Pluspunten
Denken met je mee, geven goed advies en aanpassingen zijn nooit een probleem. Bovendien snel , goed bereikbaar en prima prijs/kwaliteit verhouding,
Pluspunten
Prijs / kawaliteit
mijn laatste bestelling was niet van de juiste kleur... nu weet ik niet of dat aan mijn bestand heeft gelegen of aan het printen. hij miste de helderheid die hij op mijn scherm weer gaf helaas des al niet te min een super spandoek geworden.
Pluspunten
Al vele jaren klant, zeer tevreden over de kwaliteit en de levertijd. Maar ook zeker de service voor het geval er toch iets mis is gegaan.
Pluspunten
Altijd snel bestellen, altijd goede service.
Pluspunten
Handige site om kaarten te maken. Voor en achterkant te bedrukken voor een goede prijs.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Ze doen wat ze beloven. Helder, duidelijk en op tijd!
Pluspunten
Hele goede ervaringen, zeer klant vriendelijk en goede kwaliteit drukwerk! Super snel geleverd!
VerbeterpuntenGeen idee!
Verzenden met mijn faktuuradres als afzender
Pluspunten
Razendsnelle levering en producten van topkwaliteit!
Pluspunten
Snelle levering, maar ik was niet tevreden over het visitekaartje (wat te maken had met mijn eigen ontwerp, dus Drukwerkdeal niet te verwijten valt!). Dit besproken met Drukwerkdeal en vervolgens tegen een heel gereduceerd tarief het opnieuw kunnen laten drukken. Vervolgens had ik de kaartjes binnen een paar dagen in huis. Topservice voor een mooie prijs!
Pluspunten
mooie kaarten snelle levering
Pluspunten
Schade gehad bij de aflevering. Oplossingsgerichte medewerkers hebben dit naar alle tevredenheid opgelost en het verwachte eindresultaat geleverd.
VerbeterpuntenBetere omschrijving betreft het verschil in materiaal en het uiteindelijke resultaat.
Pluspunten
Het is prettig schakelen met Drukwerkdeal. Onze ervaring is dat eventuele problemen snel en goed worden opgelost! We vinden een luisterend oor en er wordt goed meegedacht. Korte communicatielijnen en altijd oplossingsgericht. Keep up the good work!
Keulenstraat 4
7418 ET Deventer