Pluspunten
Supermooi drukwerk, fijne aanbiedingen, leuke acties.
Pluspunten
Tot nu toe alleen nog maar positieve ervaringen!!! Wat betreft communicatie snel en effectief en correct en ook drukwerk tot nu toe super!!!
VerbeterpuntenIn de wacht zetten duurt soms lang, wellicht keuze dat je terug gebeld wordt oid...
Kwaliteit kan iets beter. Afdruk was aan donkere kant.
Goedemiddag Jean Pierre, Bedankt voor je review en wat vervelend om te horen dat het eindresultaat niet is zoals je had verwacht. Ik heb dan ook een klacht voor je aangemaakt en gevraagd om ons aanvullend wat foto's te sturen. Dit zodat we kunnen kijken wat er precies gebeurd is. Daarna kom ik uiteraard bij je terug met een passende oplossing. Ik zie het graag tegemoet! Met vriendelijke groet, Marjolein Specialist Webcare
Pluspunten
Als het drukwerk niet helemaal was zoals verwacht, of als de levering niet geheel naar wens was, was er altijd een oplossing. Snel en zonder meer.
VerbeterpuntenGoed blijven opletten naar wie je het drukwerk afzendt. Ik heb meerdere keren iemand anders' werk gehad.
Pluspunten
Goede klantenservice: er wordt goed meegedacht en naar snelle oplossingen gezocht.
VerbeterpuntenIk krijg wel erg veel mailtjes over de bestelling: bevestiging, status, factuur en evaluatie. Mag wel wat minder.
Goedemorgen Shirley, Bedankt voor je review! Wist je dat je in je account aan kunt geven dat je bepaalde mails niet wilt ontvangen? Ook kun je aangegeven dat je geen beoordelingsmails meer wilt ontvangen. Hierdoor zul je een stuk minder mail van ons krijgen! Met vriendelijke groet, Marjolein Specialist Webcare
Pluspunten
Super tevreden
VerbeterpuntenGewoon zo door gaan
Pluspunten
meedenken
Pluspunten
Top service, visitekaartjes werden een dag eerder afgeleverd dan was afgesproken.
Pluspunten
Aardige mensen, snelle service. Goede kwaliteit
VerbeterpuntenBeter duidelijk maken waar het drukwerk moet worden afgehaald; ik was op het verkeerde adres (kantoor, waar iok eerder was geweest)
Beste Martin Louis, Bedankt voor je review! Ik zie inderdaad dat je gekozen hebt voor het afhalen van je order in Deventer. De verwarring is begrijpelijk hoor! Sinds we onze eigen productie terug hebben in Deventer kun je de producten af komen halen op de Duisburgstraat 4 in plaats van op ons hoofdkantoor! Hopelijk gaat dat in het vervolg helemaal goed! Excuses voor de verwarring! Met vriendelijke groet, Marjolein Specialist Webcare
Pluspunten
Bestellen is altijd goed hier. ze denken mee en zijn goed in communicatie.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
(Bijna) alles is online te regelen en de kosten zijn zeer competatief en transparant. Proactieve medewerkers die meedenken met de klant, zodat het best mogelijke resultaat wordt behaald.
De zichtbaarheid van de afhaallocatie in Deventer mag beter; ik ben er 2x voorbij gereden voordat ik dit doorhad! Toen ik er een opmerking over maakte tegen de medewerker, vertelde hij dat hij dit ook al een aantal keren had aangegeven, maar tot nu toe zonder resultaat. Misschien dat mijn boodschap helpt..;)
Goedemorgen Yvonne, Bedankt voor het doorgeven van je feedback! Dit is voor ons natuurlijk ontzettend nuttig! Bij dezen heb ik je feedback neergelegd bij de desbetreffende persoon. Laten we hopen dat er snel actie ondernomen wordt. Een hele fijne dag Yvonne! Met vriendelijke groet, Marjolein Specialist Webcare
Top bedrijf, Snel duidelijk en goed
Ik ben erg tevreden over de kwaliteit en de snelheid! Zo af en toe is dit niet helemaal goed gegaan, maar dit was acceptabel of achteraf goed opgepakt door jullie. Ik heb wel het idee dat het afgelopen jaren erg druk is geweest voor jullie, en misschien wel te druk, waardoor logischerwijs de service wat minder is. Je kunt nu eenmaal alleen zo hard lopen als dat je kunt. Dit ligt denk ik niet aan de inborst maar waarschijnlijk aan de snelle groei. De klant heeft hier helaas wel wat last van.
Goedemiddag Ruth, Bedankt voor je mooie review! Toch vind ik het wel spijtig om te horen dat je een mindere service van ons ervaart sinds we gegroeid zijn. Kan je mij aangeven waar je dit vooral in terug ziet? Dan zou ik dit graag intern verder voor je uit willen zetten. Ik hoor graag van je! Met vriendelijke groet, Marjolein Specialist Webcare
Pluspunten
Levert goed drukwerk voor een scherpe prijs.
VerbeterpuntenMogelijkheid voor snelle levering van visitekaartjes.
Keulenstraat 4
7418 ET Deventer