Zorg dat je op de site gemaakte ontwerpen ook kan gebruiken in bestellingen met andere hoeveelheden.
nog geen idee
Pluspunten
alles
Verbeterpuntenik bestel 25 stuks en krijg er 10 cadeau. Kan ik er volgende keer dan minder bestellen en dan ook wat extra? Hou ik er rekening meer.
Pluspunten
Snelle levering, zonder gedoe, van producten met een hoge kwaliteit
Pluspunten
Snelheid
Verbeterpuntenwebsite eenvoudiger maken.
Pluspunten
Doe al lang zaken met DWD, personeel is erg prettig in de omgang en heeft ook begrip en probeert mee te denken.
VerbeterpuntenIk merk dat de laatste tijd er met orders veel fout gaat, dit is zonde, kost jullie tijd en geld voor herdrukken van orders die fout zijn gegaan. Dit tast bij mij jullie goed imago aan. Zorg voor goed drukwerk en goed levering/geen beschadiging van jullie druk en printwerk. Dat is de basis van jullie bestaan. Als hier veel mee foutgaat ga je klanten kwijtraken die misschien helemaal niet wegwillen maar door de fouten die gemaakt worden wel gedwongen worden om een betere partij te zoeken voor hun klanten.
Pluspunten
Betrouwbaar, fijne website.
VerbeterpuntenAfhandeling klacht
Pluspunten
After a complaint, the service personnel apologised and compensated us. The communication was quick and clear. Thank you.
VerbeterpuntenThe first line of communication can be kinder and please make sure you don't blame the customer in your communication.
Beste Rotem, Bedankt voor je review en het prettige mailcontact wat we hebben gehad. We hebben jouw bestelling doorlopen en we zijn uiteindelijk tot een passende oplossing gekomen. We gaan ervan uit dat de volgende orders in de toekomst goed zullen verlopen! Mocht je nog vragen hebben, mag je mij altijd bellen en ik wens je een hele fijne dag toe! Kirstin van Santen Specialist Webcare [email protected] 088-8855706
Pluspunten
Toppers!!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Great online system for setting your own cards. Fast turn-around time and delivery. Good price.
VerbeterpuntenQuality is not bad, but the ink of the color side bled over to the white reverse side of every card which may be a cutting issue or the ink wasn't properly dry.
Pluspunten
Na vele goede leveringen nu een keer een verkeerd product ontvangen. Verzendlabel omgewisseld. Kan gebeuren. Na een belletje gelijk een nieuwe productie gepland en snel geleverd. Goed opgelost.
VerbeterpuntenDit betreft een menselijke fout. Zolang dat sporadisch voorkomt valt er weinig te verbeteren.
Pluspunten
Ik bestel al jaren bij drukwerkdeal voor mijn klanten en ik ben erg tevreden. Goedkope prijzen, kwaliteit is altijd goed en vaak worden producten eerder geleverd dan de aangegeven levertijd. Mocht je vragen hebben, dan staan ze altijd voor je klaar om je verder te helpen. Ook als het gaat om vragen in Photoshop of Illustrator. Super handig en top service!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Erg mooie afdrukken. Prachtige kleuren.
VerbeterpuntenHet aanleveren van het (PDF) bestand gaat via de site moeilijk. Na telefonisch overleg via e-mail het bestand opgestuurd. Prima door jullie verwerkt, maar dit zou wat beter moeten werken.
Pluspunten
snel goed resultaat
Pluspunten
De hulpvaardigheid en vriendelijkheid als je belt met vragen; TOP !!!!!
VerbeterpuntenDe opties om zelf te ontwerpen zijn erg beperkt en mogen uitgebreider. De tutorials over fotoshoppen mogen veeeel simpeler.
Keulenstraat 4
7418 ET Deventer