Pluspunten
Doen waar ze goed in zijn, betrouwbaar, goed en snel!!! Absolute aanrader.
Pluspunten
Waar voor je geld
Verbeterpunten-
Geen verbeterpunten. Was gewoon perfect
Pluspunten
Prima prijs-kwaliteitverhouding. Goede en duidelijk website. personeel is klantgericht.
VerbeterpuntenSoms wordt de leverdatum een dagje later, daar zou ik wel actiever over geïnformeerd willen worden.
Pluspunten
Vriendelijke hulpdesk, snelle levering, hoge kwaliteit
VerbeterpuntenIk heb 2 soorten visitekaartjes besteld en die waren op verschillende dagen verstuurd, zonde van de extra kosten ( voor jullie rekening)
Pluspunten
Aardige medewerkers aan de telefoon, helpen om dingen zo goed mogelijk op te lossen, goede service.
VerbeterpuntenSymmetrisch schoonsnijden.
Pluspunten
Snel. correct, prima kwaliteit en prijs
Pluspunten
Bestellen via de website werkt heel makkelijk. Je krijgt ook meteen een bevestiging en een leverdatum. Er wordt keurig op tijd geleverd.
Beste Eric, Bedankt voor je review en het prettige gesprek! Zoals aangegeven horen wij graag wanneer iets niet naar wens is geleverd zodat we hier iets aan kunnen doen. Fijn dat we het zo hebben kunnen oplossen en mocht je nog vragen hebben dan hoor ik dit natuurlijk graag. Met vriendelijke groet, Teresa Specialist Webcare [email protected] 088-88 55 702
wie stuurt er nu 5 mails in 10 minuten over 1 klein bestellinkje ????
Beste Carine,Bedankt voor je review!Zojuist heb ik geprobeerd om je telefonisch te bereiken maar helaas zonder succes!Ik snap dat je baalt van zoveel mail binnen 10 min. Dit is ook zeker niet gebruikelijk! Graag wil ik daarom deze review met je doornemen. Zou je mij willen terugbellen via 088-88 55 702 ?Ik hoor graag van je! Met vriendelijke groet,Teresa GomezSpecialist [email protected] 55 702
Pluspunten
Verbeterpuntenkan ik nu niet zeggen
Pluspunten
Ben reeds klant bij Drukwerkdeal sedert 2008 en ongeveer 800 orders verder. Jullie zijn een goed bedrijf om mee te werken en altijd bereid om, indien er een probleempje ontstaat, snel tot een goede oplossing te komen. Het aantal verstoringen, betreffende kwaliteit of levertijd, in deze 10 jaar zijn op de vingers van één hand te tellen. Knappe prestatie dames/heren van DWD en de achterliggende drukwerkbedrijven. Mijn compliment!
Pluspunten
- snel - netjes - goede service
Verbeterpunten- blijf assortiment uitbreiden - meer eco assortiment - niet alle bestellingen los leveren, maar bijvoorbeeld flyers + posters in één zending
Pluspunten
Er was een probleem met de kwaliteit van een door ons besteld product. Na dit gemeld te hebben werd dit uitstekend opgelost. Hulde!
VerbeterpuntenDe online shop houdt niet altijd goed rekening met verzendkosten. Voorbeeld: als je twee verschillende producten met elk verzendkosten van 7,50 besteld (1 bestelling, 1 zending), wordt toch twee maal verzendkosten in rekening gebracht. Men is hiervan op de hoogte en meldt dat dit t.z.t. zal zijn opgelost.
Pluspunten
Super drukwerk met veel opties en goede online omgeving!
VerbeterpuntenNa een bestelling van 400 stuks Notitie- en schrijfblokken (6110920 ) blijken deze van ondeugdelijke kwaliteit te zijn en geheel te ontbinden. Hiervoor een klacht ingediend met de vraag hier met een oplossing te komen, helaas geen oplossing mogelijk gezien het verstijken van de reclamatie termijn. Triest dat we nu Notitieblokken hebben met bedrijfslogo welke na een paar weken gebruik geheel ontbinden. Zeker gezien wij als bedrijf alleen kwaliteit leveren valt het onze klanten op dat we een "budget" blok gebruiken :-(. Om toch door onze voorraad heen te komen hebben we een bijsluiter opgesteld .....
Pluspunten
Altijd even een terugkoppeling, erg fijn!
VerbeterpuntenHet verpakken van doeken voor verzending mag zeker een punt van aandacht zijn. Het komt erg gekreukt aan en de kreukels gaan er erg moeilijk uit!
Keulenstraat 4
7418 ET Deventer