belde over dat wat ik aanleverde niet in het midden stond, de medewerkster zei dat hebben wij al gedaan, is uiteindelijk niet gedaan.
Pluspunten
Supersnelle levering, fijne prijs, mooi product afgeleverd en aardige mevrouw aan de telefoon.
VerbeterpuntenEnige tip die ik heb: ik kon met veel doorklikken en zoeken geen levertijden vinden. Dit kan ook aan mij gelegen hebben. Ook had ik graag snel een prijsindicatie willen hebben. Daarvoor moet je eerst een offerte aanvragen/veel gegevens invullen. Ik heb gebeld en kreeg snel, duidelijk en vriendelijk antwoord, maar dat is toch wat omslachtig. Ik had het liever op de site gevonden.
Hoi Pauline, Bedankt voor jouw review! Indien je graag de levertijd en prijs zou willen weten voor ons product, dan kun je hiervoor op de website de specificaties aanklikken. Op het moment dat we namelijk nog niet alle specificaties hebben, kunnen we nog geen prijs of levertijd aangeven. Je kunt natuurlijk altijd nog even met ons bellen, dan helpen we je ook verder. Maar op de website kun je het dus ook achterhalen! Met vriendelijke groet, Marjolein Specialist Webcare 088 88 55 704
Pluspunten
Perfect geholpen met het opmaken van onze flyer!
Pluspunten
Werd na een misverstand snel geholpen en kreeg een gratis herdruk. Met snelle service dat het op tijd binnen was voor gebruik.
Goedemiddag, Bedankt voor het prettige gesprek! Jammer genoeg zijn er een aantal dingen niet goed gegaan bij deze order. Mijn excuses hiervoor! Gelukkig hebben wij de situatie besproken en zijn we samen tot een goede oplossing gekomen. Mocht je in de toekomst nog ergens tegenaan lopen, laat het mij gerust weten! Kirstin van Santen Specialist Webcare [email protected] 088-8855706
Pluspunten
Snelle levering van repeat orders
VerbeterpuntenAfwerking is soms rafelig en dat is heel jammer.
Pas op! Voor je bestelling verzekerd men dat je bestelling wordt gecontroleerd en dat je een drukproef te zien krijgt, maar dit is niet waar. Mijn bestelling werd zonder controle gedrukt en bleek een onnodige fout te hebben: de dame aan de telefoon verklaarde vervolgens dat ze niet alle bestanden checken, 'omdat ze daar geen tijd voor hebben'. Vervolgens wilden ze mijn bestelling niet opnieuw drukken maar ik mocht hem wel met 20% korting opnieuw bestellen! Oftewel, Als je zeker wil zijn dat je bestand er goed uit komt te zien en kwaliteit belangrijker is dan zo goedkoop mogelijk, zou ik voor een kleinere drukker gaan.
Goedemiddag, Bedankt voor je review en jammer dat jouw bestelling niet naar wens is verlopen. Je hebt de bestelling samen met mijn collega doorlopen en zij heeft geprobeerd uitleg te geven waarin het precies mis is gegaan. Ook wil zij graag een passende oplossing met jou bespreken. Mocht je nog vragen hebben, mag je mij altijd bellen en ik wens je een hele fijne dag toe! Kirstin van Santen Specialist Webcare [email protected] 088-8855706
Pluspunten
Snelle levering met een hoge kwaliteit tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Zal zeker een vervolg krijgen
Pluspunten
Tot nu toe alles wat we besteld hebben is op tijd geleverd. Mocht de afgesproken datum niet gehaald worden, wordt je keurig gebeld of ontvang je een e-mail. De website werkt goed, het uploaden van bestanden is gemakkelijk. Kortom, geen klagen.
Pluspunten
Heel goed geholpen na een eigen verkeerde keuze. Alles netjes omgezet en afgehandeld. Top!
Pluspunten
Snel, hoge kwaliteit drukwerk en snelle chatfunctie
VerbeterpuntenWat duidelijkere site tijdens het bestelproces. Je moet het bestel/ontwerpmenu nogal ver doorlopen voordat je daadwerkelijk kan beginnen. De site wekt ook de indruk dat je al moet betalen voordat je überhaupt tot een bestelling/ontwerp gekomen bent. Dat 'schrikt' af waardoor men de bestelling af zou kunnen breken. Probeer dit wat duidelijker te communiceren tijdens, of liever vooral voor het moment dat de klant al met de bestelling/het ontwerpen bezig is. Maar dat is dan ook.net enige verbeterpunt dat ik kan meegeven.
Pluspunten
Vriendelijk, bellen terug, reageren snel, weten wie je bent en wat je vraag is, leveren snel, goede service, helpen me met mijn probleem, zijn helder en eerlijk, fijne website
VerbeterpuntenIk had wat problemen met mijn Canva design, het zou helpen als meerdere medewerkers weten hoe je hiermee omgaat, dat zou me dagen tijd hebben gescheeld. Uiteindelijk is het met hun hulp wel gelukt, super fijn!
Pluspunten
Ik ben zéér positief over Drukwerkdeal! Ze zijn via chatten, mailen en bellen heel snel te bereiken en heel vriendelijk. Ze hebben een mooie site en denken actief mee over het gewenste resultaat. Onderling zijn de wisselende medewerkers goed op de hoogte van de laatste stand van zaken. De spullen worden goed verpakt en snel geleverd.
VerbeterpuntenIk heb een half uur nagedacht maar niks gevonden :)!
Pluspunten
Mooie degelijke kaartjes voor een goede prijs.
Pluspunten
Zeer snelle levering, duidelijke communicatie via mail.
VerbeterpuntenHelaas hadden wij een fout gemaakt in onze flyer en is deze bij het controleren jammer genoeg niet opgemerkt. We hebben inmiddels nieuwe besteld.
Pluspunten
Snelle en goede oplossingen als er toch iets mis is gegaan in het productieproces. (Komt gelukkig niet heel vaak voor)
Verbeterpunten- Flexibeler met aantallen in drukwerk-> hoeft er minder weggegooid te worden... - Herhaalorders mogelijk maken ook al is de prijs anders geworden, zodra die order weer in het winkelmandje staat de prijs corrigeren naar huidige prijs.
Pluspunten
Levert nog sneller dan aangegeven was.
Ga zo door!
Keulenstraat 4