! Als je nog vragen hebt, neem dan gerust contact met mij op. Een hele fijne dag gewenst nog! Met vriendelijke groet, Marjolein Specialist Webcare 088 88 55 704 [email protected]
Als het mogelijk is een programma waar je de pixels/formaat kunt testen online .....
prima en snelle levering
Pluspunten
Super kwaliteit drukwerk en relatief snel!
Pluspunten
Na het product ontvangen te hebben zag ik vlekken op het plaatmateriaal . Foto’s gemaakt hiervan en toegestuurd als klacht. Snel een reactie teruggekregen en product wordt vervangen . Het bleek inderdaad om een productie fout te gaan , Stofdeeltjes op het doek due overgezet zijn op het plaatmateriaal ( forex). Zeer tevreden over het product en de klachtafhandeling.
Pluspunten
Wat een klantenservice dit kom je niet vaak meer tegen. Meteen naar mijn klacht geluisterd en een oplossing geboden.
VerbeterpuntenIk heb als service een extra set visitekaartjes gekregen. En daar zit wel kleur verschil in
Pluspunten
goede helpdesk bij bestellen voor iemand die dat niet of nog nooit heeft gedaan.Keigoed, altijd vriendelijk en geduld! Dan uitleg wat beste past voor klant. Snelle levering Prima drukwerkdeal!!!!!
Pluspunten
Super snelle levering!
Pluspunten
Goede prijs kwaliteit verhouding. Makkelijk te bestellen, het wijst zich redelijk vanzelf.
VerbeterpuntenZonder de hulp van het papiermonster pakket was het moeilijk selecteren in welke categorie de juiste papier optie zat.
Keulenstraat 4
7418 ET Deventer