Pluspunten
Pluspunten
Goede prijs kwaliteit verhouding!!
VerbeterpuntenAls je wat speciaals wil buiten de standaard Maten/opzet dan is dat vaak moeilijk!
Goedemiddag Buddie, Bedankt voor jouw mooie review! Je geeft hierin nog als verbeterpunt aan dat afwijken van de standaard vaak lastig is. We hebben sinds kort Drukwerkdeal op Maat geïntroduceerd, hiermee kunnen we hele gave dingen buiten onze standaard produceren. Wellicht dat dit een mooie optie is voor jouw wensen? Je mag altijd even contact met ze opnemen om alles kort te sluiten! Met vriendelijke groet, Marjolein Specialist Webcare
Ik zou blij worden van een iets mooiere verpakking, waarin ik het product kan doorgeven aan mijn klanten. (dat werkt niet zo goed met zo'n 'openscheur-dichtklap-envelop-karton'of zoites ;).
Goedemiddag Anne, Bedankt voor jouw review en feedback! Hier kunnen we zeker van leren. Je geeft aan dat de verpakkingen nog niet helemaal optimaal zijn! Uiteraard ga ik deze feedback intern voor je delen. Heb je toevallig ook een voorbeeld van wat jij handig zou vinden? Dan zullen we daar intern eens naar kijken! Alvast bedankt! Met vriendelijke groet, Marjolein Specialist Webcare
Pluspunten
Goede prijs/kwaliteit, snelle levertijd. duidelijke web site, bestellen is een 'makkie"
Pluspunten
Snelle levering. over het algemeen goede kwaliteit. Als er een foutje insluipt is het snel opgelost.
Beste Floortje, Bedankt voor jouw review en wat vervelend om te zien dat je niet geheel tevreden bent met onze service en producten. Graag zou ik met je in contact willen komen om de pijnpunten te bespreken en te leren van jouw feedback! Ik hoor graag van je! Met vriendelijke groet, Marjolein Specialist Webcare
Pluspunten
Goed product overzicht met direct zicht op prijs en levertijd. Altijd snel telefonisch bereikbaar en vriendelijk geholpen.
Verbeterpunten-kopie van de offerteaanvraag in mail zou fijn zijn
Pluspunten
Pluspunten
Denken met je mee en hebben altijd een oplossing als er een probleem is
VerbeterpuntenHet bestelsysteem zonder Flash laten opereren, alleen voor Drukwerkdeal staat Flash nog op mijn computer
Beste, Bedankt voor jouw mooie review en het doorgeven van het verbeterpunt! We begrijpen goed dat Flash ondertussen uit het stenen tijdperk komt en zijn dan ook druk bezig met voorbereidingen om over te stappen naar een nieuw systeem. Ik hoop van harte dat je hier binnenkort verbetering in ziet! Voor een paar producten hebben we onze nieuwe tool al online staan! Met vriendelijke groet, Marjolein Specialist Webcare
Pluspunten
- goede drukkwaliteit
Verbeterpunten- slordig / snel schoongesneden (rafeltjes aan de zijkant)
Beste Jonathan, Bedankt voor jouw review en wat vervelend dat je kaartjes niet netjes gesneden zijn. Ik heb in ons systeem gelijk een klacht voor je geregistreerd met de vraag om wat foto's van het eindproduct. Graag zou ik met je willen kijken naar een passende oplossing! Met vriendelijke groet, Marjolein Specialist Webcare
Pluspunten
Goed om te bemerken dat je (bij een eerste bestelling) kunt chatten met een medewerker, zodat je vraagpunten kunt voorleggen alvorens bestelling af te ronden.
VerbeterpuntenHet was mijn eerste keer op de site van Drukwerkdeal.nl . Ik bestelde tweezijdig bedrukte visitekaartjes. Nadat ik het ontwerp had gemaakt en de twee zijden had bekeken, zag ik maar één zijde terug na bevestiging van de bestelling, dus werd ik onzeker of mijn bestelling goed was doorgekomen. Alhoewel de medewerker heel vriendelijk was en mij geruststelde dat het goed zou komen (dus twee zijden zouden worden bedrukt), kon ik dat zelf niet constateren voordat ik bestelling betaalde en/of bevestigde.
Beste Paul, Bedankt voor jouw mooie review! Ik zal jouw feedback zeker intern delen, want hier leren we van. Ik begrijp heel goed dat je onzeker raakt als je twee kanten ontwerpt en slechts 1 zijde naar voren ziet komen. Ik zal mijn collega's vragen om dit goed onder de loep te nemen en te kijken naar een oplossing! Bedankt voor jouw bestelling en hopelijk tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Marjolein Specialist Webcare
Pluspunten
Helder, snel
VerbeterpuntenMeer contrast bij print op canvas. Nu een beetje flets...
Beste Alphons, Bedankt voor jouw review en wat vervelend dat je je canvas niet naar wens hebt ontvangen. Ik begrijp dat je hem te flets vind. Ik heb daarom een klacht voor je klaargezet in ons systeem. Hier kunnen we voor je uitzoeken wat er precies aan de hand is. Samen kijken we dan naar een passende oplossing! Met vriendelijke groet, Marjolein Specialist Webcare
Pluspunten
zeer goede communicatie en mail contact, snelle levering, aanpassing moeten doen op de flyer dit was geen enkel probleem, een dikke 10 voor diego
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Duidelijke website, uitstekende chatfunctie en klantenservice.
Pluspunten
Altijd zeer behulpzaam en klantvriendelijk. Goede kwaliteit.
Keulenstraat 4
7418 ET Deventer