Pluspunten
Doet wat het op de website belooft. Tegen vriendelijke prijzen.
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Top kwaliteit poster!
Pluspunten
Alles netjes en op tijd afgeleverd. Kwaliteit van de bestelling ook prima!
Pluspunten
Alles correct en netjes verzonden en ontvangen! Zeker aan te raden!
VerbeterpuntenOnline ontwerptool is erg makkelijk, jammer dat dit (nog?) niet bestaat om makelaarsborden te ontwerpen.
Goedemorgen Ronald, Bedankt voor je review en doorgeven van je verbeterpunt! Het klopt inderdaad dat we helaas nog niet voor alle producten een online ontwerptool hebben. Weet dat we druk bezig zijn om dit op de achtergrond te bouwen. Ik hoop dan ook van harte dat deze optie snel online terug te vinden is. Hopelijk zorgt het niet voor teveel ongemak. Met vriendelijke groet, Marjolein Specialist Webcare
Pluspunten
Snelle levering, mooi resultaat voor de prijs. Nu voor de derde keer visitekaartjes besteld en een keer een banner en zeer tevreden over de kwaliteit. Toegankelijke website.
Ik zou graag zien dat de medewerkers met mij aangeboden producten meekijken en meedenken. Het is al een tweede keer dat ik een foutje in mijn gedrukte/geprinte bestelling binnenkrijg. Ik weet dat ik zelf verantwoordelijk ben voor het aangeleverde, maar het uiteindelijke product is bij jullie en als er iets raars mee is, zie ik graag dat mij dit gecommuniceerd wordt alvorens te drukken/printen. !Flyers met documentnaam en stanslijnen nog op! !Uitnodiging met 9 cijfers in de telefoonnummer i.p.v. 10! Zoals ik zei, mijn verantwoordelijkheid, maar een meedenkend en meekijkend drukker is soms heel fijn!
Beste Corinne, Bedankt voor je review en wat spijtig om te horen dat niet alle producten naar wens zijn. Indien er zelf een goedkeuring op het bestand komt, dan wordt dit helaas aan onze zijde niet meer gecontroleerd. Wist je dat we wel een optie hebben dat onze prepress afdeling standaard even meekijkt? Je kunt hiervoor het bestand via de alternatieve upload bij de order plaatsen. Hierdoor krijg je standaard een gratis technische controle op de aangeleverde bestanden. Indien er nog iets aangepast dient te worden, dan nemen mijn collega's altijd even contact met je op! Mocht je nog verdere vragen hebben, laat het ons dan gerust weten! Met vriendelijke groet, Marjolein Specialist Webcare
Pluspunten
Snel, niet duur, gemakkelijk bestelsysteem
VerbeterpuntenIs de 3 mm marge bij drukwerk echt nodig?
Pluspunten
- overzichtelijke site - duidelijke order plaatsing - goed overzicht kosten indicatie - keuze uit spoedlevering waarvan meerkosten worden weergegeven - waarschuwing wanneer bestand niet voldoet aan aanleverspecificaties - duidelijke orderstatus - goed overzicht van orderhistorie - mogelijk om (oude) facturen te downloaden En wellicht nog een hoop positieve punten welke ik vergeten ben op te noemen
VerbeterpuntenSoort van kortingscoupons voor eerst volgende bestelling voor vaste klanten.
Goedemorgen, Bedankt voor je review en het doorgeven van het verbeterpunt. Wist je al dat we een partnerprogramma hebben voor onze resellers? Je kunt je hiervoor aanmelden en mijn collega's kijken dan of je voldoet aan de eisen. Via de volgende link zie je alle voordelen en kun je je aanmelden: https://www.drukwerkdeal.nl/nl/pages/reseller Mocht je nog vragen hebben, dan hoor ik het graag! Met vriendelijke groet, Marjolein Specialist Webcare
Pluspunten
Een website die meestal erg duidelijk is en goed werkt. Bij deze bestelling lukte het de eerste keer, net voor een weekend, niet om een prijsindicatie te krijgen. De tweede keer, de maandag daarop liep alle prima.
VerbeterpuntenZie hierboven, mij was/is niet duidelijk wat ik de eerste keer verkeerd zou hebben gedaan.
Pluspunten
Het leveren van een superservice.
VerbeterpuntenNog niet gevonden.
Pluspunten
Na productiefout, binnen 24u nieuwe banners in huis! Top service
Pluspunten
Gemakkelijk dingen bestellen Snelle levering Duidelijke communicatie Doen niet moeilijk breed assortiment
VerbeterpuntenDe prijzen lijken steeds wat omhoog te gaan, andere leveranciers worden interessanter als de prijs hoger wordt
Goedemorgen, Bedankt voor je review en je verbeterpunt! Dit is zeker een interessant punt voor ons om naar te kijken. Heb je een voorbeeld van producten waarbij je dit naar voren ziet komen? Dit kan ik dan oppakken met onze product marketeers. Ik hoor het graag even! Met vriendelijke groet, Marjolein Specialist Webcare
Pluspunten
netjes en snel geleverd.
Pluspunten
Snel zelf een banner maken voor deze prijs. Top. Supersnel geregeld.
Het formulier om klachten in te dienen werkt niet goed (in Firefox). Ik had alle velden ingevuld, maar als ik dan het formulier wil invullen geeft het bij 2 velden aan dat ik die niet leeg mag laten. Verder alles ok.
Keulenstraat 4
7418 ET Deventer