Pluspunten
Goede prijs, eenvoudig bestelproces, snelle levering
Pluspunten
Makkelijk het document te uploaden, zichtbaar hoe het eruit gaat zien. Werkt makkelijk.
VerbeterpuntenIk begrijp dat jullie de hoogste kwaliteit nastreven. Voor mij is goed, goed genoeg. Een verbeterpunt kan zijn de kwaliteit van het drukwerk uitdrukken in sterren. Waarbij ik kan beoordelen welke kwaliteit voldoende is voor mij.
Pluspunten
Zoals altijd helemaal top! Snelle levering, geweldige kwaliteit vo o r zéér scherpe prijzen.
Pluspunten
ik ben zeer tevreden met het geleverde artikel en de snelheid van het leveren. Ik zal in de toekomst zeker weer bestellen bij drukwerkdeal.
Pluspunten
snel mooie prijs bij kleine oplage
Verbeterpuntenkwaliteit niet 100
Pluspunten
Formidabele service, altijd bereid een probleem op te lossen, ook als je het zelf hebt veroorzaakt.
VerbeterpuntenDe matte coating op de ansichtkaarten geeft een vrij sterke grauwsluier. Misschien is het mogelijk dat je het resultaat te zien krijgt in een preview. We zouden dan het beeld zelf wat helderder kunnen zetten.
Pluspunten
Ik ben altijd ontzettend blij als ik het bestel, de orderstatus zie en al helemaal als ik mijn pakket binnen krijg! Echt fantastisch. Als er ook iets niet klopt, zijn ze altijd bereid te helpen en te zoeken naar de juiste oplossing. Geweldig dus!
Pluspunten
Snel, goed en behulpzaam.
VerbeterpuntenKwaliteit varieert, mag constanter.
Pluspunten
Zorg dat de site beter werkt met name de herhaalknop van bestellingen
VerbeterpuntenAndere vervoerder nemen dan DHL DHL zet het pellet rustig in de regen op de stoep
Hallo heer Muller, Bedankt voor je review en jammer dat dit is gebeurd met je bestelling. Er is vanuit Drukwerkdeal telefonisch contact geweest over de levering van de bestelling geweest met je. Er is uitgelegd waarom DHL deze bestelling dit niet binnen heeft geleverd. Tevens ligt de klacht die je via je account bij ons ingezet hebt op dit moment bij onze aftersales specialist. Deze komt hier nog op terug. Heb je nog vragen hierover neem dan gerust contact met ons op. Met vriendelijke groet, Susan Duivenvoorde Webcare Specialist Drukwerkdeal
Pluspunten
Poster besteld, twee dagen later in huis. helaas beschadigd ondanks dubbele verpakking. Meteen antwoord op m'n mail en zelfs meteen geholpen door een nieuwe gratis poster te mogen ontvangen. Zéér tevreden. Mooie poster geworden
Verbeterpuntenheb ik niet.Top service
Pluspunten
snel, goed
Pluspunten
Super bedankt voor de service en snelle levering.
Pluspunten
Zeer snelle levering en prima kwaliteit.
Pluspunten
Al jarenlang een fijne betrouwbare businesspartner van Mark your Business en Vet-Gedrukt.
Pluspunten
Ik werk al jaren met drukwerkdeal en ben zeer tevreden over het aanbod van producten, de (constante) kwaliteit van de producten is gegroeid, de gebruiksvriendelijkheid van de website en de communicatie binnen het bedrijf.
VerbeterpuntenEigenlijk niet op dit moment.
Keulenstraat 4
7418 ET Deventer