Pluspunten
Duidelijke website, goede helpdesk (weten waar ze over praten), scherpe prijzen en kwalitatief goed.
Verbeterpunten-
Pluspunten
Heel goede drukkerij
VerbeterpuntenWeet ik niet
Pluspunten
Service en prijs prima!
VerbeterpuntenAl het ingezonden materiaal echt controleren op kwaliteit alvorens af te drukken, zodat kwaliteit hier onvoldoende is. Zowel visitekaartjes als flyers zijn bij onze laatste bestelling niet gecontroleerd en herdruk noodzakelijk.
Pluspunten
Klantvriendelijkheid en snel bij actie ondernemen
VerbeterpuntenKwaliteit nog meer optimaliseren
Pluspunten
heel goede hulp gekregen om mooi drukwerk af te kunnen leveren.
Verbeterpuntenhet zoeken naar het knopje om het uploaden van een bestand vanuit mijn eigen computer te doen, was pas na enig zoeken en proberen, te vinden. Dit stukje interface verdient verbetering.
Pluspunten
Website is eenvoudig te gebruiken, kwaliteit is altijd goed en de werkelijke levertijd wordt altijd gehaald en is regelmatig een dag eerder.
Pluspunten
Geweldige service.
Pluspunten
Altijd prima service en snelle afhandeling
Pluspunten
Snelle levering scherpe prijzen
Pluspunten
Zeer tevreden over drukwerkdeal! Goede producten en service ! Ga zo door!
VerbeterpuntenZorgen voor een betere postpakket service! PostNL komt steeds vaker te laat. Dit brengt jullie service en snelle levertijd in gevaar!
Bij het herbestellen van producten ook de mogelijkheid om dit voor een andere hoeveelheid te doen dan eerdere bestellingen.
Pluspunten
Zeer goede kwaliteit drukwerk. Makkelijk bestellen en bestanden aan te leveren. Altijd zeer behulpzame en bekwame medewerkers bij vragen.
Pluspunten
allemaal tienen gewoon een goede deal, drukwerk deal dus!
Pluspunten
goede prijs kwaliteit
VerbeterpuntenGeen
Keulenstraat 4