Pluspunten
Echt een Drukker die concurreert qua prijs, maar daarbij niet inlevert op kwaliteit van service! Het personeel is betrokken bij je creatieproces en draagt graag bij aan jouw succes.
VerbeterpuntenIk vind het digitale order, aanlever en betalingsproces mooi. Zeker omdat je oude orders zo weer op kan pakken voor een nieuwe. Maar soms zijn de vele opties daarin ook wat onoverzichtelijk.
Pluspunten
De bestelling werd snel in behandeling genomen. Drukwerk ziet er perfect uit en ik had de ansichtkaarten veel eerder binnen dan verwacht. Helemaal top! Al vaker besteld bij Drukwerkdeal en altijd zijn de kwaliteit, prijs en levertijd perfect. Heel fijn, ik blijf zeker bij drukwerkdeal bestellen.
Pluspunten
Prima service, vriendelijk en behulpzaam personeel
Pluspunten
Erg makkelijk benaderbaar en erg meedenkend...jullie zijn een goed voorbeeld van een goedlopend bedrijf die echt aan van alles gedacht hebben.
VerbeterpuntenNiet echt...
Pluspunten
Maandag gebeld voor extra nieuwjaarskaarten. Zou woensdag bij mij zijn. Maar zeer snelle levering (geen spoed), al op dinsdag in huis. Lon de opmaak uit 2017 gebruiken. Was nog bij Drukwerkdeal bekend. Ben zeer tevreden!. Geert Luchtenberg uit Hoek, Zeeuws-Vlaanderen.
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
snel en adequaat
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Er kan wel eens iets fout gaan, maar dat wordt altijd hersteld. Het personeel is zeer 'hulpvaardig' daarbij
Pluspunten
We zijn onder de indruk over hoe snel en netjes er gereageerd is, toen we in eerste instantie en beetje teleurgesteld reageerden Een prettige ervaring,. Dank daarvoor.
VerbeterpuntenIn eerste instantie waren de vouwlijnen in het ontwerpmodel niet zichtbaar.
online centreren van een afbeelding zou handig zijn. mijn afbeelding staat net niet gecentreerd, wat met een witrand wel noodzakelijk is.
Pluspunten
Denken mee!
Pluspunten
Goed personeel dat altijd probeert zaken op te lossen.
VerbeterpuntenPOSTNL is een probleem. Gezien deze als transporteur wordt gebruikt is levertijd voor ons en dus onze eindklant een uitdaging regelmatig. Hier moet met POSTNL eens serieus over om de tafel gezeten worden mijns inziens.
Pluspunten
Wat een fijn bedrijf. Weten waar ze het iver hebben en denken mee in oplossingen. Levering is altijd uitstekend qua snelheid en kwaliteit.
Pluspunten
Zeer negatief. Voor de tweede keer geen goede visitekaartjes ontvangen. Weer aan beide de helft van mijn foto's afgedrukt. Zeer slecht.
VerbeterpuntenEen duidelijk verbeterpunt zou moeten zijn, dat als je iets verstuurd je ook controleert of het oke is. Tot 2 keer toe is dit niet gelukt. Ik wordt moedeloos van dit bedrijf. Je hebt nog een kans om het goed te doen.
Beste John, Zojuist heb ik je geprobeerd telefonisch te bereiken om de klacht te bespreken. Tevens heb ik je schriftelijk een bericht gestuurd om dit te bevestigen. Ik zou graag met je in contact komen om samen te kijken naar een passende oplossing voor jouw klacht. De situatie is namelijk niet fraai. Ik hoor graag van je John! Met vriendelijke groet, Marjolein Specialist Webcare
Pluspunten
Goede service, zelfs als er iets fout gaat wat aan mij zelf te wijten is lossen ze het nog op. Top!
Pluspunten
Ga zo door
VerbeterpuntenVariabelere aantallen en formaten drukwerk
Pluspunten
Klantvriendelijk, oplossingsgericht, snel & kwaliteit!
Keulenstraat 4
7418 ET Deventer